Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση με 500? παρακαλω γνωμες

nikolakan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αναβαθμισω το pc μου χωρις ομως να με ενδιαφερουν extreme πραγματα στη λειτουργια του, απλα να παιζω ικανοποιητικα τα νεα games(gears of war, crysis ,bioshock), γρηγορη επεξεργασια ηχου και εικονας και καλο downloading και browsing. δεν θελω ομως να ξοδεψω πανω απο 500?.

σκληροι δισκοι (ide) υπαρχουν ηδη(320 + 250 gb), οπως και dvd-rw, case καινουριο, ηχεια 5.1, οθονη tft 17'' και ειμαι στο double play της forthnet (πολυ ικανοποιημενος). σαν λειτουργικο συστημα προτιμω φυσικα τα xp sp2.

μετα τη βοθεια φιλων του forum κατεληξα στα παρακατω απο το eshop:

intel core duo 7200 2,53ghz 107,00

geil 2gb ram 800mhz,ddr2 45,00

chieftec 550w 24pin 50,00

gigabyte ep35c ds3r 102,00

zalman cnps 8700 for intel 42,00

xfx geforce 8800gt 512mb 132,00

seagate barracuda 320gb sata2 50,00

παρακαλω για λιγη διαφωτιση ακομα καθως και τι πρεπει να προσεξω σε drivers , bios , bugs κατα το σεταρισμα οσον αφορα ολα τα παραπανω εξαρτημαται!!!!

Δημοσ.

cpu: E8x00 ή κάποιον Q6600 αν τον εκμεταλλεύονται τα προγράμματα επεξεργασίας ήχου/εικόνας που χρησιμοποιείς ~ -20? - 0? (αν όμως μείνεις με stock ψύκτρα)

vga: Ati 4850 + 18?

Αν έπαιρνε από χρήματα θα πρότεινα και κάποιο Corsair τροφοδοτικό (ποιοτικότερο) και έναν 640άρη δίσκο (καλύτερο value/money).

Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να βολέψεις τις 3 (P)ATA συσκευές σου στη νέα μητρική.

edit: Επίσης βρίσκω την υποστήριξη DDR3 απ τη μητρική μάλλον αδιάφορη μιας και είναι πολύ μικρή η μέγιστη συχνότητα που επιτρέπει, με αποτέλεσμα να είναι πιο αργή από την DDR2. Συνεπώς, ίσως θα μπορούσες να πας σε μια πιο οικονομική μητρική :>

Δημοσ.

οι περισσοτεροι επιμενουν να μου λενε τα καλυτερα για την 8800gt 512mb ως προς performance ,καταναλωση και θορυβο. τωρα οσον αφορα μητρικη εχεις κατι φθηνοτερο να προτεινεις η οποια δεν θα εχει φυσικα τα extra της συγκεκριμενης gigabyte που ομολογω οτι μπορει ναειναι και αχρηστα?

• Moderators
Δημοσ.

Nαι σου λενε τα καλυτερα γιατι δεν εχουν ενημερωθει ακομα για την 4850. Αρκετη διαφορα... :-)

Μητρικη θα προτεινα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522550 ή αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523573

Συμφωνω απολυτα στα υπολοιπα με antonl.

(PS: Ρε αντωνέλο βαλε και κανα αβαταρ :-) )

Edit: Ναι ναι οκ, αλλα μαλλον προτειναμε την ιδια μητρικη :P

Δημοσ.

Κι εγώ έχω 8800GT κι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (οκ αν είχε μικρότερες θερμοκρασίες δε θα με πείραζε :P). Αν αγόραζα όμως σήμερα θα έπαιρνα την 4850 χωρίς δεύτερη σκέψη - για την ακρίβεια την έχω παραγγείλει ήδη για φίλο.

Λίγο φθηνότερη μητρική είναι η Asus P5K.

@GeorgeMan: Προτιμώ να χάνομαι στο πλήθος :P. Άσε που όσοι χρησιμοποιούν avatar και μετά από καιρό αποφασίζουν να τ αλλάξουν τρομάζω να το συνηθίσω :>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...