Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ASUS ΑΤΙ 3850

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Chieftec είναι το τροφοδοτικό. Για να δίνει μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση πρέπει ήδη να δουλεύει οριακά. Αν μετρήσω τις τάσεις στους ακροδέκτες αρκεί για να συμπεράνω ότι είναι εντάξει το τροφοδοτικό;

Όμως αγαπητέ pusher όταν βάζεις γιά τίτλο "Πρόβλημα με Asus ΑΤΙ 3850" τότε ένας πού παρακολουθεί επιδερμικά το thread θα πεί.Είδατε πού σας έλεγα γιά τις κάρτες ΑΤΙ ότι είναι μάπα? Δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι μην αγοράζετε από αυτή την εταιρεία.Γιατί ξέρεις πόσοι και πόσοι κανονίζουν την αγορά κάρτας γραφικών από αυτά πού βλέπευν στο Ινσόμνια?Αν καταλάβαιναν οι εταιρείες ότι η μεγαλύτερη διαφήμηση ή δυσφήμηση των προϊόντων γίνεται μέσα από τα φόρα, θα συμμετείχαν καί οι ίδιες στη κουβέντα να έδιναν λύσεις.

Ο σωστός επομένως τίτλος θα ήταν."Αδύναμο Chieftec τροφοδοτικό" ή κάτι παρόμοιο.

Γιατί πιθανοκρατικά είναι σχεδόν απίθανο να λες ότι σού άλλαξαν την κάρτα καί είχες το ίδιο πρόβλημα με την πρώτη.Θα πρέπει να κρατούσες... τετράφυλλο τριφύλλι γιά να πετύχεις καί δεύτερη με τα ίδια προβλήματα.Δεν γίνεται ποιοτικός έλεγχος από τις εταιρείες?Τουλάχιστον να βλέπεις φως να ανοίγει η οθόνη όχι γιά μικρολεπτομέρειες στα παιχνίδια ή στο βίντεο.

Καί γιά την Ιστορία να σού πω ότι έχω αλλάξει κάπου πέντε κάρτες γραφικών, όλες ΑΤΙ, τις οποίες κούμπωνα πάνω έβαζα drivers καί έπαιζαν.Απλά πράγματα η αποθέωση της άνεσης.Καί της τύχης?Ίσως.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όμως αγαπητέ pusher όταν βάζεις γιά τίτλο "Πρόβλημα με ΑΤΙ ..." τότε ένας πού παρακολουθεί επιδερμικά το thread θα πεί.Είδατε πού σας έλεγα γιά τις κάρτες ΑΤΙ ότι είναι μάπα? Δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι μην αγοράζετε από αυτή την εταιρεία.Γιατί ξέρεις πόσοι και πόσοι κανονίζουν την αγορά κάρτας γραφικών από αυτά πού βλέπευν στο Ινσόμνια?Αν καταλάβαιναν οι εταιρείες ότι η μεγαλύτερη διαφήμηση ή δυσφήμηση των προϊόντων γίνεται μέσα από τα φόρα, θα συμμετείχαν καί οι ίδιες στη κουβέντα να έδιναν λύσεις.

Ο σωστός επομένως τίτλος θα ήταν."Αδύναμο Chieftec τροφοδοτικό" ή κάτι παρόμοιο.

Γιατί πιθανοκρατικά είναι σχεδόν απίθανο να λες ότι σού άλλαξαν την κάρτα καί είχες το ίδιο πρόβλημα με την πρώτη.Θα πρέπει να κρατούσες... τετράφυλλο τριφύλλι γιά να πετύχεις καί δεύτερη με τα ίδια προβλήματα.Δεν γίνεται ποιοτικός έλεγχος από τις εταιρείες?Τουλάχιστον να βλέπεις φως να ανοίγει η οθόνη όχι γιά μικρολεπτομέρειες στα παιχνίδια ή στο βίντεο.

