Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro External Battery?

LsPhotography

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο καιρο προσπαθω να βρω εξωτερικη μπαταρια για το macbook pro μου αλλα δεν

εχω βρει τιποτα.

Εψαχνα για ωρες και ωρες στο ebay,amazon etc.

Αλλα δυστιχος δεν βρηκα τιποτα.

Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω,παρακαλω contact me.

thanks.:-D

Δημοσ.

Είναι ανάγκη external battery ?? Γιατί δεν αγοράζεις απλά μια καινούρια μπαταρία ?? Αν χρειάζεσαι την extra ώρα, απλά μετέφερε την μαζί σου, και άλλαζε την όταν τελειώνει η πρώτη ..

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-APPLE-Macbook-Pro-15-4-Battery-A1175-MA348-60wh_W0QQitemZ260255334788QQcmdZViewItem?hash=item260255334788&_trkparms=39%3A1%7C65%3A3&_trksid=p3286.c0.m14

Power seller, Brand New, Factory sealed

Δημοσ.
Είναι ανάγκη external battery ?? Γιατί δεν αγοράζεις απλά μια καινούρια μπαταρία ?? Αν χρειάζεσαι την extra ώρα, απλά μετέφερε την μαζί σου, και άλλαζε την όταν τελειώνει η πρώτη ..

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-APPLE-Macbook-Pro-15-4-Battery-A1175-MA348-60wh_W0QQitemZ260255334788QQcmdZViewItem?hash=item260255334788&_trkparms=39%3A1%7C65%3A3&_trksid=p3286.c0.m14

+1 και θα έχεις και την μπαταρία για όταν παραδώσει πνεύμα η πρώτη

Δημοσ.

Και αυτο ειναι μια λυση αλλα εγω θα ηθελα π.χ Να μην κλεινω το mac μου και να συνδεω με ενα καλοδιο την εξωτερικη μπαταρια.

Το θεμα ειναι με το ebay πως αυτο ο user ειναι απο Αμερικη και αν το παραγειλω θα παει στο τελωνειο.

Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω απο Ελλαδα?

Δημοσ.
Και αυτο ειναι μια λυση αλλα εγω θα ηθελα π.χ Να μην κλεινω το mac μου και να συνδεω με ενα καλοδιο την εξωτερικη μπαταρια.

macbook-battery.jpg

http://www.batterygeek.net/Batterygeek_net_MacBook_MacBook_Pro_Battery_Packs_s/78.htm

Τό μονο που βρήκα ήταν αυτά πιο πάνω .. Φαίνοντε πολύ πιο ακριβά, και πραγματικά δεν θα ήθελα να κουβαλώ κάτι τέτοιο μαζί μου :mrgreen: Τα restarts εξάλλου δεν δειαρκούν τόσο πολύ στα Mac ;)

Το θεμα ειναι με το ebay πως αυτο ο user ειναι απο Αμερικη και αν το παραγειλω θα παει στο τελωνειο.

Από την επίσημη αντιπροσωπεία ( rainbow ) ή από τους μεταπωλήτες ( systemgraph, public, fnac, και νομίζω το πλαισιο ) ... Λογικά θα έχουν .. Κοίταξε πάντως και στο ebay.co.uk .. Έτσι θα γλιτώσεις το τελωνείο, και λογικά αρκετά λεφτά ;)

Δημοσ.

Όταν κλείνεις το καπάκι του Macbook, αυτό γράφει τα περιεχόμενα της μνήμης σε ειδικό αρχείο στο σκληρό δίσκο. Έτσι, όταν το ξανανοίξεις όλα συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτε.

Συνεπώς, μπορείς να:

1. κλείσεις το καπάκι

2. περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να μπει σε Sleep Mode (βλέπεις το φωτάκι στο εμπρός μέρος του Macbook να αναβοσβήνει με αργό ρυθμό, σαν να ροχαλίζει :lol: )

3. βγάζεις την άδεια μπαταρία

4. βάζεις τη γεμάτη μπαταρία

5. ξανανοίγεις το καπάκι

6. είσαι έτοιμος...

Για μπαταρία από Ελλάδα μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιον από τους συνεργαζόμενους με τη Rainbow (e-shop, multirama, Πλαίσιο κλπ) ή στη Systemgraph.

Δημοσ.
Όταν κλείνεις το καπάκι του Macbook, αυτό γράφει τα περιεχόμενα της μνήμης σε ειδικό αρχείο στο σκληρό δίσκο. Έτσι, όταν το ξανανοίξεις όλα συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτε.

Συνεπώς, μπορείς να:

1. κλείσεις το καπάκι

2. περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να μπει σε Sleep Mode (βλέπεις το φωτάκι στο εμπρός μέρος του Macbook να αναβοσβήνει με αργό ρυθμό, σαν να ροχαλίζει :lol: )

3. βγάζεις την άδεια μπαταρία

4. βάζεις τη γεμάτη μπαταρία

5. ξανανοίγεις το καπάκι

6. είσαι έτοιμος...

Για μπαταρία από Ελλάδα μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιον από τους συνεργαζόμενους με τη Rainbow (e-shop, multirama, Πλαίσιο κλπ) ή στη Systemgraph.

Ευχαριστο Πολυ :-D

Δημοσ.

εγω πηρα απο τον Δησιο μια συμβατη για το ibook μου αν θυμαμαι καλα σχεδον μιση τιμη απο την αυθεντικη και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εδω και 3 περιπου μηνες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...