Προς το περιεχόμενο

9800 GX2 or x2 8800 GTS (G92) 512 SLI

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
thnxxx φίλε..τελικά με πείσατε!!!4870 και έκλεισε το θέμα!!!

nvidiabaibpw2.jpg

nVidia 280GTX ή τίποτα...

Βασικά δεν μας λές το υπόλοιπο σύστημα

δεν μπορείς να έχεις 9800GX 2 με Celeron

(αν και δεν γίνεται)

Δημοσ.

Παιδιά η 4870 βγαίνει στα 245,00 ? ....Τι μου προτήνεται εσείς απο πλαίσιο;Θα χρειαστώ και τροφοδοτικό εχω ενα στα 470W

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τι έχει κάνείς άλλος στο site του?

άσε που και στο Πλαίσιο παραγγελία είναι...δεν την έχουν ακόμα

Δημοσ.

αν στραφείς σε nvidia περίμενε αυτές με το τσιπάκι 280 gtx 530 ευρώ εφάμιλες επιδόσεις με 9800gx2!Τώρα Σε ati πολύ καλή τιμή έχει η 4850 με 165 ευρω Η 4870 που έχει 245 ευρω και είναι κατά πολύ πιο γρήγορη!!Το μόνο πρόβλημα με τις άτι είναι οι περίεργοι drivers!Τιμή προς απόδοση αυτή τη στιγμή πας σε ati 4870!Βέβαια και οι 3870 όταν βγήκαν είχαν ψιλότερο χρονισμό από τις 8800 gt αλλά στη πράξη καλύτερη η 8800 gt!Δεν ξέρω τώρα με τις καινούργιες τι γίνεται!Κατα τη γνώμη μου περίμενε να βγουν τεστ από περιοδικά και να πέσουν και λίγο οι τιμές αν θυμάσε οι 8800 gts είχαν 300 και τώρα τις πέρνεις με 170 περίπου ευρώ και έχουν εφάμηλες επιδόσεις με τις 9800 gtx!!H επιλογή δική σου!Για τροφοδοτικό αν παρεις πάρε ένα καλο 700 με 750 να σου κρατήσει!

Δημοσ.
αν στραφείς σε nvidia περίμενε αυτές με το τσιπάκι 280 gtx 530 ευρώ εφάμιλες επιδόσεις με 9800gx2!Τώρα Σε ati πολύ καλή τιμή έχει η 4850 με 165 ευρω Η 4870 που έχει 245 ευρω και είναι κατά πολύ πιο γρήγορη!!Το μόνο πρόβλημα με τις άτι είναι οι περίεργοι drivers!Τιμή προς απόδοση αυτή τη στιγμή πας σε ati 4870!Βέβαια και οι 3870 όταν βγήκαν είχαν ψιλότερο χρονισμό από τις 8800 gt αλλά στη πράξη καλύτερη η 8800 gt!Δεν ξέρω τώρα με τις καινούργιες τι γίνεται!Κατα τη γνώμη μου περίμενε να βγουν τεστ από περιοδικά και να πέσουν και λίγο οι τιμές αν θυμάσε οι 8800 gts είχαν 300 και τώρα τις πέρνεις με 170 περίπου ευρώ και έχουν εφάμηλες επιδόσεις με τις 9800 gtx!!H επιλογή δική σου!Για τροφοδοτικό αν παρεις πάρε ένα καλο 700 με 750 να σου κρατήσει!

thnxx φίλε simplemind79 για την απάντηση σου!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
θα χρειαστώ τροφοδοτικό;εχω ενα στα 470 με την 4780;;

κατά πάσα πιθανότητα ναι...

πόσα amperes βγάζει σε 12V το τροφοδοτικό σου?

Δημοσ.

ρε παιδια...περιμενετε λιγο με την 4870 και την 4850!κορυφαιες καρτες δεν λεω...αλλα μν ξεχνατε οτι ειναι και οι μονες κατρεσ που σε cf αποδηδουν λιγοτερο απο οτι single!αλλη μια καινοτομια την ati!πραγμα που οφειλετε στα driver της!!ας περιμενουμε λιγο δεν χανουμε τπτ!!

Δημοσ.
ρε παιδια...περιμενετε λιγο με την 4870 και την 4850!κορυφαιες καρτες δεν λεω...αλλα μν ξεχνατε οτι ειναι και οι μονες κατρεσ που σε cf αποδηδουν λιγοτερο απο οτι single!αλλη μια καινοτομια την ati!πραγμα που οφειλετε στα driver της!!ας περιμενουμε λιγο δεν χανουμε τπτ!!

Πλακα κανεις φιλε? Ποιος στο ειπε αυτο? Υπαρχουν ορισμενα παιχνιδια τα οποια απλα δεν μπορουν να δουν SLI/ Crossfire και ετσι παιζουν σαν να παιζεις με μια καρτα. Απολυτα φυσιολογικο και γνωστο.

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά υπάρχουν μερικες περιπτώσεις στις οποίες αν δεν υποστηρίζεται Crossfire οι 2 κάρτες παίζουν χειρότερα από μια...αλλά αυτό συμβαίνει και με SLI προφανώς

• Super Moderators
Δημοσ.
29/6 είναι, όχι 1/4 :P

σε άλλο topic κάποιος είπε ότι μειώθηκαν οι τιμές αλλά δεν έχουν περάσει ακόμα στο site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...