Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 3com switch

Alxnks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα 3 com switch 5πορτο, το οποιο παιρνει απο 1 απο τις 4 θυρες του modem/router (wireless speedtouch 585i), και δινω σε αλλους 3 υπολογιστες στο δικτυο.

το προβλημα μου ειναι οτι ενω το switch λειτουργουσε κανονικα με την παρουσα συνδεσμολογια (και λειτουργουσε κανονικα για αλλα 2-3 χρονια περνωντας απο τη μοναδικη θυρα ενος speedtouch 565i και δινοντας σε 3 υπολογιστες τοτε ενω τωρα εχω 6 στο σπιτι), στα καλα καθουμενα ειδα οτι ενας υπολογιστης ηταν μονιμος εκτος και ψαχνωντας το βρηκα οτι δε δουλευει μια θυρα του switch (η 2 συγκεκριμενα) οτι κι αν συνδεσω πανω της (δοκιμασα πολλα και διαφορα καλωδια καθως και υπολογιστη με 100αρα καρτα αντι της 1000αρας που ειχα σε αυτη τη θυρα). να συμπληρωσω οτι οτι συνδεα σε αυτη τη θυρα και δε λειτουργουσε, αν το βαλω σε οποιαδηποτε απο τις αλλες 4 δουλευει μια χαρα. η 2 ομως μοιαζει να ειναι τελειως νεκρη, μεχρι που καθαρισα τα ακροδεκτακια με ειδικο σπρευ για κυκλωματα μπας και υπηρχε τιποτα, αλλα χωρις αποτελεσμα.

εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει κι αν μπορει να φτιαχτει το προβλημα;

ευχαριστω!

Δημοσ.

λογικα θα καηκε.και δεν μπορεις να κανεις κατι για να παιξει εκτος αν ξερεις απο ηλεκτρονικα και τετοια.β.αφου το εχεις 2-3 χρονια εχει βγαλει τα λεφτα του .22 ευρω κανει πλεον το 100 της 3com.

Δημοσ.

δεν είναι απίθανο το να καεί κάποια πόρτα από το switch.

Αν δε σε βολεύει πλέον με μία πόρτα λιγότερη τότε...αλλαγή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...