Πώς είσαι σίγουρος ότι είναι τροφοδοτικό; Αν μου εξηγήσεις θα αλλάξω αμέσως τον τίτλο. Όποιος παρακολουθεί το thread θα έχει καταλάβει ότι ίσως να μην ευθύνεται η ίδια η κάρτα όπως και ότι δεν ευθύνεται το λειτουργικό.

Όλα δείχνουν πρόβλημα hardware. Πιθανόν κάποια ασυμβατότητα (για την οποία ίσως και να ευθύνεται η ATI, ίσως η ASUS, αλλά δε μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό).

Πάντως τα συμπτώματα δε θυμίζουν καθόλου πρόβλημα τροφοδοτικού. Απλά είπα να το ελέγξω και αυτό για παν ενδεχόμενο. Επιπλέον το τροφοδοτικό έχει ονομαστική ισχύ μεγαλύτερη από αυτή που απαιτεί η κάρτα και καλύπτει τις απαιτήσεις της με το παραπάνω. Δεν κατάλαβα λοιπόν πώς έφτασες στο συμπέρασμα...

Και το πρόβλημα έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα μιας κάρτας γραφικών. Τι να βάλω λοιπόν στον τίτλο;

Δημοσ.
Όμως αγαπητέ pusher όταν βάζεις γιά τίτλο "Πρόβλημα με Asus ΑΤΙ 3850" τότε ένας πού παρακολουθεί επιδερμικά το thread θα πεί.Είδατε πού σας έλεγα γιά τις κάρτες ΑΤΙ ότι είναι μάπα? Δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι μην αγοράζετε από αυτή την εταιρεία.Γιατί ξέρεις πόσοι και πόσοι κανονίζουν την αγορά κάρτας γραφικών από αυτά πού βλέπευν στο Ινσόμνια?Αν καταλάβαιναν οι εταιρείες ότι η μεγαλύτερη διαφήμηση ή δυσφήμηση των προϊόντων γίνεται μέσα από τα φόρα, θα συμμετείχαν καί οι ίδιες στη κουβέντα να έδιναν λύσεις.

Καί γιά την Ιστορία να σού πω ότι έχω αλλάξει κάπου πέντε κάρτες γραφικών, όλες ΑΤΙ, τις οποίες κούμπωνα πάνω έβαζα drivers καί έπαιζαν.Απλά πράγματα η αποθέωση της άνεσης.Καί της τύχης?Ίσως.

Την ΑΤΙ οσα τα μαθια μας αλλα τη Chieftec στα @ρχιδι@ μας ετσι??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Οκ pusher λίγο βιαστικά διάβασα αυτό πού λες.

Chieftec είναι το τροφοδοτικό.Οπότε δικό μου το λάθος.Αλλά γιατί επιμένεις τόσο πολύ με το τροφοδοτικο?

Παρανόησις λοιπόν εκ μέρους μου.Ας πούμε ότι δεν είναι το τροφοδοτικό.Άν πας στο πλαίσιο καί σού αλλάξουν δέκα φορές την κάρτα πάλι τα ίδια θα κάνει? Όλες είναι χαλασμένες?Εγώ πάντως αν μού συνέβαινε δεν θα έγραφα έτσι αβίαστα τέτοια πράγματα.Θα προβληματιζόμουν με το σύστημά μου αλλά όχι με την κάρτα.

Την ΑΤΙ οσα τα μαθια μας αλλα τη Chieftec στα @ρχιδι@ μας ετσι??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δικό σου το συμπέρασμα.Αλλά κάρτα άλλαξε.Τροφοδοτικό άλλαξε?Εξ άλλου ο pusher επιμένει να προβληματίζεται γιά το τροφοδοτικό.Κανείς εξ αρχής δεν είπε γιά τροφοδοτικό.

Άμα κάποιος δεν στεριώνει γυναίκα το πιθανότερο είναι να φταίει αυτός καί όχι οι γκόμενες.Καλό?

