Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μα γιατι δεν την πας την καρτα σε ενος φιλου σου... ή εκει στο πλαισιο να τη δοκιμασετε σε ενα αλλο set up... Ο ποιο ευκολος τροπος ειναι.... ή να φέρει τροφοδοτικό (ισχυρότερο) του φίλου του σπίτι του
pusher Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Η κάρτα τελικά είναι καλά. Τη δοκίμασαν μπροστά μου! Και μάλιστα με 450άρη τροφοδοτικό. Λοιπόν τι επιλογές έχω εκτός από format (το οποίο δε θα το κάνω αμαχητί); Κανένα εργαλείο πέρα από τα Driver Cleaner Pro και Driver Sweeper για καθαρισμό των οδηγών; Υπάρχει πιθανότητα να έχει ασυμβατότητα με κάποιο άλλο κομμάτι hardware η κάρτα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 με livecd είπες ότι δοκίμασες? αν όχι give it a try αν δουλέψει τότε κάτι μου λέει ότι δεν το γλυτώνεις το format...
pusher Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 με livecd είπες ότι δοκίμασες? αν όχι give it a try αν δουλέψει τότε κάτι μου λέει ότι δεν το γλυτώνεις το format... Με live CD δε δοκίμασα. Να δοκιμάσω, αλλά να κάνω τι; Για πες τι έχεις κατά νου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 κατέβασε livecd Linux κάψε το σε ένα cd και bootαρε από αυτό...
mkpk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 @thresh ε και?μ αυτο δεν λυνετε το πλροβλημα του ανθρωπου.... @pusher: εγw στα ελεγα φιλος παιζει μαλλον ασυμβατοτητα με την μητρικη...στηλε κανενα μαιλ στην ασους...ισως δεν το ξερουν καν....ακομα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 @thresh ε και?μ αυτο δεν λυνετε το πλροβλημα του ανθρωπου.... αποκλείουμε όμως 100% τον παράγοντα λειτουργικό...επειδή ο Pusher λέει ότι η οθόνη μαυρίζει όταν μπαίνει στα windows... αν έφταιγε η μητρική θα είχε μαύρη οθόνη από την αρχή...ούτε "bios" δεν θα έβλεπε...
mkpk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 δεν ειναι απολυτο αυτο....εχεις κατι στο νου σου που μπορει να φταιει thresh???εμενα δεν παει αλλου το μυαλο μου....
pusher Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 @thresh ε και?μ αυτο δεν λυνετε το πλροβλημα του ανθρωπου.... @pusher: εγw στα ελεγα φιλος παιζει μαλλον ασυμβατοτητα με την μητρικη...στηλε κανενα μαιλ στην ασους...ισως δεν το ξερουν καν....ακομα... Δε ξέρω αν φταίει η μητρική. Βρήκα αυτό --> http://www.techimo.com/forum/technical-support/196849-new-video-card-just-gives-blank-screen.html Ίδιο πρόβλημα με άλλη μητρική και ίδια VGA. Δυστυχώς δε προτείνει κανείς καμία λύση. Εξ' άλλου η κάρτα δεν είναι καινούρια. Τόσο καιρό που κυκλοφορεί κάποιος θα είχε αναφέρει το πρόβλημα. αποκλείουμε όμως 100% τον παράγοντα λειτουργικό...επειδή ο Pusher λέει ότι η οθόνη μαυρίζει όταν μπαίνει στα windows... αν έφταιγε η μητρική θα είχε μαύρη οθόνη από την αρχή...ούτε "bios" δεν θα έβλεπε... Έχω εγκατεστημένα Kubuntu. Μόλις μου πουν πως να ρυθμίσω τον xserver θα δοκιμάσω να δω τι θα γίνει.
