Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει ενεργοποιήσει κανείς το πακετάκι της Altec Jetpack(24Mbit με 9,9ευρώ); Είστε ευχαριστημένοι και τί ταχύτητες πιάνετε; Από εξοπλισμό αγοράσατε ρούτερ ή χρησιμοποιείτε το modem που δίνουν;

Δημοσ.

Αν και δεν εχω ενεργοποιησει το πακετακι με αυτην την τιμη αλλα με την παλια στον αδερφο μου, η αλτεκ εχει καλες ταχυτητες και παροτι εδω και 2-3 μηνες πουλαει αβερτα τις 24αρες αποσο διαβαζω(στο adslgr.com) δεν εχει δειξει σημαδια μπουκωματος.

Οσο κλειδωσει η γραμη σου τοσο θα πιασεις, μετα ειναι καθαρα θεμα οτε να βελτιωσει τη γραμμη σου.

Δυστυχως αν και στην περιπτωση μου δε συνεβει παρατηρω μια αρνηση στη δηλωση βλαβης απο αλτεκ προς οτε αλλα σε γενικες γραμμες ειναι η πιο καλη επιλογη κατ εμε απο αποψη τιμης-αποδοσης.

Για εξοπλοισμο διναν ενα crypro f360 ρουτερ και οχι μοντεμ, δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει αλλα και αυτο δεν ειναι για πεταμα, αν και δεν το λες καλο και θα σου προτεινα αν εχεις ροπη στα τορεντ να παρεις ενα αλλο αφου πρωτα δοκιμασεις το δικο τους και δεν σε ικανοποιησει

Eνα ακομα που δινουν ειναι το pronet adsl+ 2 modem-router

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά άψογη,είχα την 1ΜΒΙΤ δωρεάν και σε λίγες ημέρες τελειώνει,κάθε ημέρα κατέβαζα σταθερά με 110ΚΒ από παντού.Ένας φίλος έχει την 24MBIT κλειδώνει στα 13ΜΒ και κατεβάζει με 1-1.5Mbyte το δευτερόλεπτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...