Εσύ νομίζεις πως θα υπεραμυνόμουν της ΑΤΙ (λες καί θα μπεί τίποτα στην τσέπη μου) αν δεν είχε το ίδιο πρόβλημα καί με τη δεύτερη κάρτα? Θα μπορούσες να πείς γιά τα... φρύδια μας αν με την πρώτη κάρτα χωρίς επιχειρήματα επέμενα να υποστηρίζω την ΑΤΙ.

Υπάρχει ένα άλλο thread σχετικά με ΑΤΙ πού κάποιος μετά από bios update ακούει λέει ένα μπιιιπ καί δεν ξέρει τι είναι.Από την άλλη λέει ότι δεν είναι σχετικός με κάρτες γραφικών.Καί ρωτώ.Είχε τόσο σοβαρό λόγο να πεοράξει την κάρτα πού έπαιζε καλά πριν?Θέλω να πω άμα δεν ξέρεις μην αγγίζεις.

Έχω καταστρέψει μητρική το 2001 γιατί έκανα ενημέρωση τού bios καί όπως αποδείχτηκε μετά, έφταιγε το norton antivirus πού σταμάτησε τη διαδικασία!Όταν κάνουμε τέτοιες σοβαρές δουλειές κλείνουμε όλα τα προγράμματα πού μπορεί να επηρεάσουν καί κύρια αυτό τού antivirus.

Δημοσ.

ο συνδιασμος της καρτας με το mobo σου δεν κανει!οσο για τον τιτλο μια χαρα ειναι δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση να βαλεις ομως και τον πιο καταληλο τιτλο αφου ακομα δεν εχεις βρει την λυσει στο προβλημα σου οποτε μια χαρα επραξες!!!!

Το τροφοσοτικο αν ειχε προβλημα θα σου εβγαζε το κλασσικο μνμ με το ρευμα!!!

Για μενα η την πας πισω και ζητας μια αλλη η την πουλας η αλλαζεις το mobo σου!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο τίτλος ενός θέματος είναι όλα τα λεφτά.

Δείτε την διαφορά.

" Πρόβλημα με Asus ATI "

καί

" Πρόβλημα με Asus ATI? ".

Στη πρώτη περίπτωση δίνεις την εντύπωση ότι έχει πρόβλημα η κάρτα σου τσεκαρισμένα καί ζητάς τι πρέπει να κάνεις ενώ στη δεύτερη περίπτωση αφήνεις να εννοηθεί ότι ίσως ευθύνεται κάτι άλλο.

Προσωπικά μπαίνω καί παρακολουθώ ένα thread από την...σοβαρότητα τού τίτλου του.

Δεν είναι τυχαίος ο κανόνας τού Ινσόμνια πού εφιστά την προσοχή στην επιλογή τού τίτλου καί αποφυγή πολλών θαυμαστικών καί λέξεις τού τύπου heeeeeeeeelp!!!!

Δημοσ.

Ωω αναθεμαντο, δυο κουβεντες ειπα(κ αυτες για πλακα ρε geovard) και συ κατευθειαν να μ γραψεις εκθεση...

Ανε δεν παιρνεις απο πλακα, γ@μ@ το... αστο...

@Pusher, το κανες αυτο π ειπαμε με το τροφοδοτικο?

Δημοσ.
Οκ pusher λίγο βιαστικά διάβασα αυτό πού λες.

Chieftec είναι το τροφοδοτικό.Οπότε δικό μου το λάθος.Αλλά γιατί επιμένεις τόσο πολύ με το τροφοδοτικο?

Παρανόησις λοιπόν εκ μέρους μου.Ας πούμε ότι δεν είναι το τροφοδοτικό.Άν πας στο πλαίσιο καί σού αλλάξουν δέκα φορές την κάρτα πάλι τα ίδια θα κάνει? Όλες είναι χαλασμένες?Εγώ πάντως αν μού συνέβαινε δεν θα έγραφα έτσι αβίαστα τέτοια πράγματα.Θα προβληματιζόμουν με το σύστημά μου αλλά όχι με την κάρτα.

