nickzilas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παιδια το τσεκαρα. Πηγα απο το πλαισιο το πρωι και ενω στην αρχη ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι 3 χρονια και οτι μονο οι raptor της WD εχουν 5 χρονια, στην συνεχεια το πηρε πισω αφου τον εβαλα να δει το site της εταιρειας του και μετα το ελεγξε και στο PC.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 άρα ισχύουν τα 5 χρόνια και για αυτόν cool
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παιδια το τσεκαρα. Πηγα απο το πλαισιο το πρωι και ενω στην αρχη ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι 3 χρονια και οτι μονο οι raptor της WD εχουν 5 χρονια, στην συνεχεια το πηρε πισω αφου τον εβαλα να δει το site της εταιρειας του και μετα το ελεγξε και στο PC. ..."περίεργο" όμως...Δηλαδή καθόλου περίεργο ο υπάλληλος να μην ήξερε κάτι.Τον ρώτησες "δηλαδή αυτό που λέει το site ΙΣΧΥΕΙ ; Το Πλαίσιο εγγυάται το ΙΔΙΟ;" Τεσπα δεν διαφωνώ ότι γίνεται, απλά εγώ θα τους έβγαζα την Παναγία μέχρι να βεβαιωθώ/εξασφαλιστώ 101 %....
alphacen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Τον παραγγέλνεις από το Internet για να πετύχεις την τιμή (68 ευρώ) και την μέρα που θα γίνει η παράδωση πας στο πιο κοντινό κατάστημα με μια εκτύπωση από το site τους και τους ζητάς να στο γράψουν στην απόδειξη με σφραγίδα πλαισίου και υπογραφή. (Κανονικά έπρεπε να το κάνουν από μόνοι τους...γιατί ο πελάτης δεν εξασφαλίζετε από πουθενά αν την επόμενη της αγοράς το δει στο site 2 χρόνια.)
fe31h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 βρε παιδια! εχω και εγω τον ιδιο (seegate 500GB) και δουλευει μια χαρα εδω και περιπου εναν μηνα... το μονο προβλημα (αν ειναι κιολας!) ειναι οτι το μεσημερι κυριως ζεσταινεται αρκετα! δεν εχει και καποιο θερμομετρο... μηπως ξερετε αν το πειραζει πολυ αυτο??? ΥΣ τον εχω σαν κυριο σκληρο δισκο (κυριως για τα παιχνιδια!) λετε ολα τα δεδομενα του να τα γραψω σε dvd????
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 hdtune ή speedfan για θερμοκρασίες. Αν είναι πάνω από 40-45, προτείνω κι άλλο ανεμιστήρα, κι αν είσαι πάνω από 50, ακόμα πιό γρήγορα...
slaughter Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 βρε παιδια! εχω και εγω τον ιδιο (seegate 500GB) και δουλευει μια χαρα εδω και περιπου εναν μηνα...το μονο προβλημα (αν ειναι κιολας!) ειναι οτι το μεσημερι κυριως ζεσταινεται αρκετα! δεν εχει και καποιο θερμομετρο... μηπως ξερετε αν το πειραζει πολυ αυτο??? ΥΣ τον εχω σαν κυριο σκληρο δισκο (κυριως για τα παιχνιδια!) λετε ολα τα δεδομενα του να τα γραψω σε dvd???? tα backup είναι δεδομένο ότι τα κάνεις για να μην σε δούμε αύριο μεθαύριο να μας λες ότι δεν μπορείς να δεις τα data σου κ τι να κάνεις. για πρόγραμμά για την κατάσταση του δίσκου σου δες αυτό (Hard_Disk_Sentinel_PRO) πολύ καλό κ με διάφορα test για την υγεία του δίσκου !!! PS: Ο αδερφός μου έχει αυτόν τον δίσκο κ δεν βρίσκει καθόλου S.M.A.R.T. information. ο δίσκος δεν έχει παρουσιάσει κανένα κόλλημα ή κάτι άλλο ανησυχητικό . Δεν ξέρω αν είναι θέμα δίσκου ή μητρικής (asus P5N-D) . κανείς με παρόμοιο θέμα????
