LsPhotography Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πραγματικα τωρα, Τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο??? Windows Mac Os Mac Computer Desktop Pc Mac Laptop Windows Laptop Πραγματικα τωρα, Τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δεν εχω δοκιμασει mac αλλα δε πιστευω οτι η συγκριση γινεται αναμεσα στα πιο φανταχτερα και εφετζιδικα pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πρέπει να ναι το πρώτο μου post σ' αυτή την ενότητα αλλά τι συμπέρασμα προσπαθείς να βγάλεις; Το "καλύτερο" συμπεραίνεται από το αισθητικό το θέματος; Μήπως οι εικόνες που παρέθεσες δεν είναι αντιπροσωπευτικές; Θέτοντας αυτό το ερώτημα στο section MacOS, τι ακριβώς απαντήσεις περιμένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 προσπαθεις να συγκρινεις το hardware η τα λειτουργικα ? Σαν hardware παντα ενα PC αντιστοιχης τιμης με ενα MAC θα ειναι πιο δυνατο. Απο design τωρα τα MAC ειναι πολυ πιο κομψα και ομορφα. Τωρα σχετικα με το λειτουργικο πραγματικα ειναι ενα θεμα το οποιο δεν εχει νοημα να ξεκινησει, το καθενα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του. Εγω προσωπικα που εχω και τα 2 θα ελεγα οτι το MAC OSX ειναι πιο ευχρηστο και πιο προσιττο ειδικα για καποιον αρχαριο, αλλα την ποικιλια των προγραμματων που υπαρχουν για windows δεν θα μπορουσα να την αποχωριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δεν εχω δοκιμασει mac αλλα δε πιστευω οτι η συγκριση γινεται αναμεσα στα πιο φανταχτερα και εφετζιδικα pc... Βασικα τα mac ειναι για users που ασχολουνται με graphics , 3d animation etc. τα windows pc's ειναι πιο πολυ για gaming και τα Linux ειναι για προγραματισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πραγματικά οι φωτογραφίες δεν λένε τίποτα Ίσα ίσα κάποιος μπορεί να πει, κοίτα προγράμματα τα Windows και κοίτα και το άδειο Desktop του Mac.. :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LsPhotography Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 προσπαθεις να συγκρινεις το hardware η τα λειτουργικα ? Σαν hardware παντα ενα PC αντιστοιχης τιμης με ενα MAC θα ειναι πιο δυνατο. Απο design τωρα τα MAC ειναι πολυ πιο κομψα και ομορφα. Τωρα σχετικα με το λειτουργικο πραγματικα ειναι ενα θεμα το οποιο δεν εχει νοημα να ξεκινησει, το καθενα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του. Εγω προσωπικα που εχω και τα 2 θα ελεγα οτι το MAC OSX ειναι πιο ευχρηστο και πιο προσιττο ειδικα για καποιον αρχαριο, αλλα την ποικιλια των προγραμματων που υπαρχουν για windows δεν θα μπορουσα να την αποχωριστω Κανεις λαθος. Εγω πριν 6 μηνες ειχα ενα pc Core2Extreme Quad 3 GHZ , 4 Gb ram , 8800 512 GTS και εκανα ενα τεστ στο photoshop (μια εικονα 100mb) και στο mac και στο pc μου ( που το mac μου ειναι core2duo 2.4 ghz 2 gb ram και το pc μου εκανε 1.37 secs ενα φιλτρο εικονας και το mac εκανε 37 secs. Ενα mac αξιζει οσο και να κανει. Εχω κανει Πολλα tests με mac vs pc και σε ολα ειναι καλυτερο το mac , εκτος απο games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Κανεις λαθος.Εγω πριν 6 μηνες ειχα ενα pc Core2Extreme Quad 3 GHZ , 4 Gb ram , 8800 512 GTS και εκανα ενα τεστ στο photoshop (μια εικονα 100mb) και στο mac και στο pc μου ( που το mac μου ειναι core2duo 2.4 ghz 2 gb ram και το pc μου εκανε 1.37 secs ενα φιλτρο εικονας και το mac εκανε 37 secs. Ενα mac αξιζει οσο και να κανει. Εχω κανει Πολλα tests με mac vs pc και σε ολα ειναι καλυτερο το mac , εκτος απο games. Δεν μίλησε κανείς για τις επιδόσεις. Τουλάχιστον σίγουρα δεν το κανες εσύ στο αρχικό post. Αυτό που επισημάναμε όλοι είναι ότι συγκρίνεις την εμφάνιση και προσπαθείς μέσα απ' αυτή τη σύγκριση να βγάλεις το "καλύτερο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Με λίγα λόγια προσπάθησε να φανείς λίγο πιο αντικειμενικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Έχεις βάλει τις πιο χάλια φώτο στα Παράθυρα και τα πιο χάλια κουτιά / Laptop Το desktop μπορείς να το έχεις άνετα ίδιο με Mac επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Και έλεγα ότι έχει καιρό να δώ ένα τέτοιο topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Έχεις βάλει τις πιο χάλια φώτο στα Παράθυρα και τα πιο χάλια κουτιά / Laptop Το desktop μπορείς να το έχεις άνετα ίδιο με Mac επίσης. Αυτό ακριβώς. Ο pantnick και το imac του χύμα θα το είχε ανοιχτό και χωρίς καμία βίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioptra999 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, χρησιμοποιώντας και τα 2 μπορώ να πώ οτι το MAC είναι κατα πολύ πιο λειτουργικό και φυσικά πολύ πιο εφετζίδικο. 'Εχει σαφώς λιγότερα προβλήματα αλλα και πολύ λιγότερα προγράμματα. Τϊποτα δεν είναι αντικειμενικό. Υποκειμενικά καθαρά εγώ θα ξαναγόραζα MAC ενω PC οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Να πω κ γω την υποκειμενική μου άποψη: Mac: χαλαρότητα, ευστάθεια, επιτέλους ταχύτητα! (κ που να ρθει το Snow Leopard ;-) Windows: Άγχος, τα χάπια μου κ ενα καραβι να φυγω! ΟΚ, πέρα απ την πλάκα.. μια χαρα ειναι κ τα Windows, αλλά ο μόνος λόγος που θα bootάρω θα ναι για κανα παιχνίδι..η συνήθεια βλέπετε! σε όλα υπαρχουν θετικά κ αρνητικά, απλά μερικά ειναι πιο κ εμφανή κ αλλα όχι. Αν ηταν άλλωστε κατι τέλειο, δε θα το παιρνε όλος ο κόσμος? Σίγουρα δεν υπάρχουν ΤΟΣΑ προγράμματα στα Mac, αλλά υπάρχουν όσα πρέπει να υπάρχουν.. κ κανουν την ίδια δουλειά σε σχεδόν όλους τους τομέις. Κ γω συμφωνώ με τον παρ' ολίγον συμπατριώτη dioptra999, ο επόμενος μου προσωπικός υπολογιστης σε 2-4-10 χρόνια θα ναι Mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ας μη ξεχνάμε και πόσο gay είναι τα μακ... Αυτό το θρεντ τώρα τι σκοπό είχε; Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα κάποιου από τα 2 λειτουργικά; Να ξεσηκώσει ένα χαμό από ποστς και να κλειδωθεί χαρωπά το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.