Προς το περιεχόμενο

Μεταγλωτισμενες ταινιες,video κλπ

bebobdelux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κυριοι και κυριες

Μια ερωτηση που πιθανον εχει απαντηθει (ισως)...Υπαρχει τροπος να βρη κανεις να κατεβασει μεταγλωτισμενες ταινιες;Free ενοειται...

Θα παρακαλουσα μια πιο εμπεριστατωμενη απαντηση απο το forum search καθοτι και τεραστιο ειναι και απαντησεις πολλες εχει για πολλα θεματα,που για να βρης εκεινο που

χρειαζεσαι μπορει να χρειαστης και ωρες..Ε,και οι γνωσεις μου ειναι σχετικα περιορισμενες σε χρηση forums.

Παντως ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Ας αφήσουμε καταρχήν στην άκρη το θέμα της μεταγλώττισης.

Υπαρχει τροπος να βρη κανεις να κατεβασει μεταγλωτισμενες ταινιες;Free ενοειται...

Ρωτάς αν υπάρχουν ταινίες που να διατίθενται δωρεάν νομίμως; Ή αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις ταινίες δωρεάν μεν, παρανόμως δε;

Πριν απαντήσεις, ρίξε μια ματιά στους Όρους Χρήσης του Insomnia, για να μη βρεθείς προ απροόπτου... ;)

Δημοσ.
Ας αφήσουμε καταρχήν στην άκρη το θέμα της μεταγλώττισης.

Και γιατι θα πρεπει να το αφησουμε "καταρχην";Θα σε ευγνωμονουσα αν καταδεχοσουν εκτος απο το να με καυτηριασεις,να μου απαντησεις...

Εχω αναφερει οτι δεν ειμαι εμπειρος χρηστης των forums,παρολα αυτα σε ευχαριστω για την παραπομπη σου..

Εν πασει περιπτωσει συγνωμη που δεν διαβασα κατι που ολοι οσοι ειναι μελη σε αυτο το forum,οταν ενεγραφησαν διαβασαν με περισσεια προσοχη...

Ευχαριστω για τη φιλοξενεια...

Δημοσ.
Και γιατι θα πρεπει να το αφησουμε "καταρχην";

Γιατί εγείρονται θέματα νομιμότητας που έχουν προτεραιότητα. Η ερώτησή μου ήταν ξεκάθαρη:

Ρωτάς αν υπάρχουν ταινίες που να διατίθενται δωρεάν νομίμως; Ή αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις ταινίες δωρεάν μεν, παρανόμως δε;

Όσο δε δίνεται απάντηση, δε θα μπορέσουμε να παράσχουμε εγώ προσωπικά ή άλλα μέλη του φόρουμ περισσότερες πληροφορίες. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό ότι είναι θέμα κανονισμών του φόρουμ;

Εν πασει περιπτωσει συγνωμη που δεν διαβασα κατι που ολοι οσοι ειναι μελη σε αυτο το forum,οταν ενεγραφησαν διαβασαν με περισσεια προσοχη...

Τα μέλη της συντονιστικής ομάδας αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Όσοι δε διάβασαν με περίσσεια προσοχή τους Όρους Χρήσης, κακό του κεφαλιού τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...