stavroula Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 εχω vista και ο καδος εξαφανιστηκε απτην επιφανεια εργασιας, το ειχα ξαναπαθει παλιοτερα και μονο με φορματ ειχε φτιαχτει. πως θα τον βρω..?
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δεν εχω βιστα αλλα αυτο ειναι γνωστο "προβλημα¨ Right-click on your desktop and choose Personalize Click on the Change Desktop Icons link in the upper left hand corner In the Desktop Icons Settings window, check the Recycle Bin box and click OK http://forums.techguy.org/windows-vista/583187-solved-vista-recycle-bin-missing.html
The_Fake Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Οχ πεταξες τον Καδο ανακυκλωσης στον Καδο ανακυκλωσης...:-D
stavroula Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 The_Fake ετσι εγινε οντως? γιατι δε ξερω πως το επαθε κ μπορει καταλαθος να τον διεγραψα.. ολα ειναι πιθανα. δικη μου βλακεια ηταν δηληδη ή του υπολογιστη? καλο ειναι να ξερω, μη τον βριζω αδικα
The_Fake Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 The_Fake ετσι εγινε οντως? γιατι δε ξερω πως το επαθε κ μπορει καταλαθος να τον διεγραψα.. ολα ειναι πιθανα. δικη μου βλακεια ηταν δηληδη ή του υπολογιστη? καλο ειναι να ξερω, μη τον βριζω αδικα Δν ξερω πως το εκανες εσυ,αλλα ειχα κανει κε εγω κατι τετοιο κε διεγραψα τον φακελο του Καδου και χρειαζοταν format:p
geioannou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 αναλογα με το λειτουργικο συστημα υπαρχει τροπος επαναφορας.δεν χρειαζετε να γινει φορματ....ειναι απλα μια ρυθμηση που ξαναεπαναφερει το εικονιδιο στην επιφανια εργασιας
xolloth Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εξατομικευση>αλλαγη εικονιδιων επιφ.εργασιαs,και τσεκαρειs τον καδο ανακυκλωσηs,OK,και τελειωσεs.
markelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Το είχα πάθει και γω όταν είχα βάλει τα Vista. Απλά όταν κάνεις δεξί κλικ να τον αδειάσεις υπάρχει και μια επιλογή που λέει delete... η οποία δεν τον αδειάζει αλλά σβήνει το εικονίδιο!
stavroula Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ευχαριστω ολους! το εφτιαξα γρηγορα ομως με την απαντηση του dimitris2006 , απλα δε ξερω πως δημιουργηθηκε το προβλημα. να πατησα διαγραφη δεν νομιζω αλλα μονο αν το εκανα καταλαθος, εξαλλου τωρα που το επαθα δεν ηθελα να αδειασω τον καδο απλα εφτιαχνα τη θεση των εικονιδιων στην επιφανεια εργασιας κ συνειδητοποιησα οτι ελειπε ο καδος. τελοσπαντων οπως και να εγινε τουλαχιστον τωρα ξερω πως φτιαχνει
Kostas_xolargos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 δεν εχω βιστα αλλα αυτο ειναι γνωστο "προβλημα¨ και εγω ο μαλακας οταν το εκανα πανικοβληθηκα και τελικα μου τον εστειλα απο το εμεσεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.