Προς το περιεχόμενο

Στραβωμενα Πινακια

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε παιδια... Σημερα αλλαζοντας την CPU μου, καταλαθος στραβωσα λιγο 2-3 πινακια απο την mobo μου. Εβαλα να δω αν δουλευει.. και οντως δουλευει.. αλλα μου κανει το εξης.. Πλεον δεν μπαινει στα Βιστα... Την ωρα που bootαρει τα Βιστα κολλαει. Στα XP μπαινει κανονικα! Υπαρχει περιπτωση αυτα τα στραβωμενα πινακια να διημιουργησουν προβληματα στο μελλον;; Ή θα μου εβγαζε προβλημα απευθειας;; Α! Δοκιμασα και ενα προγραμμα που λεγεται CPU Stability Test και μου πεταξε error που ελεγε Prime Fatal Error.... System Unstable. !!!!

• Moderators
Δημοσ.

Mαλλον δε τροφοδοτειται σωστα ο επεξεργαστης πλεον.

Δοκιμασε προσεκτικα να τα ισιωσεις.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Ειδαλλως πετας τη μητρικη...

• Moderators
Δημοσ.

Στο socket 775 αγαπητε, μη αβαταρωμενε antonl, τα pins τα εχουν οι μητρικες και οχι οι επεξεργαστες :-)

Δημοσ.

αν δεν τροφοδοτειται καλα ο επεξεργαστης γιατι μπαινει κανονικα στα xp;; Αναρωτιεμαι.. τα πινακια που ειναι πανω στην μητρικη στραβωσαν παρεπιμπτοντως για τον φιλο που ρωτησε... παντως στα xp που ειμαι τωρα.. ολα ειναι φυσιολογικα....

Δημοσ.
Στο socket 775 αγαπητε, μη αβαταρωμενε antonl, τα pins τα εχουν οι μητρικες και οχι οι επεξεργαστες :-)

Έχω βγάλει/βάλει αρκετές φορές τον 6600 για πάστωμα αλλά ούτε που το θυμόμουν.

[offtopic]Δύσκολη επιλογή αυτή του avatar :P[/offtopic]

edit:

Τελικα ειναι αποτυχια τα pins στη μητρικη.

Υπο συνθήκες και στον cpu να ναι δε βοηθάει πάντα. Τουλάχιστον όχι σε έναν AMD 64 του οποίου την ψύκτρα προσπάθησα να αφαιρέσω και βγήκε σα σιαμαία μαζί με τον επεξεργαστή, χωρίς να σηκωθεί το μοχλουδάκι φυσικά, και πλέον τα μισά pin είναι ξάπλα.

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμαζεις ενα Prime95 test στα XP σε παρακαλω?

Γιατι μου φαινεται οτι θα σκασει (=πεταξει σφαλμα) στα πρωτα 10 λεπτα?

Αν και εχουν αναφερθει περιπτωσεις οπου ελειπε 1 ή 2 pins και λειτουργουσε κανονικα. Παντως σιγουρα καποια τμηματα του επεξεργαστη ηταν νεκρωμενα (σκεψου σαν στη καρδια καποιου μετα απο εμφραγμα).

Antonl εγω να δεις ποσες φορες τα εχω βγαλει σιαμαια, αλλα ποτε δε στραβωναν τα pins γιατι το σκεφτομουν οτι θα γινοταν αυτο (απο τη δευτερη φορα και μετα βεβαια), και το τραβαγα καθετα ως προς τη μητρικη :-)

Δημοσ.

Αυτο που θα κανεις ειναι να δωσεις λιγα βολτ στον επεξεργαστει σου οχι πολλα!!!

γιατι τωρα δεν τροφοδοτειται σωστα ο επεξεργαστεις!το ιδιο ειχα παθει με εναν 478 τα ισιωσα ολα αλλα μου σπασε 1!λειτουργουσε οκ αλλα το ενα βολτ παραπανω το ηθελε!!!

Σιγουρα τιποτα δεν θα ειναι οπως παλια για σενα πλεον και το pc σου για μενα αν δεν ειναι παλια η motherboard περιμενε να πεσουν λιγο η τιμες και αγορασε μια καινουργια αλλιως φευγα και παρε μια νεα και καλυτερη!!!

Τωρα πια θα ειναι σαν celeron ο επεξεργαστης σου στην καλυτερη λιγο καλυτερος!!!

Αν δεν χαλασεις δεν μαθενεις εγω 1 εβδομαδα που πηρα pc να φανταστης του εκαψα το τροφοδοτικο!!!

keep walking

Δημοσ.

Δεν θελω να σας χαλασω το κεφι παιδια... αλλα ολα καλα... πηγα απο κει που ειχα παρει την μητρικη.. και μου την αλλαξαν.. αλλωστε δν φαινοταν τοσο πολυ οτι ειχαν στραβωσει τα πινακια... και πηρα και το επομενο μοντελο κιολας... τα στραβωμενα πινακια εφταιγαν που δεν εμπαινε στα Βιστα τελικα.... με την καινουργια mobo μπαινει κανονικα.. και παει και μπαλα.... ευχαριστω οπως και να χει...

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να εισαι εξαιτερικα τυχερος, διοτι 1) δε πρεπει να δεχονται πισω μητρικες οταν λειπει το πλαστικο ''καπακι'' πανω απο το s775

2) δε πρεπει να δεχονται πισω μητρικες με στραβωμενα pins.

Εκτος και αν καλυψες τα στραβωμενα πινς με το πλαστικο καπακι :P

Δημοσ.
Δεν θελω να σας χαλασω το κεφι παιδια... αλλα ολα καλα... πηγα απο κει που ειχα παρει την μητρικη.. και μου την αλλαξαν.. αλλωστε δν φαινοταν τοσο πολυ οτι ειχαν στραβωσει τα πινακια... και πηρα και το επομενο μοντελο κιολας... τα στραβωμενα πινακια εφταιγαν που δεν εμπαινε στα Βιστα τελικα.... με την καινουργια mobo μπαινει κανονικα.. και παει και μπαλα.... ευχαριστω οπως και να χει...

Ωραιος!!!καλοριζικη :-D

Δημοσ.
Εκτος και αν καλυψες τα στραβωμενα πινς με το πλαστικο καπακι :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλορίζικη η μητρική! Κοίτα μην τη στραβώσεις και αυτή! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...