Δικό σου το συμπέρασμα.Αλλά κάρτα άλλαξε.Τροφοδοτικό άλλαξε?Εξ άλλου ο pusher επιμένει να προβληματίζεται γιά το τροφοδοτικό.Κανείς εξ αρχής δεν είπε γιά τροφοδοτικό.

Άμα κάποιος δεν στεριώνει γυναίκα το πιθανότερο είναι να φταίει αυτός καί όχι οι γκόμενες.Καλό?

Εσύ νομίζεις πως θα υπεραμυνόμουν της ΑΤΙ (λες καί θα μπεί τίποτα στην τσέπη μου) αν δεν είχε το ίδιο πρόβλημα καί με τη δεύτερη κάρτα? Θα μπορούσες να πείς γιά τα... φρύδια μας αν με την πρώτη κάρτα χωρίς επιχειρήματα επέμενα να υποστηρίζω την ΑΤΙ.

Υπάρχει ένα άλλο thread σχετικά με ΑΤΙ πού κάποιος μετά από bios update ακούει λέει ένα μπιιιπ καί δεν ξέρει τι είναι.Από την άλλη λέει ότι δεν είναι σχετικός με κάρτες γραφικών.Καί ρωτώ.Είχε τόσο σοβαρό λόγο να πεοράξει την κάρτα πού έπαιζε καλά πριν?Θέλω να πω άμα δεν ξέρεις μην αγγίζεις.

Έχω καταστρέψει μητρική το 2001 γιατί έκανα ενημέρωση τού bios καί όπως αποδείχτηκε μετά, έφταιγε το norton antivirus πού σταμάτησε τη διαδικασία!Όταν κάνουμε τέτοιες σοβαρές δουλειές κλείνουμε όλα τα προγράμματα πού μπορεί να επηρεάσουν καί κύρια αυτό τού antivirus.

Όχι δεν επιμένω για το τροφοδοτικό! Και πάλι λάθος κάνεις. Σε αρκετά μηνύματα λέω ότι είναι απίθανο να είναι το τροφοδοτικό. Κάρτα άλλαξα. Μου δώσαν άλλη από το ΠΛΑΙΣΙΟ και πάλι τα ίδια. Και όπως είπα σε άλλο μηχάνημα λειτουργεί.

Αν διαβάσεις όλες τις δοκιμές που έκανα καταλήγω ότι δεν είναι είναι το λειτουργικό. Άρα ή ασυμβατότητα (99%) ή τροφοδοτικό (1%). Το τροφοδοτικό θεωρώ ότι δεν φταίει γιατί και τις προδιαγραφές υπερπληρεί και τα συμπτώματα δεν ταιριάζουν με ελλιπή τροφοδοσία. Για να εξαλείψω και το 1% θέλω να κάνω μία μέτρηση.

ο συνδιασμος της καρτας με το mobo σου δεν κανει!οσο για τον τιτλο μια χαρα ειναι δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση να βαλεις ομως και τον πιο καταληλο τιτλο αφου ακομα δεν εχεις βρει την λυσει στο προβλημα σου οποτε μια χαρα επραξες!!!!

Το τροφοσοτικο αν ειχε προβλημα θα σου εβγαζε το κλασσικο μνμ με το ρευμα!!!

Για μενα η την πας πισω και ζητας μια αλλη η την πουλας η αλλαζεις το mobo σου!!!

Δε βγάζουν και ένα νέο BIOS ρε παιδιά. Από το 2006 είναι το τελευταίο. Και το αστείο είναι ότι και η μητρική και η κάρτα είναι ASUS!

Παίζει να μου κάνει πίστωση το ΠΛΑΙΣΙΟ για να αγοράσω κάτι άλλο;

Δημοσ.
[...]

Λέω να κάνω το άλλο. Να πάρω ένα πολύμετρο ακι να μετρήσω τη γραμμή.

