kostas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλησπερα,εχοντας εδω και 3μηνο το Ubuntu,δουλευοντας δε καθημερινα,με το λειτουργικο,θελω να γραψω 2-3 δυσκολιες που αντιμετωπιζω , αν κανω copy-paste ενα αρχειο [εικονας-video-ηχου η αλλου τυπου], η με drag-drop παω να το μεταφερω καπου , μου γραφει η προσβαση δεν επιτρεπετε, δεν εχετε δικαιωματα,[ οχι απο τερματικο με sudo η με sudo -i] , στο openoffice εγγραφα 250-300ΚΒ κρασσαρουν,βεβαια κανει επακτισει αλλα μπορει να λυθουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Σαν χρήστης δεν μπορείς να γράψεις πουθενά εκτός απο το home σου και το /tmp. Στα υπόλοιπα κάτω του / και στο / χρειάζεσαι δικαιώματα Super user.Καλό είναι να μην γράψεις τίποτε όμως σε αυτά τα σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 σ'ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 αχ,αυτη η ασφαλεια....ειναι κι'αυτο βεβαια,λοιπον,σαν μοναδικος user, οτι και να μου τυχη,και στο Ubuntu και στα xp, σε ενα 4αρκι,το συστημα θα δουλεψει κανονικοτατα,οι λυσεις γνωστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 αχ,αυτη η ασφαλεια....ειναι κι'αυτο βεβαια,λοιπον,σαν μοναδικος user, οτι και να μου τυχη,και στο Ubuntu και στα xp, σε ενα 4αρκι,το συστημα θα δουλεψει κανονικοτατα,οι λυσεις γνωστες. Ό,τι απομένει στο /tmp σβήνεται αυτόματα όταν κάνεις επανεκκίνηση. Οπότε ξέρεις ότι τα προσωπικά σου αρχεία βρίσκονται μόνο στο /home/. Εύκολο, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.