NantiaHoney Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 1>Whatever U Like-Nicole Scherzinger 2>Be easy-Massari 3>You And Your Hand-Pink 4>Pachanga - Hispano style 5>Sean Paul -Give it up to me 6>Sean Paul & Rihanna - Break It Off 7>Rihana - Umbrella 8>Madonna & Justin Timberlake - 4 Minutes 9>Avril Lavigne - When You're Gone 10>Nickelback - How you remind me ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 10 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ=;;;;
Kostas_xolargos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 1>ολοι μαζι εισβολεας 2>παραμυθι ffc 3>10 ποντους τακουνι ffc 4>ο ελληνας που εχεις συνηθησει txc 5>γαμα τους ολους txc 6>ταινια του μιαλου μου εισβολεας 7>αποδραση εισβολεας 8>ελληνικη αστυνομια στοιχημα 9>η νυχτα των ζωντανων νεκρων ζν 10>ο αλλος μπαμπης στερεο μαικ εγραψα χιπχοπ τραγουδια γιατι μονο χιπχοπ ακουω
katerinaki16 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν ειναι μονο 10!Δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να ξεχωρισω 100 απο τα αγαπημενα μου!χιχι.
paranoid_gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Κοιτα ειναι παραπολλα τραγουδια που μ'αρεσουν και κατα καιρουσ αλλαζουν κιολασ.... αυτη το ΤOP 10 μ ειναι : 1. Stray Dogs-Socrates 2.Tears Don't Fall-Bullet for my valentine 3.Stargazer-Rainbow 4.Φανη-Βασίλης Καζουλης
Reno Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ειναι πολλα τα τραγουδια που μου αρεσουν π.χ.=χερια ψηλα πιο πολυ numb κια γενικα Μ.Χ και Linkin park 4EVERRRRRRRRRRRRRRR
Michalaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Είναι αρκετά, αλλά θα προσπαθήσω να ξεχωρίσω 10 *σημείωση: δεν τα βάζω με σειρά κατάταξης (δηλαδη αυτό που ειναι πρωτο, αυτο μ'αρεσει πιο πολυ.) στην τυχη τα βαζω 1.Κίτρινα Ποδήλατα - Μη μ'αγγίζεις 2.Styles of Beyond - Nine Thou 3.Here Without You - 3 Doors Down 4.Nina Simone - Please don't let me be misunderstood 5.Good Charlotte - Dance Floor Anthem 6.Domenica - Μέσα στη βουή του δρόμου 7.Basshunter - Now you 're gone 8.Global DJ's - The sounds of san francisco 9.Hot Action Cop - Going down on it 10.Θάνος Πετρέλης - Ξύπνα Θανάση *ε δκαιούμαι κ' ένα μπόνους κομματάκι! 11. Geo Da Silva - I'll do you like a truck
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 1.2Pac-Hit Em Up 2.2Pac-2 Of AmeriKaz Most Wanted 3.2Pac-Changes 4.2Pac-California Love 5.Και άλλα πολλά του 2Pac 6.Θαύμα Παιδί-Όλα αυτά για το καλό μου 7.Θαύμα Παιδί-Όσο Μεγαλώνω 8.Θαύμα Παιδί-Τσεκάρισε τη μουσική 9.TXC-Το Ξόδι 10.ΑΓ-Έλα μου Είναι και πολλά άλλα
Efthymis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 1.Mιχάλης Χατζηγιάννης - Για σένα 2.Γιάννης Κότσιρας -Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι 3.Γιάννης Χριστοδουλόπουλος-Δικό σου 4.Σάκης Ρουβάς-Στέλιος Ρόκκος -Όσο έχω εσένα 5.ΟΝΙΡΑΜΑ-Η μπαλάντα του τρελού 6.Until June-Sleepless 7.Mιχάλης Χατζηγιάννης-Χέρια Ψηλά 8.Mιχάλης Χατζηγιάννης-Πιο Πολύ 9.Νίκος Μίχας-Τα παιδιά των μπαλκονιών 10 Sir Mix a Lot-Baby Got Back
Zoro2128 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σας παρουσιάζω την αγαπημένη μου λίστα: 1-DMX-up in here 2-kat deluna-run the show 3-nelly-here comes the boom 4-fergie-party people 5-mickey avalon-my dick 6-teddybear-cobrastyle 7-dmx-ruff ryders anthem 8-dj cammy-listen to your heart 9-ice mc-cinema 10-moby-disco lies πάω στοίχημα πως αυτή θα αναδιχτεί η καλήτερη απάντηση!!!!μίπος κάνω λάθοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς?
elouros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 1.IN FLAMES-BIOSPHERE 2.ROTTING CHRIST-ATHANATOI ESTE 3.BLACK SABBATH-CHILDREN OF THE GRAVE 4.BLACK SABBATH-HEAVEN AND HELL 5.MANOWAR-BRIDGE OF DEATH 6.ICED EARTH-A QUESTION OF HEAVEN 7.SYSTEM OF A DOWN-TOXICITY 8.CRADLE OF FILTH-NYMPHETAMINE 9.RAMMSTEIN-ROSENROT 10.AMON AMARTH-BLACK TEARS
dreez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 1)aerospace - ayamaya 2)gms vs wrecked machins - rounders (astrix rmx) 3)1200 mics - creation 4)penta - non profit 5)talamasca - get it all 6)paranormal attack - be with you 7)overdream - click here 8)διχως συμπονια - στα χαμενα 9)αλυτοι γριφοι - charts της Σαλονικας 9)ladose - ακουσα πως 10)ΖΝ - το εντεχνο του δρομου στυλ τα εβαλα με τυχαια σειρα.και η psy-dark-goa και η underground hip hop μου αρεσουν το ιδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.