kosmasgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλός είναι. Δες και πλαίσιο έχει αέρα σε μαγαλύτερο μπουκάλι
Trapper Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πιστολάκι για τα μαλλιά, η καλύτερη και φθηνότερη λύση... Και ζεστό αέρα να βγάζει, απλά προσέχεις.
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 παιδια εγω χρησιμοποιω χρονια το σπρευ που θα το βρειτε σε ολα τα μαγαζια που ασχολουνται με pc. περσυ ηθελα να παρω blower αλλα αφου το εψαξα ,κατεληξα οτι ναι μεν καθαριζει καλυτερα ,αλλα δεν αποφευγειs την υγρασια,οποτε δεν το πηρα. η τελεια λυση ειναι μονο τα επαγγελματικα κομπρεσερ ,αλλα ειναι τεραστια και δεν ενδεικνυνται για οικιακουs χρηστεs. οποτε η μονη λυση ειναι το σπρευ πεπειεσμενου αερα ο οποιοs ειναι ξηροs και δεν υπαρχει κανενα προβλημα υγρασιαs. εχει γυρω στα 5 ευρω και με ενα φιαλιδιο καθαριζετε για 3 φορεs περιπου το pc.
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αυτό φαίνεται καλό. Δεν θα τα χαρακτήριζα πάντως φτηνά. Τα spray στοιχίζουν 6-7 ευρώ,πολλά για αέρα κοπανιστό,αλλά τι να κάνεις,εκμετάλλευση... Αυτό τι είναι?
panospc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγω πάντως το καθαρίζω με ένα πινέλο και ταυτόχρονα έχω μια ηλεκτρική σκούπα σε μικρή απόσταση ωστε να ρουφάει τη σκόνη για να μην σκορπίζεται.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 το καλύτερο έιναι με το πιστολάκι για τα μαλλιά ιδικά αν έχεις από κανένα κομμωτήριο που έχουν κάτι πιστολάκια 4Kw τότε είσαι μια χαρά εγώ βγάζω μία μπαλαντέζα στο μπαλκόνι και παίρνω το πιστολάκι τις αδερφής μου και του δίνω και καταλαβαίνει
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Κατερίνα για σένα αυτό Αυτό έχω κι εγώ και είναι τέλειο.Το αγόρασα 20 ευρώ μόνο!Κάνει άψογα την δουλειά του.
Apoptygma Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εγώ με μπατονέτες για τα αυτιά κάνω τα δύσκολα σημεία .
vagsai Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Να δώσω άλλη μια ιδέα. Τρόμπα από κάποιο στρώμα θαλάσσης ή κάτι τέτοιο(προσοχή μην έχει άμμους μέσα) και όσο την πατάς φυσάει. Όχι καμιά τρόμπα ποδηλάτου αυτές δεν βγάζουν ικανή ποσότητα αέρα Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ασχετο αν βαλω και fan filters για τα fan που εξαγουν αερα θα ανεβασει θερμοκρασιες??? σκονη δεν θα μπαινει ομως σιγουρα
vagsai Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ασχετο αν βαλω και fan filters για τα fan που εξαγουν αερα θα ανεβασει θερμοκρασιες???σκονη δεν θα μπαινει ομως σιγουρα Στα fan που εξάγουν αέρα γιατί να βάλεις φίλτρα? Μήπως εννοείς σε αυτά που εισάγουν αέρα?
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 οχι αυτα που εξαγουν απο κει δεν περναει σκονη??? βασικα πρεπει να περναει περισσοτερο οταν δεν δουλεβουν
vagsai Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Η σκόνη υπάρχει στο περιβάλλον. Με τη ροή αέρα που δημιουργείτε μέσα στο PC την ώρα που δουλεύει μπαίνει σκόνη από τα fan εισαγωγής και κάθετε πάνω σε ψύκτρες κλπ. Τώρα για τα εξαγωγής, όταν δουλεύουν σίγουρα δεν βάζουν σκόνη. Όταν δεν δουλεύουν δεν νομίζω ότι βάζουν κάποια ουσιαστική ποσότητα σκόνης και σίγουρα πολύ λιγότερη απ' όση βάζουν τα εισαγωγής όταν δουλεύουν.
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 σε περιπτωση που βαλω θα ανεβασει θερμοκρασιες???γενικα τα φιλτρα εκτος απο σκονη εμποδιζουν και αερα ετσι δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.