Προς το περιεχόμενο

Ελλάς Τρελλάς

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και με τις πινακίδες του γινόταν νομίζω η καταγγελία...

Δεν θα επρεπε να αποδειξω κατι ???

Αυτος μπορουσε καλλιστα να με βγαλει τρελο ....

Διαβασε λιγο πιο πανω και θα καταλαβεις σε τι κρατος ζουμε ....

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

από ότι έχω ακούσει το σωματείο τουλάχιστον παίρνει το μέρος του πελάτη...

μπορεί και να κάνω λάθος...

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που κανεις την καταγγελια και να μην δικαιωθεις μενει στα πρακτικα οτι ο ταδε ταξιτζης κλεβει. Αν γινουν 1-2 ακομα καταγγελιες φανταζομαι οτι αρκουν για να τιμωρηθει.

Δημοσ.

-ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

- ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

-ΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!!

-ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ 2φορες και ΟΙ ΔΥΟ !!!!

Ο ταξιτζης παιρνωντας θαρρος απο ΑΥΤΟΥΣ ανοιγει την πορτα

και με βγαζει με το ζορι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Από το παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα ότι φταίει το κωλοκτράτος που δεν ρυθμίζει την αγορά, που αφήνει τα καρτέλ κτλ. κτλ. Ειδικά σε επαγγέλματα που το 90% χαλάει την πιάτσα. Ημ@λ@κία που μας δέρνει και βοσκούμε σαν ζώα και τα ακουμπάμε και τα ξανακουμπάμε δεν είναι θέμα γιατί ποτέ δεν φταίμε εμείς... πάντα φταίει το κράτος.

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα αυτό που έκανες την πρώτη φορά. Είναι ακριβός αντίθετο με αυτό που γκρινιάζω στην παραπάνω παράγραφό αλλά αφού σε όλον τον κόσμο αρέσει η γεύση του κουτόχορτου ας το φάνε. Εγώ θα αποφύγω να το φάω όσο μπορώ και θα δείχνω ότι πάω με τα νερά τους. Δυστυχώς έτσι όπως καταντήσαμε αν διεκδικείς δυναμικά γίνεσαι γραφικός και βγαίνεις και δαρμένος από πάνω.

Δημοσ.

Ο ταξιτζης ειναι ο μονος επαγγελματιας που ευκολα μπορεις να δεις αν σε κλεβει ....

Σκεφτειτε τι κλεψιμο πεφτει στα υπολοιπα επαγγελματα !!!!

Δημοσ.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΜΑΝΤΙΚΟ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΚΛΑΒΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ?

Μπορει το κρατος να ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

το οποιο θα αποτελειται απο αστυνομικους η οτι μπορει κανεις να φανταστει με πολιτικα

και να μπαινουν στα ΤΑΞΙ ως πελατες ?

Και με την πρωτη στραβη (που θα βρουν παρα πολλες)

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΜΗΝΟ - ΤΡΙΜΗΝΟ

τοτε να δειτε συμμαζεμα οι ΤΑΡΙΦΕΣ ....

Δημοσ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΜΑΝΤΙΚΟ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΚΛΑΒΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ?

Μπορει το κρατος να ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

το οποιο θα αποτελειται απο αστυνομικους η οτι μπορει κανεις να φανταστει με πολιτικα

και να μπαινουν στα ΤΑΞΙ ως πελατες ?

Και με την πρωτη στραβη (που θα βρουν παρα πολλες)

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΜΗΝΟ - ΤΡΙΜΗΝΟ

τοτε να δειτε συμμαζεμα οι ΤΑΡΙΦΕΣ ....

Συμφωνω απολυτα , επισης να φτιαξει ενα ελεγκτικο σωμα και για τα υπολοιπα επαγγελματα που μας κατακλεβουν , οπως επισης και για το 99% των δημοσιων υπαλληλων που τα παιρνουν !!! ..

Αλλα τι λεω ??? αφου και το ελεγκτικο αυτο σωμα , θα τα παιρνει και αυτο!!!!

Δημοσ.

εμενα μου ειχε τυχει το αλλο, βραδυ ~ 12,30 με ενα φιλο μου, 7 ταξι στη σειρα στην πιατσα, και δεν μας επαιρνε κανενας!

