axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλημερα σας Θα σας γραψω μια ιστορια που συνεβη σημερα και θελω τα σχολια σας Σε αυτα που θα γραψω τονιζω οτι για ολα αυτα τα συμβαντα ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ Εγω επειδη εχω προβλημα με την μεση μου και κουβαλαω εμπορευματα σε μεγαλη τσαντα παιρνω παντα ταξι γιατι δεν μπορω οταν μπω σε λεωφορειο να πω σε κανεναν σηκω να κατσω Με αποτελεσμα να πληρωνω περιπου 300-400 ευρω το μηνα τις οποιες μετακινησεις μου σε ταξια Πριν 7-8 μηνες μπηκα σε ενα ταχι MERSEDES του οποιου ο οδηγος 60-65 ετων ειχε βαλει χαρτακια εκει που φαινεται η ΤΑΡΙΦΑ και το ρολο'ι' δουλευε με διπλη ΜΟΝΙΜΑ !!! Το πηρα χαμπαρι αμεσως λογω εμπειριας μετα απο τρια στενα αλλα δεν μιλησα εντωμεταξυ εμπαιναν και εβγαιναν πελατες και ΠΛΗΡΩΝΑΝ την ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ και δεν ελεγαν ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!! Να σκεφτει κανεις οτι απο το κεντρο μεχρι το σπιτι μου πληρωνω 4,5-5,5 ευρω αναλογα την κινηση ενω σπανιως φτανω τα 6,2 ευρω . Φτανωντας λοιπον του λεω καθησμενος απο πισω του ενω εχει σταματησει να κατεβω και ζητωντας μου 10.8 ευρω !!! να βγαλει τα χαρτακια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΡΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ'Ι' περιμενοντας να κανει κινηση για το ρολο'ι' του πιανω το χερι και φαινεται η ΔΙΠΛΗ ακολουθει λογομαχια και εξηγηση οτι πατηθηκε κατα λαθος Μου ελεγε για την ηλικια του οτι δεν ειναι τετοιος και αλλα πολλα τελικα μου λεει πληρωσε μου οτι πληρωνεις και του δινω χωρις να θελω να δωσω συνεχεια 5 ευρω ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και ετσι πιστεψα οτι ηταν εφικτο το ''ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ'' πατημα της ταριφας.... Σημερα λοιπον τον πετυχαινω παλι χωρις να τον αναγνωρισω και ενω εχει αλλους δυο μεσα βλεπω τα ''χαρτακια'' στο γνωστο σημειο παρατηρω και το αυτοκινητο και μετα απο δυο - τρια στενα παρατηρω και το ρολο'ι' και ξαφνικα τον αναγνωριζω .... Αποφασιζω να μιλησω παρουσια των δυο πελατων Βγαλε τα χαρτακια του λεω χωρις να πειραξεις το ρολο'ι' Αυτος τα βγαζει αλλα εχοντας εξασκηθει με το ενα χερι χρεισημοποιωντας τα δυο δακτυλα παταει και την ταριφα ενω τα ξαναβαζει αμεσως παλι πατωντας την ταριφα πριν καταλαβουν τιποτα οι αλλοι Και μου λεει αν εχω προβλημα να κατεβω εκει του απανταω να τα ξαναβγαλει μιλωντας στους αλλους οτι τους κλεβει αυτοι ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ -ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ - ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ -ΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!! -ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ 2φορες και ΟΙ ΔΥΟ !!!! Ο ταξιτζης παιρνωντας θαρρος απο ΑΥΤΟΥΣ ανοιγει την πορτα και με βγαζει με το ζορι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!! Αναρωτιεμαι αν τον πηγαινα στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μπορει να εβρισκα και τον μπελα μου ΟΧΙ απο το ''οδηγο'' αλλα απο τους ''ΠΕΛΑΤΕΣ''.... Το κρατος αν ηθελε δεν θα μπορουσε να φτιαξει ενα ελεγκτικο σωμα το οποιο θα εμπαινε ως πελατης σε ταξια και με την παραμικρη παραβαση να τους παιρνει την αδεια ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος! κατα τα αλλα αφου λες οτι σε πειραξε (δικαιολογημενα) επρεπε να του κανεις μηνυση.
Tuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Το λάθος σου: Παίρνεις τηλέφωνο αμέσως τη Τροχαία και τον μαμάει. Μετά σωματεία Ταξί κλπ. Αν έχεις πινακίδες, κάντο τώρα. Έχω συναντήσει και εγώ πολλά @@ ταρίφες και αμαυρώνουν δυστυχώς την εικόνα πολλών ξηγημένων. Όσο για τους άλλους, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ !! ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ.
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος! κατα τα αλλα αφου λες οτι σε πειραξε (δικαιολογημενα) επρεπε να του κανεις μηνυση. Φιλε φοβηθηκα τους ''ΤΥΦΛΟΥΣ'' τους αλλους δεν τους ενδιαφερε τιποτα εκτος απο το να πανε σπιτια τους !!! το ΓΑΜΩΤΟ ειναι οτι οταν εκανα να παρω φωτογραφια με το κινητο την πινακιδα του αυτοκινητου αυτο ειχε τελειωσει η μπαταρια .... Γαμ.. την γκαντεμια μου .
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος! κατα τα αλλα αφου λες οτι σε πειραξε (δικαιολογημενα) επρεπε να του κανεις μηνυση. Φιλε μου εδω κινδυνευσα απο τους ΠΕΛΑΤΕΣ .... ΞΕΡΕΙΣ πως με κοιτουσαν εκεινη την στιγμη ??? Θα εβρισκα και τον μπελα μου ....
