adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp δυστυχως τους εβαλα σε xp με 3850 και μου εκανε τελειως μαυρο το desktop χωρις να μπορω να επιλεξω τιποτα εκτος απο τη μπαρα που δουλευε κανονικα μονο με system restore σωθηκα
gadg3takias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εμένα με 3850 επίσης και μου δουλεύουν άψογα!
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ε ρε φιλος οταν εγραφες οτι τα xp ειναι σταθερα το εννουσες Βαλε vista !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ε ρε φιλος οταν εγραφες οτι τα xp ειναι σταθερα το εννουσες Βαλε vista !!!! φοβερή λύση...
gadg3takias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 φοβερή λύση... Όντως τρομερή! Όπως και το 850 watt που έχει για το εν λόγω σύστημα!!! (άμα δεν το σχολίαζα θα 'σκαγα!!! ) Είπαμε ρε φίλε υπερβολές υπερβολές, αλλά 850 watt για E8200 και HD3850, το παράκανες!!! No offence πάντα...
Vamire666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Όντως τρομερή! Όπως και το 850 watt που έχει για το εν λόγω σύστημα!!! (άμα δεν το σχολίαζα θα 'σκαγα!!! ) Είπαμε ρε φίλε υπερβολές υπερβολές, αλλά 850 watt για E8200 και HD3850, το παράκανες!!! No offence πάντα... ευχαριστω πολυ αλλα δεν νομιζω να σου πεφτει και λογος το τι ακριβος φοραει το pc μου αν νομιζεις πως τα 850 watt ειναι πολλα και αν ειχα 500watt τοτε με το που κανω cf πρεπει να αγορασω νεο τροφοδοτικο πολυ απλα γιατι δεν ξερεις τι φοραει πανω τωρα εσυ κατσε και λεγε και πιστευε πως εχεις και δικιο!!!Εδω μεσα η εξυπναδα ξεκινα απο την χαζομαρα μου φενεται!!! Οσο για τον tresh ειναι φοβερει γιατι το παλικαρι αλλα μας ελεγε για τα xp !!!! Απορο αν βρηκε το προβλημα η εκανε παλι κανα φορματ
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 πρωτη φορα εχω προβλημα με drivers στα xp φορματ δεν κανω (εχω να κανω χρονια) εβαλα τους παλιους drivers και ειναι οκ ισως φταιει οτι εβαλα μια δορυφορικη καρτα και αλλαξα 10αδες codecs και ρυθμισεις για ενα προβλημα που ειχα για το οποιο τελικα δεν εφταιγαν τα xp ουτε καποιο software αλλα τα LNB της εγκαταστασης
gadg3takias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ευχαριστω πολυ αλλα δεν νομιζω να σου πεφτει και λογος το τι ακριβος φοραει το pc μου αν νομιζεις πως τα 850 watt ειναι πολλα και αν ειχα 500watt τοτε με το που κανω cf πρεπει να αγορασω νεο τροφοδοτικο πολυ απλα γιατι δεν ξερεις τι φοραει πανω τωρα εσυ κατσε και λεγε και πιστευε πως εχεις και δικιο!!!Εδω μεσα η εξυπναδα ξεκινα απο την χαζομαρα μου φενεται!!!Οσο για τον tresh ειναι φοβερει γιατι το παλικαρι αλλα μας ελεγε για τα xp !!!! Απορο αν βρηκε το προβλημα η εκανε παλι κανα φορματ Και εσύ αν νομίζεις ότι χρειάσεζαι πάνω από 600-650 watt για crossfire τότε πάω πάσο!!! Τελοσπάντων, τέλος το off topic, adi32 γιατί να φταίνε οι codecs που άλλαξες όπως είπες;
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 δεν ξερω τι ακριβως φταιει αλλα οι τελευταιες αλλαγες που εκανα ηταν αυτες αλλαγη καρτας tuner και δοκιμη διαφορων codecs για HD video οπου εκανα 10δες φακιρικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ευχαριστω πολυ αλλα δεν νομιζω να σου πεφτει και λογος το τι ακριβος φοραει το pc μου αν νομιζεις πως τα 850 watt ειναι πολλα και αν ειχα 500watt τοτε με το που κανω cf πρεπει να αγορασω νεο τροφοδοτικο πολυ απλα γιατι δεν ξερεις τι φοραει πανω τωρα εσυ κατσε και λεγε και πιστευε πως εχεις και δικιο!!!Εδω μεσα η εξυπναδα ξεκινα απο την χαζομαρα μου φενεται!!!Οσο για τον tresh ειναι φοβερει γιατι το παλικαρι αλλα μας ελεγε για τα xp !!!! Απορο αν βρηκε το προβλημα η εκανε παλι κανα φορματ 850w φτάνουν και για 3 κάρτες όχι μόνο για 2, για αυτό είπε ότι είναι υπερβολή τώρα για τα XP από ότι βλέπεις έχει να κάνει format κάμποσα χρόνια... επίσης οι παλιοί δουλεύουν...άρα κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι με τους συγκεκριμένους στο δικό του pc... ίσως να λυθεί με format αλλά από την στιγμή που παίζουν οι παλιοί drivers δεν είναι σοβαρός λόγος για να γίνει...
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ουτε φορματ ουτε σβηστα τελικα εβαλα μονο τους drivers και παιζει μια χαρα υπαρχει λογος να βαζουμε καθε φορα και το control center απο την αρχη ?
DarkKnight Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Να σε ρωτήσω λες ότι παίζει κανονικά... Κάποιο 3d mark παίζει? ή κάποιο παιχνίδι? το ati tool ξεκινάει? Τhanx...
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ναι ολα κανονικα παιζουν απλα δεν εκανα απογκατασταση το control center και εβαλα μονο τους drivers
DarkKnight Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 μπορείς να μου πεις τι συνδυασμό έκανες? τι έκδοση drivers κ τι CCC , agp έχω και έχω φάει τα λυσσακά μου 2 μήνες που την έχω την καρτούλα... thanx a lot...
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 το control center δε σου παιζει? αν ναι πρεπει να βαλεις τα dotnetfx 1 και 2 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1950522&postcount=8 εχω το control center 8.4 και drivers 8.6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.