Προς το περιεχόμενο

Σκονη-καθαρισμος

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εγω χρησιμοποιω χρονια το σπρευ που θα το βρειτε σε ολα τα μαγαζια που ασχολουνται με pc.

περσυ ηθελα να παρω blower αλλα αφου το εψαξα ,κατεληξα οτι ναι μεν καθαριζει καλυτερα ,αλλα δεν αποφευγειs την υγρασια,οποτε δεν το πηρα.

η τελεια λυση ειναι μονο τα επαγγελματικα κομπρεσερ ,αλλα ειναι τεραστια και δεν ενδεικνυνται για οικιακουs χρηστεs.

οποτε η μονη λυση ειναι το σπρευ πεπειεσμενου αερα ο οποιοs ειναι ξηροs και δεν υπαρχει κανενα προβλημα υγρασιαs.

εχει γυρω στα 5 ευρω και με ενα φιαλιδιο καθαριζετε για 3 φορεs περιπου το pc.

Δημοσ.

Εγω πάντως το καθαρίζω με ένα πινέλο και ταυτόχρονα έχω μια ηλεκτρική σκούπα σε μικρή απόσταση ωστε να ρουφάει τη σκόνη για να μην σκορπίζεται.

Δημοσ.

το καλύτερο έιναι με το πιστολάκι για τα μαλλιά ιδικά αν έχεις από κανένα κομμωτήριο που έχουν κάτι πιστολάκια 4Kw τότε είσαι μια χαρά εγώ βγάζω μία μπαλαντέζα στο μπαλκόνι και παίρνω το πιστολάκι τις αδερφής μου και του δίνω και καταλαβαίνει

Δημοσ.
Blower.jpg

Κατερίνα για σένα αυτό ;)

Αυτό έχω κι εγώ και είναι τέλειο.Το αγόρασα 20 ευρώ μόνο!Κάνει άψογα την δουλειά του.

Δημοσ.

Να δώσω άλλη μια ιδέα.

Τρόμπα από κάποιο στρώμα θαλάσσης ή κάτι τέτοιο(προσοχή μην έχει άμμους μέσα) και όσο την πατάς φυσάει:lol:.

Όχι καμιά τρόμπα ποδηλάτου αυτές δεν βγάζουν ικανή ποσότητα αέρα

Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα:P

Δημοσ.

ασχετο αν βαλω και fan filters για τα fan που εξαγουν αερα θα ανεβασει θερμοκρασιες???

σκονη δεν θα μπαινει ομως σιγουρα

Δημοσ.
ασχετο αν βαλω και fan filters για τα fan που εξαγουν αερα θα ανεβασει θερμοκρασιες???

σκονη δεν θα μπαινει ομως σιγουρα

Στα fan που εξάγουν αέρα γιατί να βάλεις φίλτρα?

Μήπως εννοείς σε αυτά που εισάγουν αέρα?

Δημοσ.

Η σκόνη υπάρχει στο περιβάλλον. Με τη ροή αέρα που δημιουργείτε μέσα στο PC την ώρα που δουλεύει μπαίνει σκόνη από τα fan εισαγωγής και κάθετε πάνω σε ψύκτρες κλπ.

Τώρα για τα εξαγωγής, όταν δουλεύουν σίγουρα δεν βάζουν σκόνη. Όταν δεν δουλεύουν δεν νομίζω ότι βάζουν κάποια ουσιαστική ποσότητα σκόνης και σίγουρα πολύ λιγότερη απ' όση βάζουν τα εισαγωγής όταν δουλεύουν.

Δημοσ.

σε περιπτωση που βαλω θα ανεβασει θερμοκρασιες???γενικα τα φιλτρα εκτος απο σκονη εμποδιζουν και αερα ετσι δεν ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...