ylianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Σε λίγες μέρες θα δώσω το PC μου και θα το αντικαταστήσω με ένα iMac. Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να μεταφέρω τα αρχεία που έχω από το PC (vista) στο mac. Το PC θα το πουλήσω οπότε θα σβήσω τα δικά μου αρχεία από τον υπολογιστή πριν πάρω το mac. Τι θα πρέπει να προσέξω όταν τα γράφω από το PC στον εξωτερικό σκληρό δίσκο ώστε να "δει" τα αρχεία μου το MacOS; Πρέπει να κάνω format τον εξωτερικό σκληρό δίσκο με συγκεκριμένο σύστημα αρχείων; Ή το MacOS θα δει τα αρχεία από Vista χωρίς να κάνω κάτι; ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 -καλο είναι να φορμάρεις το δίσκο σε FAT. -tα αρχεία θα αναγνωριστούν κανονικά (για το itunes και τι μουσική δες το ανάλογο post),φυσικά δεν μιλάμε για .exe κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αν έχεις όμως αρχεία μεγαλύτερα από 4GB, π.χ. High Definition video, το FAT32 δεν κάνει γιατί δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB. Τότε, πρέπει να τον κάνεις NTFS που το MacOS διαβάζει(αλλά δεν γράφει). Μπορεί να γράψει με τη βοήθεια του ανάλογου οδηγού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ylianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Ξέρετε επίσης αν αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες π.χ. 'Ο δρόμος.mp3' θα αναγνωριστούν; ή θα υπάρχει πρόβλημα να δει τα ελληνικά το macos; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μια χαρά θα τα δει. Μόνο στο iTunes μπορεί να έχεις πρόβλημα ανάλογα με την κωδικοποίηση των στοιχείων στα ID3 Tags. Αν είναι σε UTF8 δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 με το καλο να κανεις τι μετάβαση και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.