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα , επισης να φτιαξει ενα ελεγκτικο σωμα και για τα υπολοιπα επαγγελματα που μας κατακλεβουν , οπως επισης και για το 99% των δημοσιων υπαλληλων που τα παιρνουν !!! ..

Αλλα τι λεω ??? αφου και το ελεγκτικο αυτο σωμα , θα τα παιρνει και αυτο!!!!

Οχι φιλε μου αν παιρνει ΓΕΡΑ ποσοστα απο τα προστιμα ο ελεγκτης δεν θα του ξεφευγει κουνουπι ....

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ !!!!

Μηπως επρεπε να γινω συμβουλος του ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ???

ε καλα τωρα μην με σημαδευεται με τα λαχανικα ενα αστειο ειπα

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ???

Δημοσ.

Καλα ρε μηπως ειστε ολοι βλαμενοι? Εδω καθε ταριφας κλεβει απο φόρους 10+ χιλιαρικα απο φορους, δεν μπορουνε να τους βαλουν ταμιακες στα ταξι γιατι αντιδρουνε, επεμβαινουν πολιτικοι αρχοντες ωστε να μπαινουν στο λεοφωριοδρομο (και να γαμιεται ολο το κεντρο στην θεσσαλονικη), κανουν ρεζιλι ολη την χώρα στους τουριστες, μολυνουν σαν τσιμινιερες και τώρα συζητάτε πώς θα τους ελενξουν για μια απλή διπλή ταρίφα.

Οσο τα ταξι τα βλέπουμε σαν Μεσα Μαζικης Μεταφορας που χωρις αυτα δεν κανουμε τοσο θα συντηρούμε αυτο το περιεργο συστημα με τα ταξι. Αφου ολοι θέλουμε να πάρουμε ταξι και δεν καταδεχόμαστε να μπούμε σε λεωφορείο, τοτε θα τους δίνουμε το δικαίωμα να μας φέρονται σαν ζώα. Αλλοστε δυστηχώς, στο επάγγελμα τους η ζήτηση είναι μεγαλύτερη απο την προσφορά.

Δημοσ.
Οχι φιλε μου αν παιρνει ΓΕΡΑ ποσοστα απο τα προστιμα ο ελεγκτης δεν θα του ξεφευγει κουνουπι ....

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ !!!!

Μηπως επρεπε να γινω συμβουλος του ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ???

ε καλα τωρα μην με σημαδευεται με τα λαχανικα ενα αστειο ειπα

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ???

Γιατι ? διαφωνεις με οσα ειπα ?

Και ΔΕΝ ειμαι ταριφας ..

Δημοσ.
Γιατι ? διαφωνεις με οσα ειπα ?

Και ΔΕΝ ειμαι ταριφας ..

Δεν εχεις κι αδικο αλλα οπως τα ειπες σαν να τους υποστηριζεις μου φανηκε ....

αλλα με την λαμογια που πεφτει ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ

Παντως κι η δικη μου αποψη δεν ειναι ασχημη με το ΣΩΜΑ ε ????

Δημοσ.
Δεν εχεις κι αδικο αλλα οπως τα ειπες σαν να τους υποστηριζεις μου φανηκε ....

αλλα με την λαμογια που πεφτει ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ

Παντως κι η δικη μου αποψη δεν ειναι ασχημη με το ΣΩΜΑ ε ????

Εσυ καλα το σκεφτηκες,αλλα αν παρεις για παραδειγματα τα αντιστοιχα σωματα π.χ της πολεοδομιας και της εφοριας ,τοτε αστα να πανε ...

Επισης καλο θα ειναι να αρχισουμε απο αυτους που κλεβουν περισσοτερο ,γιατι δεν ειναι δυνατον ο ταριφας που εκλεψε καποιον 1-2-5 ευρω να του παρουν την αδεια ,ενω ενας πολιτικος ή αλλος δημοσιος λειτουργος που τα παιρνει να μην εχει καμια επιπτωση ...

Ας λειψουν οι μιζες και στο τελος απο μονοι μας θα αφηνουμε μπουρμπουαρ στους ταριφες που ενω απο περισυ ΜΟΝΟ το καυσιμο τους, εχει παει 40% επανω (χωρια ανταλλακτικα συνεργεια κ.λ.π) οι αυξησεις που τους δωθηκαν δεν φθανουν καλα καλα το 12% ...

Και δεν δικαιολογω το κλεψιμο ...απο ΚΑΜΙΑ μερια ομως ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...