nickzilas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Τον παραγγέλνεις από το Internet για να πετύχεις την τιμή (68 ευρώ) και την μέρα που θα γίνει η παράδωση πας στο πιο κοντινό κατάστημα με μια εκτύπωση από το site τους και τους ζητάς να στο γράψουν στην απόδειξη με σφραγίδα πλαισίου και υπογραφή. (Κανονικά έπρεπε να το κάνουν από μόνοι τους...γιατί ο πελάτης δεν εξασφαλίζετε από πουθενά αν την επόμενη της αγοράς το δει στο site 2 χρόνια.) Κατα την γνωμη μου δεν τιθεται τετοιο θεμα, αφου την στιγμη που το τσεκαρει απο το PC, σιγουρα θα μενει σε αρχειο για την στιγμη που δεν θα ειναι σε κυκλοφορια το προιον και μετα. Και επιπλεον δεν νομιζω το Πλαισιο να ρισκαρει την αξιοπιστια του και την φημη για ενα τετοιο θεμα.
washcloud Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Κατα την γνωμη μου δεν τιθεται τετοιο θεμα, αφου την στιγμη που το τσεκαρει απο το PC, σιγουρα θα μενει σε αρχειο για την στιγμη που δεν θα ειναι σε κυκλοφορια το προιον και μετα. Και επιπλεον δεν νομιζω το Πλαισιο να ρισκαρει την αξιοπιστια του και την φημη για ενα τετοιο θεμα. Για το αν έχουν τέτοιου είδους ηλεκτρονικά αρχεία, δεν έχω ιδέα. Αλλά για το άλλο....μην παίρνεις κι όρκο. Άλλωστε, χωρίς "αποδείξεις", δεν έχει να ρισκάρει τίποτα. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα βλέπεις ως τόσο "εύρρυθμα" τα πράγματα. Καλύτερα θα έλεγα να είναι κάποιος όσο πιο καλυμμένος γίνεται, για να μην κάνει ούτε φασαρίες μετά, ούτε να τραβάει τα μαλλιά του.
xvagos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Σε λιγότερο από ένα μήνα (αγορά από e-shop.gr την 12/06/08) ο κάτωθι δίσκος ΔΕΝ αναγνωρίζεται πλέον από την μητρική (ASUS P5K Pro): SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3500820AS Μην μου πείτε πως έχασα τα δεδομένα μου (καμιά 10αρια ταινίες, γύρω στα 15 games, mp3) σύνολο 200GB; Με λίγα λόγια όταν θα ξανά-ακούσω Seagate θα τρέχω μακριά. :shock::shock: Με τις υγείες μου...
N.I.C Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αν θυμάμαι καλά, επειδή και εγώ τον 500άρη seagate έχω, όλα καλά σε μένα τώρα εδώ και 2 μήνες, πάνω στην ετικέτα του, καλό είναι να γράφει Product of Thailand(αυτός είναι καλός) και νομίζω όχι China...κάποιος εδώ το είχε πει αν θυμάμαι καλά...
xvagos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ο δικός μου γράφει Made in Thailand και με άφησε στα κρύα του λουτρού.
nickzilas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Σε λιγότερο από ένα μήνα (αγορά από e-shop.gr την 12/06/08) ο κάτωθι δίσκος ΔΕΝ αναγνωρίζεται πλέον από την μητρική (ASUS P5K Pro): SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3500820AS Μην μου πείτε πως έχασα τα δεδομένα μου (καμιά 10αρια ταινίες, γύρω στα 15 games, mp3) σύνολο 200GB; Με λίγα λόγια όταν θα ξανά-ακούσω Seagate θα τρέχω μακριά. :shock::shock: Με τις υγείες μου... Μην μου λες τετοια, και προχθες εβαλα τον ιδιο αλλα 320Gb σε εναν φιλο μου ασχετο με PC και του εγγυηθηκα οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα. Το κακο ειναι οτι εχει την ιδια μητρικη.
xvagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μην μου λες τετοια, και προχθες εβαλα τον ιδιο αλλα 320Gb σε εναν φιλο μου ασχετο με PC και του εγγυηθηκα οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα. Το κακο ειναι οτι εχει την ιδια μητρικη. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα με το δίσκο έχει να κάνει με την συγκεκριμένη μητρική, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Έστειλα e-mail στο e-shop.gr χτες και ακόμα δεν πήρα απάντηση. Τέλος λοιπόν για μένα η Seagate Πάω για Western Digital να βρω την υγειά μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 και αν σου χτυπήσει WD? θα πας Samsung? και αν σου χτυπήσει ο Samsung θα πας Hitachi? και αν σου χτυπήσει ο Hitachi που θα πας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.