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αν οπως λες θα κινδυνευες ισως το καλυτερο που ειχες να κανεις ηταν να παρεις τις πινακιδες του ταξιτζη και να εκανες μια καταγγελια.
Lomar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μπράβο ρε φίλε που το έκανες, οι "ελληνάρες" που το θεωρούν και μαγκιά και πολυτέλεια να τους κλέβουν (μτφ: εν συνειδήση θύματα) είναι που έχουν φέρει την αγορά εδώ που είναι σήμερα, η αδιαφορία και ο ωχαδελφισμός. καλά έκανες, αλλά τώρα που έπαθες και έμαθες (μαζί κ εγώ, που να φανταστώ οτι υπάρχουν τόσο μεγάλα καραγκιοζο-θύματα), next time τους πραγματικά "αρμόδιους", μπάτσοι και σωματείο, όπως πολύ σωστά τόνισε ο φίλος Tuko.
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Και θα ελεγα τι ??? το ταξιμετρο δεν ηταν ''πειραγμενο'' ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ βαζοντας χαρτακια μπρος στο ρολο'ι' Αυτα τα ζωα που ηταν μεσα δεν προσεχαν ΤΙΠΟΤΑ απο οσα ελεγα σε αυτους και στον ταξιτζη το μονο που ηθελαν ηταν να πανε ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ και ας τους ΕΚΛΕΒΕ !!!! μου το ειπαν κιολας ΟΥΤΕ και πηραν ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!! Για σκεψου τωρα τι εικονα θα ειχε σε ενα Αστυνομικο τμημα η και δικαστηριο μια τετοια φαση ειδικα αν ερχοντουσαν και μαρτυρες υπερ του αυτα τα ΔΙΠΟΔΑ (δεν καταλαβαιναν τιποτα)
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αυτο ειναι το ΖΟΥΜΙ της υποθεσης και οχι το γιατι εγω δεν εκανα κατι παραπανω απο αυτο που εκανα εξαλλου οι συνθηκες δεν το επετρεπαν κατι τετοιο Το κρατος αν ηθελε δεν θα μπορουσε να φτιαξει ενα ελεγκτικο σωμα το οποιο θα εμπαινε ως πελατης σε ταξια και με την παραμικρη παραβαση να τους παιρνει την αδεια ???? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ???? ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 έπρεπε να τον έχεις δώσει στεγνά...κρίμα...τέτοιες "ευκαιρίες" δεν πρέπει να χάνονται...
Tuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ένα σου λέω, 1 φορά μου ζητούσε 1 ταρίφας κάτι τρελά ποσά και του λέω "μισό να πάρω τη τροχαία να μας τα πει". "Έλα ρε φιλαράκι για λίγα ευρώ θα τα χαλάσουμε, μπλα μπλα ". Θέλουν κατευθείαν τηλέφωνα και καταγγελίες, να δεις τσούξιμο αν τους αφαιρέσουν άδειες. Καλά έκανες εσύ, και βασικά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τον πετύχεις πάλι αφου παίρνεις συχνά ταξί. 1 του κλέφτη, 2 του κλέφτη, ΣΚΙΣΤΟΝ τη 3η.
nik1992 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ???? ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ .... χμμμ κανει οτι κανει συνηθως...
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μπράβο ρε φίλε που το έκανες, οι "ελληνάρες" που το θεωρούν και μαγκιά και πολυτέλεια να τους κλέβουν (μτφ: εν συνειδήση θύματα) είναι που έχουν φέρει την αγορά εδώ που είναι σήμερα, η αδιαφορία και ο ωχαδελφισμός. καλά έκανες, αλλά τώρα που έπαθες και έμαθες (μαζί κ εγώ, που να φανταστώ οτι υπάρχουν τόσο μεγάλα καραγκιοζο-θύματα), next time τους πραγματικά "αρμόδιους", μπάτσοι και σωματείο, όπως πολύ σωστά τόνισε ο φίλος Tuko. Μονο εσυ πιστευω καταλαβες τον τιτλο δεν ηταν ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ του ποστ Τι θα μπορουσα να κανω εγω οταν το ΚΡΑΤΟΣ δεν κανει τιποτα απο τον να ΧΑΣΩ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυτιμο χρονο μου λογω δουλειας ? Μου εχει τυχει πολλες φορες και μαλιστα μερικες απο αυτες εχω παει σε αστυνομια και δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΑΛΛΕΣ φορες δεν πληρωνω τον ταξιτζη .... και αλλα πολλα Η μητερα μου σημερα που τις τα ειπα ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ??? Γιατι εχεις προηγουμενα με τους ταξιτζηδες ??? Καταλαβαινει κανεις πως με κανει να αισθανομαι ΑΥΤΟ ? ειδικα οταν το ακουω απο την ΜΗΤΕΡΑ μου ??? ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ....
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 έπρεπε να τον έχεις δώσει στεγνά...κρίμα...τέτοιες "ευκαιρίες" δεν πρέπει να χάνονται... Θα επρεπε να τσακωθω και δυο ζωα που ηταν μεσα .... και δεν ειχαν παρει χαμπαρι τι γινοταν με την βοηθεια ΑΥΤΩΝ με πεταξε ο ''ΤΑΡΙΦΑΣ'' απο το αμαξι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 και με τις πινακίδες του γινόταν νομίζω η καταγγελία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.