Δημοσ.
Ωω αναθεμαντο, δυο κουβεντες ειπα(κ αυτες για πλακα ρε geovard) και συ κατευθειαν να μ γραψεις εκθεση...

Ανε δεν παιρνεις απο πλακα, γ@μ@ το... αστο...

Προσπάθησα πολύ να καταλάβω πού κρύβεται το μεγαλείο της πλάκας αλλά δεν τα κατάφερα.

Ύστερα ο τρόπος πού γράφεις είναι τελείως αμοραλιστικός τού πεζοδρομίου καί πολλοί από εδώ δεν έχουν την ίδια διάθεση με σένα να βλέπουν παιδικές εκφράσεις.Έχουν ανέβει επίπεδο καί έχουν ξεπεράσει την εφηβία.Κάτι πιό νέο θέλουμε να μάθουμε.

Δημοσ.

Συγνωμη κοντεσα... δεν θα ξανααπευθινθω σε ανωτερα ζωα απο μενα... ελπιζω να σ κοβει και να σταματησεις να ασχολησε με το κοπελι και να δεις αν ξερεις να τον βοηθησεις στο προβλημα του...

Λέω να κάνω το άλλο. Να πάρω ένα πολύμετρο ακι να μετρήσω τη γραμμή.

ΟΚ... να ξερεις ομως οτι αν θα πας για αμπερ θα πρεπει να μπει ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ!!!! Αντε να δουμε... ;)

Δημοσ.
pusher νομιζω πως ειναι καιρος για μια μικρη αναβαθμηση μητρικης...

τι λες???

Λέω ότι μέσα στο έτος κυκλοφορούν οι Nehalem και το x58 με triple channel. Και του χρόνου οι Westmere στα 32 nm με νέα instructions. Δε λέει για μερικούς μήνες να μείνω 1 γενιά πίσω και για 1 χρόνο 2 γενιές...

Δημοσ.
Chieftec είναι το τροφοδοτικό. Για να δίνει μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση πρέπει ήδη να δουλεύει οριακά. Αν μετρήσω τις τάσεις στους ακροδέκτες αρκεί για να συμπεράνω ότι είναι εντάξει το τροφοδοτικό;

Καταρχην τα chieftec τροφδοτικα ειναι ΓΤΠ. Ναι αν μετρησεις τις τάσεις με κανα σχετικα καλο πολυμετρο θα μπορεις να δεις αν παιζουν οι τασεις.

Λέω ότι μέσα στο έτος κυκλοφορούν οι Nehalem και το x58 με triple channel. Και του χρόνου οι Westmere στα 32 nm με νέα instructions. Δε λέει για μερικούς μήνες να μείνω 1 γενιά πίσω και για 1 χρόνο 2 γενιές...

Westmere το 2010 λογικα. Να περιμενεις το φτηνοτερο combo CPU + μητρικη χαλαρά 600-700Ε να μην σου πω και παρπ΄νω

Δημοσ.
Καταρχην τα chieftec τροφδοτικα ειναι ΓΤΠ. Ναι αν μετρησεις τις τάσεις με κανα σχετικα καλο πολυμετρο θα μπορεις να δεις αν παιζουν οι τασεις.

Σίγουρα αρκεί η τάση; P=VI. Watts θέλω. Καλό θα ήταν αν ήξερα και την αντίσταση του κυκλώματος, αλλά πολλά ζητάω. Με το Chieftec μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και το overclocking μου το έκανα.

Westmere το 2010 λογικα. Να περιμενεις το φτηνοτερο combo CPU + μητρικη χαλαρά 600-700Ε να μην σου πω και παρπ΄νω

http://en.wikipedia.org/wiki/Westmere_(CPU)#The_successor

Το 2009. Οι Pentium 4 βγάλανε κάμποσο καιρό. Τώρα άμα αγοράσεις μένεις αμέσως πίσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...