gary.. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν υπάρχει καλύτερος η χειρότερος στο θέμα ποιος χτυπάει πιο συχνά. Είναι -σχεδόν- θέμα τύχης ή μπορεί και παρτίδας. Αλλά πιο πολύ τυχαίο.Σε όποιον χτυπήσει ο segate λέει "τέρμα, μόνο WD" και σε όποιον ο WD λέει το αντίθετο. Δεν στέκει όμως..
xvagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 και αν σου χτυπήσει WD? θα πας Samsung? και αν σου χτυπήσει ο Samsung θα πας Hitachi? και αν σου χτυπήσει ο Hitachi που θα πας? Ναι έτσι είναι. Αλλά μέχρι τώρα (είμαι στα 30 μου) δεν μου έχει χτυπήσει ποτέ WD. Εσύ θα ξανα-έπαιρνες Seagate αν το λιγότερο από ένα μήνα σε χτυπούσε και έχανες όλα τα αρχεία σου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ναι ασφαλώς...μόνο Hitachi Deathstar δεν παίρνω
mohic4n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ....Τέλος λοιπόν για μένα η Seagate Πάω για Western Digital να βρω την υγειά μου... και αν σου χτυπήσει WD? θα πας Samsung? και αν σου χτυπήσει ο Samsung θα πας Hitachi? και αν σου χτυπήσει ο Hitachi που θα πας? +1 Δεν υπάρχει καλύτερος η χειρότερος στο θέμα ποιος χτυπάει πιο συχνά. Είναι -σχεδόν- θέμα τύχης ή μπορεί και παρτίδας. Αλλά πιο πολύ τυχαίο.Σε όποιον χτυπήσει ο segate λέει "τέρμα, μόνο WD" και σε όποιον ο WD λέει το αντίθετο. Δεν στέκει όμως.. +1 Επισης, οταν βλεπω εγω σαν καταναλωτης να λενε τα τοσα μυρια για μια παρτιδα HDD δεν προκειται να παω την παρω σαν να μην τρεχει τιποτα και μετα να ζηταω τα ρεστα. Ή αν θα την παρω τοτε θα το κανω συνειδητα και χωρις να γυρισω να πω κατι αργοτερα. Seagate εχω 6 χρονια τωρα και ουδεποτε καποιος σκληρος δεν μου εκανε το παραμικρο. Πριν 2-3 χρονια ακουγα τα ιδια και για την WD και για αυτο τους απεφευγα... Τωρα εγω με τι καρδια να γυρισω στους WD και να τους προτιμησω ? Τα παντα ειναι προσωπικες επιλογες και το πως σου γεμιζει το ματι ή καθε εταιρεια. Παντως σε καθε σκληρο κανεις back-up ανελλιπως και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Ισως εδω να κολλανε οι περισσοτεροι: κανω back-up καθε μερα σχεδον, γιατι λοιπον να μην παρω τον αλλο σκληρο με τα 5 χρονια εγγυηση?
nickzilas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Στο Πλαισιο πρεπει να την εχουν κανει για τις καλοκαιρινες τους διακοπες αφου εχω παραγγειλει εδω και μια εβδομαδα 2 WD 640 μεσω internet και με πηραν προχθες τηλεφωνο να μου πουν οτι δεν ειναι διαθεσιμοι αλλα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα τους εχω παραλαβει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 αφού αν δεις στο site δεν λέει ότι είναι διαθέσιμοι... προφανώς έχουν εξαντληθεί...
nickzilas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Οταν τους παρηγγειλα εγω ομως ελεγε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
Melissa_virus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδιά πριν 6 μέρες κάπου αγόρασα τον seagate που λέτε. Δυστυχώς έκανε θόρυβο όπως λένε τα παιδιά. Και ακόμα χειρότερα τα έχει φτύσει σχεδόν. Αλλά σαν δίσκος είναι ταχύτατος. 89mb/sec έπιανε σε sata 1. Βάζω και μια photo με την σημερινή κατάντια του. Τον ετοίμασα για RMA. Πάνω στην ετικέτα λέει από Ταιλάνδη. ΥΓ: Δυστυχώς είναι ο 2ος δίσκος Seagate που παίρνω και με αφήνει από τις πρώτες κιόλας μέρες στα κρύα του λουτρού. Ευτυχώς με μηδενικές απώλειες δεδομένων.
nickzilas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Εχω τον WD 640 εδω και ενα μηνα και ειμαι ευχαριστημενος αν εξαιρεσουμε οτι ανεβαζει 8-10 βαθμους Κελσιου παραπανω απο εναν MAXTOR που ειχα και αναγκαστηκα να βαλω ανεμιστηρακι μπροστα. Ο MAXTOR δουλευε απο 28-35 οC ενω o WD 37-46 oC.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 με ποιον Maxtor συγκεκριμένα?
Erwdios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ο δικός μου Seagate πάντως είναι εξοργιστικός. Έκανα 4 format σε partition και άλλα 3 καθαρά μέσα σε ένα μήνα, γιατί πίστευα ότι φταίνε οι μνήμες. Αμ δε. Πήγα προχθές, πήρα τον WD 640 από Πλαίσιο και μέχρι στιγμής φυσάει. Ο Seagate πάει από βδομάδα για RMA στο e-shop. Ευχηθείτε μου καλό κουράγιο...
nickzilas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 με ποιον Maxtor συγκεκριμένα? Ειναι ο MAXTOR 6Y120P0 (120 gb)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ειναι ο MAXTOR 6Y120P0 (120 gb) σοβαρά τώρα περίμενες να είχαν ίδια θερμοκρασία ένας 640gb με έναν 120gb?
frou-frou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Απίστευτα γρήγορος η καλύτερη λύση για τα λεφτά του και με 5ετή εγγύηση σαν Seagate. Τώρα αν έτυχε και πέσαν κάποιοι σε προβληματικά κομμάτια, δεν χρειάζεται να καταδικάσουμε τον δίσκο και να τον βγάλουμε άχρηστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.