Προς το περιεχόμενο

Σκονη-καθαρισμος

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτί μου έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες και έτσι αποφάσισα να το αφήσω ανοιχτο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.Διαπίστωσα όμως ότι περιέχει κιλά σκόνης και θα ήθελα να το καθαρίσω με κάποιο ασφαλή τρόπο.Τι τρόποι υπάρχουν????

Πόσο επικίνδυνη ειναι αυτή η σκόνη?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό είναι να το καθαρίσεις, ώστε τουλάχιστον να μην υπάρχει σκόνη στις επιφάνειες των ψυκτρών και στα πτερύγια των ανεμιστήρων. Εγώ εφαρμόζω το παραδοσιακό φύσημα με το στόμα... Υπάρχουν και σπρέι πεπιεσμένου αέρα γι' αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.
Καλό είναι να το καθαρίσεις, ώστε τουλάχιστον να μην υπάρχει σκόνη στις επιφάνειες των ψυκτρών και στα πτερύγια των ανεμιστήρων. Εγώ εφαρμόζω το παραδοσιακό φύσημα με το στόμα... Υπάρχουν και σπρέι πεπιεσμένου αέρα γι' αυτή τη δουλειά.

Με το φύσημα με το στόμα θα

1.έρθει όλη η σκόνη πάνω μου

2.Δεν θα καθαρίσει καλά.

Για τα σπρέι δεν ξέρω.Υπάρχει κανένα λινκ να τα δω?

Υπάρχουν τρόποι αποφυγής συγκέντρωσης σκόνης?

Δημοσ.

Το 1. δεν είναι απαραίτητα κακό. Μια μικρή θυσία που την αξίζει ο υπολογιστής σου! Για το 2. ναι, δε θα καθαρίσει και τόσο καλά, αλλά σε σχέση με πριν θα είναι πολύ καλύτερα.

Λινκ για σπρει δεν έχω.

Για αποφυγή της σκόνης πρέπει να κλείνει καλά το κουτί και να υπάρχουν φίλτρα σκόνης στα ανοίγματα των ανεμιστήρων που εισάγουν αέρα σαν αυτά.

Δημοσ.

μπορεις με ενα πιστολακι που στεγνωνεις τα μαλλια σου να το καθαρισεις..με παγωμενο αερα παντα..

• Super Moderators
Δημοσ.

μια ηλεκτρική συσκευή που φυσάει με δύναμη...

όχι τόσο μεγάλο ρε Κοσμά! :P

Δημοσ.

Μάλιστα.Ε δεν λέει να αγοράσω και μηχανη φυσήματος....

Κανα σπρέι θα ψάξω μάλλον.

Καλα μέσα στο τροφοδοτικό δεν θα έχει άπειρη?Γιατι δεν έχει εκραγεί ακόμα?

Δημοσ.

Την ώρα που ψεκάζεις πρέπει να το έχεις σε κάθετη θέση. Αλλιώς πετάει και υγρασία μαζί με αέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...