bilco Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 οκ bilcoκατάλαβα πολύ έξυπνη αντιμετώπιση . Με κίνητρο το δικό σου post το έφτιαξα, οπότε μοιραζόμαστε το copyright
I@n15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 εγω παντως θα το ξαναεπισκεφτω μολις φτασω στα struct,γιατι προς το παρον δεν το κατεχω..
gtroza Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 θα την γράψει ο bilco χωρίς struct εκτός αν προλάβει ο Directx ! τυχερέ I@n15 έπεσες στους καλύτερους :mrgreen::mrgreen: .
I@n15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 :Ειστε λεβεντιες,δεν εχω τιποτα αλλο να πω..:-)
I@n15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 βλεπω φιλε gtroza στην σελιδα σου πολυ ωραια πραγματα και σε linux ε ? Κι εμενα το linux μου εδωσε το ερεθισμα ν ασχολειθω με την C με απωτερο σκοπο να φτασω να προγραμματιζω σε φλοιο C. Πιστευω σε κανενα χρονακι να μπω σιγα σιγα στο κολπο..
gtroza Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ I@n15 απο ¨μούρη¨ μοιάζει ¨πρώτο¨ από κώδικα όμως ¨καρβουνιάρικο¨! ίσως το ανασυντάξω (στη ¨σύνταξη¨ ! ) να προτιμάς τα άλλα ¨τραίνα¨, αυτά είναι συνεπή .
Directx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! – Ωραίος κώδικας Bilco, respect!! Πριν μερικά χρόνια, όταν ξεκινούσα την συγγραφή ενός ημερολόγιου για τα Windows, έπρεπε να αποφασίσω ποίες ημερολογιακές ρουτίνες θα χρησιμοποιούσα στην μηχανή της εφαρμογής ώστε να διαχειρίζομαι εύκολα και γρήγορα χρόνια, μήνες, μέρες, εβδομάδες κτλ. Οπότε διερεύνησα την πιθανότητα χρήσης των C time functions αλλά λόγο των αδυναμιών τους κατέληξα στην χρήση άλλων (64bit) ρουτινών που παρείχε η βιβλιοθήκη προγραμματισμού μου (VCL), παρʼ όλα αυτά έμαθα κάποια μικρά κόλπα με την time.h Τώρα, το τρικ με τα 86400 δευτερόλεπτα, το έμαθα αναγκαστικά όταν έγραψα ένα μικρό applet σε Java 2ME -MIDP 2.0- (βλέπετε το Java 2ME calendar class είναι δυστυχώς εξαιρετικά αναιμικό) το οποίο υπολογίζει τις ημέρες από και προς μια ημερομηνία, για το κινητό μου –ώστε να μετρώ τις ημέρες μέχρι να μπω και να βγω από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να δω, είναι το Calendar class της C++ βιβλιοθήκης Boost.
bilco Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια (Directx δεν το λέω για να ανταποδώσω την φιλοφρόνηση, σε C\C++ είμαι … μαθητής σου) I@n15 αρκεί να αλλάξεις την int daysFrom1200AD(PSimpleDate pDate) σε int daysFrom1200AD(int day, int month, int year) και να σβήσεις τα pDate-> από το σώμα Θα επαναλάβω ότι η λύση που έδωσα είναι εντάξει για ακαδημαϊκούς σκοπούς, αλλά in real life βιβλιοθήκες και μόνο βιβλιοθήκες για τέτοια πράγματα.
karabouzouk... Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 To pDate->.. τι ακριβώς κάνει προγραμματιστικά...? (συγκεκριμένα το "->" εννοώ) ευχαριστώ
jtsc21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 To pDate->.. τι ακριβώς κάνει προγραμματιστικά...? (συγκεκριμένα το "->" εννοώ) ευχαριστώ pDate->kati=*pDate.kati
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.