iced Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τωρα καταλαβα γιατι περνανε απο την μεσσογειων τα πυροσβεστικα, ερχονται
planelover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Παιδιά, ευτυχώς ΣΧΕΔΟΝ την έχουν σβήσει. Ηρθαν αρκετά canadair, μόνο αυτά τη σβήσαν τη φωτιά. Οι επίγειες """""δυνάμεις"""""" δεν έκαναν τίποτα. Τώρα πάω να πουλήσω τα βίντεο στα κανάλια....ΛΟΛ Ετοιμάζομαι να βγω στα κανάλια τώρα:"Άκουσα τρομερές εκρήξεις, βόμβες σκάγανε!" λολ-σίγουρα θα βγουν και θα αρχίσουν αυτές τις μπούρδες Είναι 10000000000000000000000% σίγουρο ότι πρόκειται για εμπρησμό, γιατί αυτό το δάσος προσπαθούν να το κάψουν εδώ και 2 χρόνια. Πάλι πριν 2 μήνες τα ίδια γινόντουσαν. Ποιο είναι το msn της πυροσβεστικής; Το χρειάζομαι για να πάρω κανά emoticon ΛΟΛ
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Soturin, δεν άντεξα! Και ναι, βλέπω όντως πολύ IT Crowd, αλλά είπα να μη χαλάσω τη ροή με αναφορές
dimitris74 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 βεβαια, να σβησει η φωτια στο δασος απεναντι απο το σπιτι, το οποιο σπιτι ειναι χτισμενο σε οικοπεδο και οχι παλιο καμενο δασος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Στο ακρο του αλσους επιασε. Στο ιδιο σημειο με περσυ. Καποιος μαλακας θελει οικοπεδα.... Στα 100 μετρα απο το σπιτι του κολλητου μου. Οριστε μερικες φωτος απο τη ταρατσα μου- ειμαι αρκετα μακρυτερα, γυρω στο χιλιομετρο. (καταραμενος ο απεναντι με τη νεα οικοδομη του ) Να σημειωσω οτι ηταν ΤΕΣΣΕΡΑ καναντερ και 2 ελικοπτερα τα οποια σηκωθηκαν μολις 10 λεπτα μετα τη πρωτη ειδοποιηση για τη φωτια. Να οι φωτος: Παιζουν και βιντεο και ειναι καλυτερα, αλλα δυστυχως δυνατοτητα ανεβασματος εδω δεν υπαρχει.
planelover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τα καθίκια. Θα το κάψουν το δάσος δεν υπάρχει περίπτωση. ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ όχι το γνωστό να τους αφήνουν μετά από 1 μήνα ελεύθερους.... Έχω τραβήξει βίντεο. Θα τα ανεβάσω μάλλον αύριο dimitris74: υποννοείς κάτι; το σπίτι μου σε οικόπεδο είναι και είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τα καθίκια. Θα το κάψουν το δάσος δεν υπάρχει περίπτωση. ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ όχι το γνωστό να τους αφήνουν μετά από 1 μήνα ελεύθερους.... πότε έπιασαν κάποιον για τον οποίο είχαν σοβαρές αποδείξεις και τον άφησαν ελεύθερο?
planelover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μερικές φωτογραφίες-τα βίντεο είναι πιο ωραία ThReSh: καλά, τότε θα δραπετεύσουν με κανα ελικόπτερο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πωωωω γαμω τη τρελα τους... γιαυτο ηταν τοσο ανησυχος ο κολλητος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ThReSh: καλά, τότε θα δραπετεύσουν με κανα ελικόπτερο
planelover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 lol-πάντως στην Ελλάδα συνήθως όλους ελεύθερους τους αφήνουν....
dimitris74 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ποιος φυτεψε ρε δεντρα στα οικοπεδα και κινδυνευουν τα σπιτια. ντροπη του
planelover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 lol Έχω μια απορία. Όταν πιάνει φωτιά σε μια περιοχή, δεν πρέπει να κλείσουν τον ηλεκτρισμό; Τίποτα δεν κλείσαν. παράξενο.... απ'ότι φαίνεται, δεν ξέρουν τι τους γίνεται lol
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Οχι δεν εχει καμια σχεση ο ηλεκτρισμος (με τις ριψεις νερου). Αφου και μετα τις ριψεις οπως θα διαπιστωσες δεν βραχυκυκλωσε τιποτα. Εαν πιασει φωτια στα καλωδια (ή ειναι διπλα) τον κλεινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.