Προς το περιεχόμενο

Ubuntu Μικροπροβληματα

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχοντας εδω και 3μηνο το Ubuntu,δουλευοντας δε καθημερινα,με το λειτουργικο,θελω να γραψω 2-3 δυσκολιες που αντιμετωπιζω , αν κανω copy-paste ενα αρχειο [εικονας-video-ηχου η αλλου τυπου], η με drag-drop παω να το μεταφερω καπου , μου γραφει η προσβαση δεν επιτρεπετε, δεν εχετε δικαιωματα,[ οχι απο τερματικο με sudo η με sudo -i] , στο openoffice εγγραφα 250-300ΚΒ κρασσαρουν,βεβαια κανει επακτισει αλλα μπορει να λυθουν ?

Δημοσ.

Σαν χρήστης δεν μπορείς να γράψεις πουθενά εκτός απο το home σου και το /tmp.

Στα υπόλοιπα κάτω του / και στο / χρειάζεσαι δικαιώματα Super user.Καλό είναι να μην γράψεις τίποτε όμως σε αυτά τα σημεία.

Δημοσ.

αχ,αυτη η ασφαλεια....ειναι κι'αυτο βεβαια,λοιπον,σαν μοναδικος user, οτι και να μου τυχη,και στο Ubuntu και στα xp, σε ενα 4αρκι,το συστημα θα δουλεψει κανονικοτατα,οι λυσεις γνωστες.

Δημοσ.
αχ,αυτη η ασφαλεια....ειναι κι'αυτο βεβαια,λοιπον,σαν μοναδικος user, οτι και να μου τυχη,και στο Ubuntu και στα xp, σε ενα 4αρκι,το συστημα θα δουλεψει κανονικοτατα,οι λυσεις γνωστες.

Ό,τι απομένει στο /tmp σβήνεται αυτόματα όταν κάνεις επανεκκίνηση. Οπότε ξέρεις ότι τα προσωπικά σου αρχεία βρίσκονται μόνο στο /home/.

Εύκολο, ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...