Προς το περιεχόμενο

adsense απο google

FaNhS_ThE_GrEaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δημιουργησει ενα blog και θελω να βαλω και καποιες διαφημησεις!ο blogger με ειπε οτι το adsense ειναι μια καλη προταση!βρισκομαι ομως σε διλλημα!ειναι ασφαλες το adsense?ή μπορει να χρησιμοποιησει τα στοιχεια μου για κατι αλλο?ξερει κανενας κατι?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι κατάλαβα τι ρωτάς

Το adsense είναι του Google

Ρωτάς αν το google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σου για κάτι άλλο ?

Δημοσ.

Ασφαλές είναι , απλά το θέμα είναι εάν όντως έχει κόσμο στο blog σου για να το βάλεις.

Εάν δεν έχεις πολύ κόσμο ακόμα περίμενε να έρθει γιατι με τις διαφημίσεις όπως και να το κάνεις "ασχημαίνει" λιγάκι ενα site.

Mε 10 άτομα online το καθημερινα παίζει να πάρεις 100 ευρώ το τετράμηνο εαν πατάνε 2-3 φορές τη μέρα διαφημίσεις. Μη φανταστίς τρελλά λεφτά.

Δημοσ.

το λες με πολυ σιγουρια?

opts:εχω δει να γινονται πολλα!λεω μηπως χρησιμοποιησει τα στοιχεια που θα δωσω π.χ για να παρει κανα ομολογο !

Δημοσ.
το λες με πολυ σιγουρια?

opts:εχω δει να γινονται πολλα!λεω μηπως χρησιμοποιησει τα στοιχεια που θα δωσω π.χ για να παρει κανα ομολογο !

Αν πάρει το Google ομόλογο στο όνομα σου τότε άσε να δώσω τα δικά μου μις και ξέρεις ότι τα τελευταία χρόνια ότι πιάνει το Google γίνεται χρυσός (με ελάχιστες εξαιρέσεις)

Δημοσ.

οποιος προσεχει τα ρουχα του εχει τα μισα!ποτε δεν ξερεις τι γινετε!και τα λεφτα πως θα ερχονται σε μενα απο τις διαφημησεις?ταχυδρομικος?

Δημοσ.

Με DHL έρχονται. Tο κακό είναι οτι το δολλάριο πάει κατα δαόλου... Υπάρχουν και άλλοι που πληρώνουν σε ευρώ αυτή την στιγμή αλλα ζηταν 500.000 pageviews το μήνα. Αν έχει κανείς αυτό το traffic πμ. Μάλιστα είναι compatible με το adsense.

Δημοσ.
Με DHL έρχονται. Tο κακό είναι οτι το δολλάριο πάει κατα δαόλου... Υπάρχουν και άλλοι που πληρώνουν σε ευρώ αυτή την στιγμή αλλα ζηταν 500.000 pageviews το μήνα. Αν έχει κανείς αυτό το traffic πμ. Μάλιστα είναι compatible με το adsense.

Ποιός ζητάει 500.000 και πληρώνει με Euro ?

Δημοσ.

H vibrantmedia και μάλιστα ειναι compatible με adsense. Πάντως μπορείς να μπεις υπο προυποθέσεις και με λίγο λιγότερο νουμερο. Πμ για περισσότερες πληροφορίες

Δημοσ.

Τι εννοείς compatible ?

Εχεις text-ads ή πέρνει το adsense και το περνάει απο τον λογαριασμό που σου δίνει

Δημοσ.

Η google (adsense) δεν επιθιμεί άλλους διαφημιστές στην ίδια σελιδα ιδιαίτερα αν οι υπόλοιποι διαφημιστές βγάζουν παρεμφερείς διαφημίσεις. Υπάρχουν κάποιοες εξερέσεις κυρίως με εταιρίες μεγάλου βελινεκούς που έχουν "διαφορετικούς" banners απο την adsense. Μία απο αυτές ειναι η vibrant. Ετσι με απλά λογια σε μία σελίδα μπορεις να έχεις vibrant + adsense. Μια σελίδα που κάνει αυτή την δουλειά ειναι η softedia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...