savvas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ρε παιδια ειμαι αναμεσα στα 2 αυτα κινητα με δεδομενο οτι εχουν ιδια τιμη γνωριζοντας τι κανει το καθενα ποιο θα αγοραζατε? ευχαριστω
nick#18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 εγω το asus με σφερες...γιατι: το vienty αν φτασει κατω απο 500mb ελεφθερο χωρο κολαει οτι και να κανεις, εμφανιση, ποιοτητα και απιδη ειναι asus και ξερω οτι θα παρω κατι καλο..
xolloth Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εγω το asus με σφερες...γιατι: το vienty αν φτασει κατω απο 500mb ελεφθερο χωρο κολαει οτι και να κανεις, εμφανιση, ποιοτητα και απιδη ειναι asus και ξερω οτι θα παρω κατι καλο.. εχειs το viewty και το λεs αυτο; γιατι εγω που το εχω ,δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο. εαν αποφασισειs φιλε να παρειs το viewty,το πουλαω ,ολοκαινουργιο,2 χρονια εγγυηση,ελαχιστη χρηση. και δεν το πουλαω γιατι δεν μου αρεσει ,αλλα γιατι μαζευω λεφτα γιατι θα μου φερουν το omnia σε καμμια 20 μερεs,και ειναι πολυ ακριβο[1100 ευρω].
vtecakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Φυσικα το viewty.Εχω μεινει κατενθουσιασμενος με αυτο το κινητο.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εχω το viewty και δεν εχω βαλει καν καρτα μνημης και παιζω με το χωρο που εχει ηδη μεσα.μπορω να πω οτι δεν κολαει και το θεωρω ωραιο κινητο.βεβεα ειναι ολο σαν flash οποτε δεν μπορεις να βαλεις τα τρελα πραγματα αλλα σαν κινητο μαρεσει παρα πολυ για αυτα που εχει και σε ταχυτητα μανου κτλ ειναι φυσιολογικο.δεν 8α ελεγα οτι κολαει δεν 8α ελεγα οτι παει σφαιρα απο την αλλη.
nick#18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εχειs το viewty και το λεs αυτο;γιατι εγω που το εχω ,δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο. θα το αγοραζα αλλα το ειχαν αγορασει 2 φιλοι μου και εκανε αυτο...λες να ηταν ελατοματικα τα συγκεκριμενα? δεν νομιζω...γιατι αν αφηναν περισσοτερο ελευθερο ηταν μια χαρα..(τωρα τν βολεψα με ενα qtek s200)
xolloth Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ποτε δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα,αφου το εχω γεματο ,ολη την μνημη εδω και πολυ καιρο [εχω αφησει 20 mb ,ελευθερο για φωτο.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εγω εχω βαλει καμποστα στην Internal και το θεωρω νορμαλ.οπως ηταν στην αρχη
savvas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 στο viewty ku990 θα καταληξω μαλλον απο βδομαδα τα νεωτερα ευχαριστω για την επικοινωνια
savvas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 το πηρα παιδια ολα μια χαρα απλως μηπως κανεις που πουλανε screen protection στη θεσσαλονικη?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 απλα μπορεις να κανεις αυτο που ειχε κανει ο bro sto viewty μου.ειχε παρει απο το εμποριο κοινα screen protections και μετα τα εκοψε στο καταληλο μεγεθος.μεσα δινει μονο ενα.εγω δεν εχω βαλει καθολου και επειδη το βαζω μεσα στο τσαντακι μενουν γρατζουνιες δυστυχως.
we_will_rise Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Asus καραμπινάτο... Μην κάνεις το λάθος να πάρεις το 990... Θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή..!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 καλο θα ειναι περα απο την γνωμη να γραφουμε για ποιο λογο δεν μαρεσει καποιο η για ποιο λογο μας αρεσει για να ξερει ο αλλος και να κρινει.μπορει αυτο που θεωρεις εσυ σημαντικο να μην ειναι για τον αλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.