Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει...

psou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...κανένα προγραμματάκι που να υπολογίζει χωρίς αποκλήσεις το μέγεθος της ταινίας δεδομένου την ποιότητα του ήχου,εικόνας&διάρκεια;Αυτά που χρησιμοποιώ παρουσιάζουν φοβερές αποκλείσεις(Στο Blair witch 1 περίπου 400mb+).Κωδικοποιώ με το DIvx 4.12 και αυτά τα προγραμματάκια είναι για αυτό και όχι για το 3.11.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Loipon file mou tha pas sto www.doom9.net sto tmima me ta downloads ekei pou leei calculators.Kai ekei tha katevaseis to DivX4 bitrate calculator - tailored for DivX4 to opoio einai gia na upologizeis to megethos tou video otan xrisimopoieis divx4.To xrisimopoiw arketo kairo kai kanei kali douleia.Pisteuw na se voithisei.

smile.gif" border="0

Koita..paizei rolo i analysi tis eikonas pou kaneis divx. P.X. kai gw stin prwti tainai pou ekana eixa 150MB parapanw kai sti deyteri k.o.k. mexri pou eida oti oso katevazw analysi toso pio poly to mege8os pou bgainei symfwnei m'ayto twn calculators. Etsi gia 1 cd me analysi 592xKATI bazw oti bit rate leei to calculator. Gia 640 kai panw bazw 150-200 ligotera apo oti leei. Ayta! smile.gif" border="0

Ναι το θέμα είναι πως εγώ κάνω ταινίες με 640χ480 κάθε φορά.Σε άλλες ταινίες έχω απόκλειση σε άλλες όχι.Περίεργο δεν είναι;Θα δοκιμάσω το DivX4 bitrate calculator και θα επανέλθω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Μια σκέψη μου σ'αυτό είναι ότι πιθανόν να παίζουν ρόλο και τα quantizers...μικρότερος αριθμός σημαίνει καλύτερη ποιότητα αλλά και μεγαλύτερο μέγεθος..έτσι λοιπόν όταν θέτεις εσύ π.χ μια τιμή 2-6 είναι δυνατόν ανάλογα με τη ταινία και τις απαιτήσεις να κατανείμει τα quantizers κατά ανάλογο τρόπο..γι'αυτό ίσως καμιά φορά να έχεις αποκλίσεις και άλλες όχι.Πάντως αν θες να πετύχεις το ακριβές μέγεθος καλύτερη είναι κατά τη γνώμη μου η μέθοδος του everwicked

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...