Jorge79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον ήχο. Μερικές φορές πάω να δω μια ταινία και δεν έχει ήχο. Οι ηχοι του συστήματος δουλεύουν κανονικά. Από την ταινία όμως τίποτα. Άμα κάνω ένα restart όλα είναι ok. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει ποτέ αν πάω να δω ταινία μολις κάνω log in. Όταν συμβαίνει, συμβαίνει σε περιπτώσεις που έχω κάνει log in π.χ. στις 1-2 το μεσημέρι και πάω να δω την ταινία κατά τις 7 το απόγευμα. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τί μπορεί να το προκαλεί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cervantes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ισως το προβλημα προκαλειται απο την χρηση του firefox πριν προσπαθησεις να δεις video. ειναι γνωστο οτι ο flash player δημιουργει προβλημα στον ηχο... η λυση νομιζω ειναι εδω: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=255422 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Πήγαινε στο μενού Προτιμήσεις>Ηχος και στην πρώτη καρτέλα άλλαξε τα πάντα από pulseaudio σε alsa και κάνε restart τον xserver και πες μας αν δουλεύει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorge79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ισως το προβλημα προκαλειται απο την χρηση του firefox πριν προσπαθησεις να δεις video. ειναι γνωστο οτι ο flash player δημιουργει προβλημα στον ηχο... η λυση νομιζω ειναι εδω: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=255422 Αν κατάλαβα καλά η λύση αυτή φτιάχνει τον ήχο μέσα στον firefox. Έτσι δεν είναι; Πήγαινε στο μενού Προτιμήσεις>Ηχος και στην πρώτη καρτέλα άλλαξε τα πάντα από pulseaudio σε alsa και κάνε restart τον xserver και πες μας αν δουλεύει τώρα. Δεν έχω σε κανένα pulse. Τα τρια πρώτα είναι autodetect και το τέταρτο alsa. Νομίζεις ότι είναι καλύτερα να τα αφήσω έτσι (δηλ. με autodetect) ή να τα βάλω όλα alsa; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Βάλτα σε alsa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorge79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Βάλτα σε alsa. Έκανα την αλλαγή. Αν ο cervantes έχει δικιο και όντως ο firefox προκαλεί αυτό το πρόβλημα, τώρα όλα μοιάζουν να είναι ok. Χρησιμοποίησα κάποια flash, μετά άνοιξα ένα αρχείο video και όλα δείχνουν μια χαρά. Το μέλλον θα δέιξει, γιατί όπως είχα πει το πρόβλημα εμφανιζόταν μερικές φορές. Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα να πω ότι το μόνο που έκανα ήταν αυτό που έιπε ο check2fire. Αν τελικά δεν έχει λυθεί θα ενημερώσω το thread και θα δοκιμάσω την λύση του cervantes. Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Η 9 έκδοση του flash δεν συνεργάζετε με τίποτα με το pulseaudio. Στην επόμενη έκδοση από τι φένετε το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Και το pulseaudio είναι φοβερά χρήσιμο για το linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cervantes Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 αυτο που ειπα εγω οντως διορθωνει προβληματα που προκαλουνται απο firefox και flash. πιστευα οτι εκει εχεις το προβλημα, οπως και οι περισσοτεροι, αλλα απλα δεν το ειχες παρατηρησει οτι συμβαινει μετα απο την χρηση του firefox... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Υπάρχει διαθέσιμο το Flash10 για Linux ως release candidate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.