Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst™ 8.6

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να εγκατασταθούν οι οδηγοί της ATi στα Vista (όταν λέω οδηγοί εννοώ drivers, ccc, wdm) χρειάζεται να περάσω κάτι άλλο πρώτα; Π.χ. .NET ή οτιδήποτε άλλο...

• Moderators
Δημοσ.

Oχι σε βιστα δε χρειαζεται κατι απ'οτι θυμαμαι.

Αλλα γιατι δε δοκιμαζεις μονος σου?

Α και εχουν βγει οι 8.7...

Δημοσ.
Oχι σε βιστα δε χρειαζεται κατι απ'οτι θυμαμαι.

Αλλα γιατι δε δοκιμαζεις μονος σου?

Α και εχουν βγει οι 8.7...

Ναι το είδα για τους 8.7, αλλά είπα να μην ανοίξω νέο θέμα. Ότι ισχύει για τους 8.6 θα ισχύει και για τους νέους.

Για να περάσω το .NET Framework 3.5 πρέπει να απεγκαταστήσω τίποτα πρώτα ή το περνάω κατ' ευθείαν;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα και τους 8,7 και πάλι κάτι δεν πάει καλά, ενώ μου ανοίγει το CCC κανονικά, όταν πάω να τρέξω 3dmark και atitool το μεν δεν ανοίγει καν το δε ενώ τρέχει τη 3d εφαρμογή δεν μου βγάζει τους χρονισμούς στα ρολόγια, για παιχνίδια δε χρειάζεται να αναφέρω καν, μου πετάει κάτι μπλε οθονίτσες στα καλά των καθουμένων. Καμία λύση κάτι που να πήρε το μάτι σας στο Internet;

thanx a lot...

A και για την ιστορία το συστηματάκι μου είναι barton 2,8+, asus A7N8X-E deluxe, geil 2*512 ddr καιιιι ati 3850 agp 512 ddr3, επίσης έχω εις γνώση μου ότι έχει όλος ο κόσμος πρόβλημα με την εν λόγω καρτούλα και το πλαίσιο τις πούλαγε για κάποια χρονική περίοδο 30ε, δεν νομίζω να είναι τυχαίο...

Δημοσ.

Το ξανακατεβασα και το περασα.και ειδα οτι το error που εβγαζε κατα την εγκατασταση δεν το βγαζει πλεον.ειχαν ακομα αλλαξει και το ονομα του αρχειου εγκαταστασης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...