Dolkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγκατέστησα χτες τα ubuntu (πρώτη φορά χρησιμοποιώ linux) έκανα τα απαραίτητα updates και προσπάθησα να ακούσω mp3 το rythmbox μου ζήτησε να κατεβάσει κάποια codecs οπότε το άφησα. αφού τελείωσε προσπαθησα πάλι να ακούσω μουσική αλλα δν μ βγάζει ήχο. ενώ στην αρχή όταν κάνω log in ακούω ήχο από τα ηχεια μου και ακόμα οταν κάνω τεστ το hardware ακούω, μουσική απο mp3 η από το live24.gr δεν μ παίζει. ήχοι από flash σε site κτλ ακούω η κάρτα ήχου μου είναι audigy. μήπως μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει πως περίπου θα το ρυθμίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Χρειάζεται τα codecs!!(w32codecs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolkin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Χρειάζεται τα codecs!!(win32codecs) πως ακριβώς θα το κάνω αυτο ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δες εδώ : Εγκατάσταση codec (ήχος,εικόνα,κτλ) σε 8.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.