imr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Γεια σας! Επειδη συντομα θα χρειαστει να ταξιδεψω με τον προαστικο απο το το κιατο, εχω μια ερωτηση. Ποσο κοντα βρισκεται ο σταθμος σε σχεση με τα κτελ (η οπου κανει σταση το λεωφορειο απο πατρα) και ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να φτασω στον σταθμο?(ταξι φανταζομαι) Thnx προκαταβολικα EDIT: Βασικα η ερωτηση ειναι και πως φτανω απο την Πατρα στον προαστιακο, μηπως ειναι πιο ευκολα απο Κορινθο?
apoikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Από πάτρα μπορείς απλά να πάρεις ένα άλλο τρένο του ΟΣΕ μέχρι κιάτο (intercity ή απλό). Όλα τα τρένα από Πάτρα για Κιάτο έχουν ανταπόκριση στο Κιάτο με τον Προαστιακό, οπότε περπατάς απλά 20 μέτρα, από το ένα τρένο στο άλλο.
imr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ευχαριστω, καλη φαση αυτο, αν βολευουν και τα δρομολογια των τραινων θα ειναι μια χαρα
P.Doll Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Παρε στο 1110 και ρώτησε τι ώρα εχει προαστιακό απο τον σταθμό που σε βολέυει στην Αθήνα με κατευθείαν ανταποκριση για Πάτρα. Έχει συχνά δρομολόγια και δε θα παιδευτείς καθολου καθώς για την αλλαγή τρένου δεν περπατας ούτε 5 λεπτά (διπλα διπλα είναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.