predator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 εχω ενα παλιο συστημα που το χρησιμοποιω σα κατεβαστηρι. ειναι ενας barton 2600+. αρχησε να παρουσιαζει καποια συμπτωματα του στιλ οτι δε θυμοταν την ωρα κλπ, που υπεθεσα πως ηταν θεμα μπαταριας mobo. αλλαξα μπαταρια και ολα οκ για ενα διαστημα μετα αρχησε να κανει διαφορα μικρα "blackout" , να μην bootαρει κλπ που μπορεσα να τα ξεπερασω ειτε με clear cmos ειτε με το να κανω reset τις μνημες και την GPU. δυστυχως μετα απο 2 ωρες παλης πανω απο το PC μπορω να πω πως παρεδωσε πνευμα μετα απο το τελευταιο "Blackout". νομιζω πως δοκιμασα τα παντα που μπορω χωρις εργαστηριακα μεσα, αλλαξα ολα τα parts απο το καλο PC μου πανω στο κατεβαστηρι αλλα δεν παιρνει μπρος. μαυρη οθονη, ουτε καν το χαρακτηριστικο μπιπ στο boot δεν κανει πια. πεθανε το κατεβαστηρι μου? πως μπορω να δω αν φταιει η CPU η το motherboard? καποια αλλη ιδεα? ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις
predator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλη ιδεα ηταν το psu, για μια στιγμη νομιζα πως ηταν τοσο απλη η λυση για το προβλημα μου αλλα δυστυχως δεν εφταιγε το τροφοδοτικο. ουτε με το tagan που εχω στο καλο μου Pc καταφερα να το bootaρω. υπαρχει καποια αλλη ιδεα? υπαρχει τροπος να δω αν εχει καει η μητρικη η ο επεξεργαστης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.