Προς το περιεχόμενο

Φωτιά στο Πάτημα Βριλησσίων

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, ευτυχώς ΣΧΕΔΟΝ την έχουν σβήσει. Ηρθαν αρκετά canadair, μόνο αυτά τη σβήσαν τη φωτιά. Οι επίγειες """""δυνάμεις"""""" δεν έκαναν τίποτα. Τώρα πάω να πουλήσω τα βίντεο στα κανάλια....ΛΟΛ

Ετοιμάζομαι να βγω στα κανάλια τώρα:"Άκουσα τρομερές εκρήξεις, βόμβες σκάγανε!" λολ-σίγουρα θα βγουν και θα αρχίσουν αυτές τις μπούρδες

Είναι 10000000000000000000000% σίγουρο ότι πρόκειται για εμπρησμό, γιατί αυτό το δάσος προσπαθούν να το κάψουν εδώ και 2 χρόνια. Πάλι πριν 2 μήνες τα ίδια γινόντουσαν.

Ποιο είναι το msn της πυροσβεστικής; Το χρειάζομαι για να πάρω κανά emoticon ΛΟΛ

Δημοσ.

βεβαια, να σβησει η φωτια στο δασος απεναντι απο το σπιτι, το οποιο σπιτι ειναι χτισμενο σε οικοπεδο και οχι παλιο καμενο δασος.

• Moderators
Δημοσ.

Στο ακρο του αλσους επιασε.

Στο ιδιο σημειο με περσυ. Καποιος μαλακας θελει οικοπεδα....

Στα 100 μετρα απο το σπιτι του κολλητου μου.

Οριστε μερικες φωτος απο τη ταρατσα μου- ειμαι αρκετα μακρυτερα, γυρω στο χιλιομετρο. (καταραμενος ο απεναντι με τη νεα οικοδομη του :P )

Να σημειωσω οτι ηταν ΤΕΣΣΕΡΑ καναντερ και 2 ελικοπτερα τα οποια σηκωθηκαν μολις 10 λεπτα μετα τη πρωτη ειδοποιηση για τη φωτια. :-)

Να οι φωτος:

DATA0240.jpg

DATA0235.jpg

Παιζουν και βιντεο και ειναι καλυτερα, αλλα δυστυχως δυνατοτητα ανεβασματος εδω δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Τα καθίκια. Θα το κάψουν το δάσος δεν υπάρχει περίπτωση. ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ όχι το γνωστό να τους αφήνουν μετά από 1 μήνα ελεύθερους....

Έχω τραβήξει βίντεο. Θα τα ανεβάσω μάλλον αύριο

dimitris74: υποννοείς κάτι; το σπίτι μου σε οικόπεδο είναι και είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα καθίκια. Θα το κάψουν το δάσος δεν υπάρχει περίπτωση. ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ όχι το γνωστό να τους αφήνουν μετά από 1 μήνα ελεύθερους....

πότε έπιασαν κάποιον για τον οποίο είχαν σοβαρές αποδείξεις και τον άφησαν ελεύθερο? :o

Δημοσ.

IMG_2930.jpg

IMG_2929.jpg

IMG_2931.jpg

IMG_2934.jpg

IMG_2935.jpg

IMG_2936.jpg

IMG_2941.jpg

μερικές φωτογραφίες-τα βίντεο είναι πιο ωραία ;)

ThReSh: καλά, τότε θα δραπετεύσουν με κανα ελικόπτερο :)

Δημοσ.

lol

Έχω μια απορία. Όταν πιάνει φωτιά σε μια περιοχή, δεν πρέπει να κλείσουν τον ηλεκτρισμό; Τίποτα δεν κλείσαν. παράξενο.... απ'ότι φαίνεται, δεν ξέρουν τι τους γίνεται lol

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν εχει καμια σχεση ο ηλεκτρισμος (με τις ριψεις νερου). Αφου και μετα τις ριψεις οπως θα διαπιστωσες δεν βραχυκυκλωσε τιποτα. Εαν πιασει φωτια στα καλωδια (ή ειναι διπλα) τον κλεινουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...