Προς το περιεχόμενο

Φωτιά στο Πάτημα Βριλησσίων

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Η ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ. ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΟΙ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα καναν τα παιδια και εβαλαν φωτια εκει , αφου δεν μπορει εργολαβος να βρει οικοπεδο ελευθερο με τιποτα στην περιοχη ...

Αλλα μη φοβαστε θα επεμβει η πολιτεια και δεν θα χαθει το δασος ...LOLOLOLOLOLOL

Ξερετε τωρα ,οπως στην Παρνηθα στην Πεντελη και αλλου,που δεν χτιστηκε καμια βιλλα μετα !!!! !!

Δημοσ.
ΤΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ;;;; ΕΝΑ CANADAIR ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΕΛΕΟΣ!

λεγεται πυροσβεστική ή φάιερ μπριγκέιτ!

αστική χρέωση νομίζω

Δημοσ.
Στείλε e-mail στην πυροσβεστική.

Εγώ προτείνω να την κάνει add στο messenger

Για άμεση online επικοινωνία ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
ΤΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ;;;; ΕΝΑ CANADAIR ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΕΛΕΟΣ!

και να κάνει το canadair ρε? να ρίξει νερό τόσο κοντά σε κατοικημένη περιοχή? κώλο θα τα κάνει...

Δημοσ.

Ξερουν οι υπευθυνοι τι πρεπει να κανουν ....το φυλαγαν εκεινο το μερος "σαν τα ματια τους " !!!! ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ

Σε λιγο καιρο ο φιλος μας θα μας γραφει για τις οικοδομες που θα ξεπηδουν στα καμενα και η πολιτεια που τρεχει τωρα -και καλα - να σωσει το δασος ,τοτε δεν θα κυνηγησει κανεναν ...και οι ιδιοι οι κατοικοι θα τρεξουν να αγορασουν διαμερισματα ..

Αφου τα ξερετε τωρα...

Δημοσ.

Έχουμε και απλωμένα...

Άσε που δεν είναι για σπατάλες νερού τώρα..

Ούτε σταγόνα νερό δεν θα πάει χαμένη...

Τα λέει ο ΣΚΑΙ.... :P

Δημοσ.
Στείλε e-mail στην πυροσβεστική.

πολύ I.T. Crowd βλέπεις

πάρε καμιά πολιτική προστασία μήπως μπορείς και να βοηθήσεις, πέρυσι στο πήλιο έτσι κάναμε (σώσαμε ένα μαντρί αλλά κάτι είναι κι αυτό :-D)

Δημοσ.

Ενταξει παιδια ...υπο ελεγχο η φωτια ..

Μην καψουμε και τα σπιτια ...λιγο λιγο να καψουμε μονο αυτο που θελουμε ..

Θελουν προσοχη οι εμπρησμοι σε κατοικοιμενες περιοχες ..

Παμε για αλλα λοιπον , εχουν μεινει κατι υπολοιπα στον Υμητο...την αλλη εβδομαδα παλι .

Δημοσ.
λεγεται πυροσβεστική ή φάιερ μπριγκέιτ!

αστική χρέωση νομίζω

Λαθος, λαθος, μην τρομοκρατειτε τον κοσμο...Δωρεαν ειναι η κληση στο 199! Και αν δεν εχετε καν καρτα sim στο κινητο σας παρτε το 112, επισης δωρεαν! Ακου εκει αστικη χρεωση...τετοια διαδιδετε και δεν ειδοποιει κανεις την πυροσβεστικη μετα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...