Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα απεγκατάστασης Nero 7 essential

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, στα vista μου δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το Nero 7 Essential. Την ώρα της απεγκατάστασης μου βγάζει σφάλμα που λέει ότι πρέπει να σταματήσει η απεγκατάσταση και έτσι δεν απεγκαταστάται.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ. ;)

Δημοσ.

και εγω τα ιδια προβληματα εχω με το nero 7 εδω και 1 εβδομαδα αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα.

εχω βαλει unistall προγραμματα που καθαριζουν και την registry αλλα παλι τιποτα....

Δημοσ.
Δοκίμασε νακάνεις αποεγκατάσταση από το Safe mode

Απο ασφαλή λειτουργεία δεν γίνεται τίποτα...

Δημοσ.

ναι και εγω το εχω δικιμασει να το κανω αυτο αλλα δεν εγινε και σε μενα τιποτα...

αντε να δουμε πως θα το κανουμε περα αυτο το πραγμα....

Δημοσ.

αχ καλε μου φιλε.

εγω μολις τελειωσα το καθαρισμα της registy με χειροκινητο τροπο.

ηταν ο μονος τροπος να το καθαρισω....

τωρα υπαρχει λογος να το τρεξω αυτο (να παρει οποια σκουπιδια πιθανων δεν εχουν φυγει) η πρεπει να βλεπει κανονικα ολο το προγραμμα ?

δεν κρατηθηκα στον πειρασμο και το ετρεξα.

ειναι παρα πολυ καλο μιας και τρεχει απέυθειας και δεν θελει και εγκατασταση...

ευγεεεε

Δημοσ.

Θυμάμαι και γω μετά από πολλές απέλπιδες προσπάθειες απεγκατάστασης, είχα αφαιρέσει χειροκίνητα από τo registry ότι είχε σχέση με το Nero, αλλά πάλι κάποιο πρόβλημα εμφανιζόταν :mad:

Με αυτη τη μικρή προγραμματάρα όλα λύθηκαν :-)

Όπως είπες δε θέλει εγκατάσταση και είναι θαυματουργό!

Δημοσ.

θελω να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο το προγραμμα.

ειναι μονο για να αφαιρει αρχεια απο το nero μονο ?

και εαν ναι, γιατι να φανταστω πως καποιοι καθησαν να φτιαζουν κατι τετοιο για το nero?

μηπως αφηνει τοοοοοοσα πολλα σκουπιδια?

το ρωταω για να ξερω, αξιζει να βαλω παλι nero ?

και κατι αλλο

εδω και 2 χρονια δουλευω το nero στιν 7 εκδοση και ποτε δεν ειχα προβλημα.

1 φορα εκανα προσαρμοσμενη εγκατασταση για να μην φορτωσω αχρηστα πραγματα και εκει εγινε το μπαχαλο του αιωνα....

αυτο αραγε ηταν τυχαιο η μετα απο προσαρμοσμενη εγκατασταση δημιουργουνται προβνληματα....

Δημοσ.

Από όσο ξέρω Vista Support υπάρχει απο το Nero 7.5.9 και μετά, ίσως για αυτό σου δημιούργησε προβλήματα.

Δημοσ.

οποτε για vista πια ειναι η προτεινομενη version....(για να μην εχουμε τα ιδια)

Δημοσ.

>Windows [b]Vista[/b] is supported by [b]Nero[/b] 7 since the version [b]Nero[/b] 7.5.7.0.. Older versions of [b]Nero[/b] 7 do not [b]support[/b] Windows [b]Vista[/b]. If you are trying to install [b]...[/b]

Εάν θές 7 όποια βρείς μετά απο το 7.5.7.0

Αλλιώς 8

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...