BloodRider Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Παιδιά αποφάσισα να φτιάξω ένα watercooling για τον CPU....είναι socket 775 pedium d!!! Η τιμή να μην ξεπερνάει τα 150$........γιατί από ότι έχω διαβάσει τα έτοιμα watercooling δεν αξίζουν....και ένα ακόμα που θέλω είναι να μην κάνει θόρυβο!!!! ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!
livewire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αν δεν σου ξέφυγαν μερικά μηδενικά στο ποσό που ανέφερες, δυστυχώς πάμε μόνο σε έτοιμες λύσεις: WTRCool Block plus 5000 extreem edition! --- Πολύ φασαρία --- Παραμονεύουν worms +++Εγγυημένα αποτελέσματα +++Με τόσα $ μπορείς να πάρεις και το κορίτσι σου Sorry, δεν κρατήθηκα. Καλό καλοκαίρι! Αν σβηστεί από τη διαχείριση, no hard feelinkz:Ρ
SaluSnikoS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Κανα 50αρι η Αντλια Κανα 50αρι το w/b του Cpu Κανα 50αρι το ψυγειο Κανα ταλιρο:mrgreen: οι σωληνωσεις Κανα 2ευρο τα ρακορ Κανα 40αρι το ρεζερβουα(ρ)!!!! Κανα 2ευρο το Νερο Α!, κανα 10αρι και οι Αντεμηστηρες(push-pull διαταξη, σε παρακαλω) Κανα +- 30αρι για να σαι μεσα... Συνολο: 199(κανα 199αρι)ευρο +- 30ευρω(κανα 30αρι) Και θα ειναι στα προθυρα τση παρακμης βεβαια το watercooling system σου... Αν θες παντως στο πλαισιο εχει(μερικα) στο e-shop περισσοτερα... Διαλεγεις ΟΤΙ ΠΙΟ φθηνο(για να φτασεις ΟΣΟ πιο κοντα στα 150ευρο) μπορεις και το φτιαχνεις.... Εγω στη δικια μ εδωσα 350 περιπου και την συνεθεσα μονος μ... ΟεεΟ... Αν θες κατι, ΣΩΣΤΟ τοτε ανεβασε λιγο την τιμη και βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.