pusher Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 δεν ειναι απολυτο αυτο....εχεις κατι στο νου σου που μπορει να φταιει thresh???εμενα δεν παει αλλου το μυαλο μου.... Μερικά προβλήματα είναι πολύ δύσκολο να λυθούν. Δεν πάει το μυαλό με τίποτα... Λίγοι έχουν τις γνώσεις (και την εμπειρία) να προτείνουν λύση. Π.χ. πριν καιρό και για κάποιες εκδόσεις των drivers της ATi (3 νομίζω) δε μου λειτουργούσε το CCC. Έκανα απεγκατάσταση των οδηγών καθάρισμα με τα προγράμματα που προανέφερα, ακόμη και manual απεγκατάσταση. Τίποτα δε βοήθησε... Και δεν ήταν πρόβλημα των οδηγών γιατί στο Google δε βρήκα σχετικές αναφορές. Και τελικά σε κάποια αναβάθμιση των drivers όλα λειτούργησαν κανονικά. Σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Και γι' αυτό θα ήθελα μια εξήγηση, αλλά δε ξέρω ποιος μπορεί να μιου τη δώσει.
SaluSnikoS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Με live Cd(PclinuxOs) θα δει αν εχει μεινει και κανενας "σπασμενος" driver μεσα... οποτε, παμε γι αλλα για καλλιτερα.... Αν και κανε μ τη χαρη και δες οντε μπαινει στα Windows(και σβηνει) ακουμπα το τροφοδοτικο σ να δεις αν εχει "αναψει"... Περιπου το ιδιο προβλημα αντιμετοπισε ενας φιλος χθες....
pusher Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Με live Cd(PclinuxOs) θα δει αν εχει μεινει και κανενας "σπασμενος" driver μεσα... οποτε, παμε γι αλλα για καλλιτερα.... Αν και κανε μ τη χαρη και δες οντε μπαινει στα Windows(και σβηνει) ακουμπα το τροφοδοτικο σ να δεις αν εχει "αναψει"... Περιπου το ιδιο προβλημα αντιμετοπισε ενας φιλος χθες.... Πώς βλέπω αν έχει μείνει κανένας "σπασμένος" driver μέσα από τα Linux; Πρέπει να τα τρέξω από live CD; Ρωτάω γιατί τα έχω ήδη εγκατεστημένα! Το τροφοδοτικό μόλις το ελέγξω θα πω τα αποτελέσματα... Αλλά το σήκωσε και 450 και το 500άρη είναι σίγουρα εντός προδιαγραφών!
SaluSnikoS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Toυ αλλονου ητανε 850w και μολις ηβαλε την 3870 τα κλασε... μεχρι προτεινως ομως ητανε μια χαρα... παντως εφτεγε το τροφοδοτικο του π "εξελιχθηκε" σε ελατοματικο... Με τα linux δεν "βλεπεις" τους "σπασμενους" drivers, αλλα ελεγχεις (επειδη μπαινεις onThe Fly(μονο με την Ram)) αν μπαινει... νομιζω οτι εχει κ τους δικους του driver απο μονο του... Βεβαια ΑΝ μπει τοτε μπορεις να "πας" στη διευθυνση π εχεις καταχωριμενους τους Driver στα Windows και να τα διαγραψεις... αλλα αλλο αυτο... πρωτα δες αν μπαινει... και μετα βλεπουμε... Α, πες μ και αυτο για το τροφοδοτικο(θερμοκρασια)...
nikos903 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Για να καταλάβω, στo linux μπένεις στα window$ όμως όχι ή δέν μπένεις πουθενά? Δοκίμασες να τρέξεις απo το cd των xp την fixboot? (νομίζω πως έτσι χαλάει ο grub αλλα άμα είναι τον φτιάχνεις μετά).
GPOWERR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δοκιμασε το εξης:κατεβασε τους τελευταιους οδηγους της καρτας απο asus site.εγατεστησε την καρτα και τους οδηγους αποτο cd της καρτας,επανεκκινησε,μπες σε safe mode και απεγατεστησε ΜΟΝΟ τον ΑΤΙ DRIVER απο προσθαφαιρεση προγρ.κανε επανεκκινηση και εγατεστησε το νεοτερο driver ΜΟΝΟ που κατεβασες αφηνοντας το CCC(και τον vpu recover) του cd της καρτας.Α ρε ΑΤΙΚανε και κανενα απομαγνητισμο στις μνημες και στους ακροδεκτες της καρτας με ενα κατσαβιδι ακουμπωντας ελαφρια πανω τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.