Προς το περιεχόμενο

SEAGATE 7200.11 500GB

nickzilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...μόνο βρε παίδες που ΟΥΤΩΣ ή άλλως όποιος δε θέλει να χάσει δεδομένα κρατάει αντίγραφα...

(εκτός κι αν μου υπογράψει κάποιος πως όταν ο WD θα το πάρει απόφαση να τινάξει τα πέταλα, θα τραβήξει το μανίκι του κατόχου, και θα του πει : "...-ψιτ, ε, μακάκα, σε 'σένα μιλάω :...εγώ ετοιμάζομαι...Κάνε τον τρόπο σου λοιπόν." )

....

...Οπότε για 'μενα καλύτερα τον Seagate με τη μεγαλύτερη εγγύηση.

Oύτως ή άλλως, σε αυτήν την κατηγορία δίσκων, γουρούνι στο σακκί παίρνεις.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασε που αν χαλασει σε 5 χρονια δεν θα εχουν να σου δωσουν τον ιδιο οποτε θα παρεις καποιον αλλο πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ασε που αν χαλασει σε 5 χρονια δεν θα εχουν να σου δωσουν τον ιδιο οποτε θα παρεις καποιον αλλο πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα!!!

καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά για αυτό...

Δημοσ.

Το εχω παθει με ηχεια της Creative και μου ειπαν παρε οτι θες με τα ιδια χρηματα στο Multirama. Αν και εχεις το δικαιωμα ως καταναλωτης να τους ζητησεις τα λεφτα πισω.

Δημοσ.

ε καλά τα χρήματά του δεν πρόκειται να τα χάσει(εκτός κι άμα ρημάξει η Seagate :P )...Kι έχει και μια λογική αυτό που λέει ο nickfox (...nickzilas, συγγνώμη...)

Δημοσ.
Εγγυση 5 χρονια ομως δεν ειναι και ασχημα. Οι seagate υπερτερουν σε αυτό.

Φίλε δεν ξέρω αν είναι λάθος αλλά στο πλαίσιο τον έχουν με 5 χρόνια εγγύηση http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1120727

Αν τον πάρεις από εκεί ζήτα το και γραπτώς στην απόδειξη να είσαι καλυμμένος γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.

Και απ οτι βλεπω δεν πρεπει να ειναι λαθος στο site, γιατι λεει "Καλύπτεται από 5 ετη εγγύηση Πλαισίου", η εγγυηση ειναι του Πλαισιου και οχι της WD

Δημοσ.

...εγώ θα έλεγα πάντως να το σιγουρέψει, διότι μου ακούγεται λόγο κουλό ένα "μαγαζί" (έστω σαν το πλαίσιο), να δίνει μεγαλύτερη εγγύηση απ΄την κατασκευάστρια εταιρία. Εδώ έχουν (όχι το πλαίσιο μόνο, ΟΛΟΙ) το θράσος να μιλάνε για εγγυήσεις μικρότερες του "νομίμου" των 2 χρόνων, σε κάποιες περιπτώσεις. Βέβαια ανάλογα και με την "πολιτική" τους, μπορεί κάποιοι να εγγυώνται από μόνοι τους για κάποιο προϊόν,,,ξέρω 'γω;

Πριν παραγγείλω online, εγώ πάντως θα φρόντιζα να το διαπιστώσω καλώντας τους πρώτα.

Δημοσ.

5 χρονια κατασκευαστη εχουν ολοι οι seagate... Επισης τοο εχουν οι καλες σειρες απο WD και φυσικα ο ραπτορ...

Δημοσ.

Iced, αφου μου δινει για τον WD 5 χρονια εγγυση το Πλαισιο εμενα δεν με πειραζει καθολου, και ας δινει 3 χρονια η WD. Βεβαια αυτο κατι σημαινει, αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι εχω 5 χρονια να τον σπασω.

Δημοσ.
Το εχω παθει με ηχεια της Creative και μου ειπαν παρε οτι θες με τα ιδια χρηματα στο Multirama. Αν και εχεις το δικαιωμα ως καταναλωτης να τους ζητησεις τα λεφτα πισω.

ε καλά τα χρήματά του δεν πρόκειται να τα χάσει(εκτός κι άμα ρημάξει η Seagate :P )...Kι έχει και μια λογική αυτό που λέει ο nickfox (...nickzilas, συγγνώμη...)

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως σε ενα ποστ (του paredwse αν θυμαμαι καλα) σχετικα με τα δικαιωματα του καταναλωτη υπηρχε κ κατι τετοιο..

Χωρις να ειμαι σιγουρος....B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...