Προς το περιεχόμενο

Περίεργη κατάσταση με τα partitions

poromenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

Αυτή την στιγμή έχω 2 partitions στον σκληρό δίσκο,το ένα γύρω στα 30 gb ενώ το άλλο στα 80.Tο δεύτερο (80γβ) δεν το χρησιμοποιώ καθόλου,οπότε θέλω να κάνω το εξής:

Να διαγράψω αυτόν με τα 80 gb και να μεγαλώσω το πρώτο σε όσο χωράει ο δίσκος.Το ερώτημα μου είναι το εξής:γίνεται να το κάνο αυτό χωρίς να χρειαστεί να κάνω format και να χάσω όλα τα δεδομένα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια κάποιου προγράμματος όπως το Partition Magic. Θα σου συνηστούσα πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε τέτοιο, να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σου σε DVD.

Δημοσ.
Μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια κάποιου προγράμματος όπως το Partition Magic. Θα σου συνηστούσα πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε τέτοιο, να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σου σε DVD.

Ετσι ακριβως..Γινεται πολυ ευκολα και δεν με εχει "προδωσει" το partition magic αλλα το backup ποτε δεν ειναι περιτο.

Αν εχεις vista θα χρησιμοποιησεις το paragon partition manager γιατι το magic partition δεν ειναι συμβατο με vista.

Δημοσ.

Διέγραψα τελικά τον σκληρό των 80 και μεγάλωσα αυτόν με τα 30 σε 30+80.Με το partition manager.Όλα καλά ως εδώ.Τώρα όταν πάω να κάνω boot μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

"reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device"

Έχω επιλέξει τον hard drive ως πρώτη boot device!help me guys!

έχω δοκιμάσει fixboot και fixmbr αλλά τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...