Προς το περιεχόμενο

Freezlo

goozlo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στειλανε ενα μαιλ και το βαζω και εδω γιατι το βρηκα αρκετα καλο σαν ιδεα.

http://www.freezlo.com/

So you may wonder what is Freezlo?

-Freezlo is a free and easy game to Win i-pods,digital cameras,rapidshare premium accounts, i-phones and more staff.

Δημοσ.

"Take a good look at the statistics and you will see that there are tricks you can do to win....and remember 1000 visits is not far at all."

Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι έχουν ακούσει περι proxy αλλά δεν καταλαβαίνω το blind traffic που ουσιαστικά ζητούν να πάρουν

Μου φαίνεται μια διαφορετική μορφή autohit

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μάζεψα όλα τα διάσπαρτα posts σου σε αυτό το thread που είχες ξεκινήσει όταν «σου στειλανε ενα μαιλ και το εβαλες εδω γιατι το βρηκες αρκετα καλο σαν ιδεα».

Θα σε παρακαλέσω στο εξής να μην ανοίγεις νέο thread για ψύλλου πήδημα (για κάθε νέο flash game που ανεβαίνει στο freezlo.com), αλλά να κάνεις ένα post εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ goozlo: Διάβασε προσεκτικά το μήνυμα του parsifal και κατανόησε τι σου γράφει. Εάν δεν είναι αντιληπτό, στείλε pm είτε στον parsifal είτε σε εμένα.

Οποιοδήποτε νέο thread που ανοίξεις για να "διαφημίσεις" τη σελίδα freezlo και μάλιστα σε άσχετη ενότητα (Μπλα-Μπλα), θα θεωρηθεί spam και θα υποστείς τις ανάλογες κυρώσεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολύ έξυπνο παιχνιδάκι , σκοπός είναι να αλλάζεις τις διαστάσεις αντικείμενων ώστε με την βαρύτητα να κυλούν και να μετακινείς αντικείμενα σε συγκεκριμένη θέση

Shrink It

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...