Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό και ένας φίλος μου μου ζήτησε να του βρω αν γίνεται στο νετ μια εντολή στην Visual Basic που να υπολογίζει τετράγωνα, τετραγωνικές και κυβικές ρίζες διάφορων αριθμών που δίνονται από τον χρήστη. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα τίποτα. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ..
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αν εννοείς το άρθρο "Οδηγός Προγραμματισμού" δεν κατάλαβα κάτι είμαι άσχετος, μόνο από ψευδογλώσσες ξέρω. πχ αυτό είναι σωστό? το συνέταξα μόνος μου Dim X Αs Double Intergrer (δεν ξερω πως γραφεται το intergrer) X = InputBox("Παρακαλώ πληκτρολογήστε τη τιμή της μεταβλητής Χ", "Τιμή Χ") Y = X*X Label1.Caption = Y End Sub Dim X Αs Double Intergrer (δεν ξερω πως γραφεται το intergrer) X = InputBox("Παρακαλώ πληκτρολογήστε τη τιμή της μεταβλητής Χ", "Τιμή Χ") Y = Sqr(x) Label1.Caption = Y End Sub
ippo00 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ψάχνεις μόνο τις ελληνικές σελίδες; Τέλος πάντων σωστό φένεται.. δεν τόκανα ποτέ προταιρεότητα να μάθω VB.. Από ότι είδα πριν σε .net είναι sqrt και στις προηγούμενες sqr. Πάντως να σου πω την αλήθεια.. το φόρουμ εδώ περισσότερο για trolling προσφέρεται. Τις απορίες σου θα τις λύσεις (όλες) μέσω manual, API και ότι δεν βρεις εκεί... google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.