Προς το περιεχόμενο

Swordfish

NiTroGen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις είδα την ταινία (από divx). Λοιπόν είναι μεγάλη πατάτα!!! Κλασικό αμερικάνικο στυλ όπου ο ήρωας γίνεται άθελά του παράνομος για να σώσει την κόρη του. Ο κακός (Τραβόλτα) είναι αδίστακτος και σκοτώνει όποιον γουστάρει! Ο ήρωας είναι και γαμώ τους χάκερς: σπάει 128bit κρυπτογραφημένο κώδικα μέσα σε 60", ενώ έχει ένα όπλο στο κεφάλι να τον απειλεί και ταυτόχρονα μια γκόμενα (Χέλγκα, ξανθια σουηδέζα) του παίρνει πίπα!!! grin.gif" border="0 Τι άλλο να πω;;;;;; Δεν ξέρω αν έχετε σκοπό να πάτε σινεμά να το δείτε, αλλά κατά τη γνώμη μου, περιμένετε να τη βάλει το Star μετά από δυο-τρία χρονάκια. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!! frown.gif" border="0

Δημοσ.

Νομίζω πως το signature είναι η αντανάκλαση της κυβερνο-προσωπικότητάς μας, είναι η εικόνα του εαυτού μας που παραθέτουμε σε δημόσια θέα, και κάτω από τις αδιάκριτες ματίες των υπολοίπων κυβερνο-ταξιδιωτών προσπαθούμε να περιγράψουμε με λίγα λόγια το είναι μας!<BR>Ναι, το signature μου είναι μεγάλο, όπως μεγάλο είναι και το πνεύμα μου.<BR>Δε το πιστεύω! Ρε, συνεχίζεις και διαβάζεις τις βλακίες που γράφω; Εγώ θα είχα κάνει reboot, από την δεύτερη πρόταση! grin.gif" border="0

Δημοσ.

Pedia to ergo to ida ke nomizo oti itan arketa kalo. Den eskize kiolas ala otan pas na dis mia tetia tenia 3eris ti 8a dis...<BR>Epitelous mia tenia pou nikai o kakos!!(osi den exoun di tin tenia tora pou diavasoun to post 8a me vrizoun) wink.gif" border="0<BR>I tenia ine drasis sto stil tou Matrix ala mia skala pio kato apo afto. Aloste ine apo ton idio skino8eti... tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Ταινία που προσφέρεται για να σκοτώσεις 2 ωρίτσες χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω hackers να εκτελούν προγράμματα τα όποια έχουν πλήρως 3D περιβάλλον. Έλεος δείχτε μας και καμιά 500αριά γραμμές κώδικα να στανιάρουμε. Πάντως το συστηματάκι του Τραβόλτα προσφέρεται για την Insomnia. Στη μια οθόνη το γενικό μπλα μπλα, στην όλη to Hardware κοκ

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν το καταλάβατε..Δεν ήταν ο κακός ο Τραβόλτα αλλά ο προστάτης του Αμερικάνικού τρόπου ζωής όπως ο ίδιος είπε και το ότι σώθηκε στο τέλος δεν είναι νίκη των κακών αλλά των καλών αφού ο Τραβόλτα αποδυκνείεται και πολύ ψυχούλα... wink.gif" border="0 <BR>Μην μου πείτε ότι σας άρεσε αυτή η αυτοαποκαλούμενη ταινία γιατί μόνο στην 7η τέχνη δεν άνοικε..

Δημοσ.

"Αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω hackers να εκτελούν προγράμματα τα όποια έχουν πλήρως 3D περιβάλλον. Έλεος δείχτε μας και καμιά 500αριά γραμμές κώδικα να στανιάρουμε. "<P>auto pragmati den to katalava pote mou<BR>kati paromoio akousa oti etoimazoune, mia movie se stilaki hackers, alla opws lene tha einai alithofanes ta pragmata. To mono pou elpizw einai oi fimes pou akougontai na min einai alithines: oti diladi tha kopoune skines apo tin tainia i stin teliki tha allaxtei to senario gia na "kriftoun" mistika kai texnikes twn hackers...les kai autoi pou den kseroun xristo apo pcia tha katalavoun tipota, kai autoi pou kseroun polla, den tha ta kseroun idi. ti na peis blush.gif" border="0

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ και για να εξηγούμαστε καμία σχέση με τους σκηνοθέτες του Matrix... Ο παραγωγός μόνο είναι ο ίδιος. Και όπως θα ξέρετε οι παραγωγή ουδεμία σχέση παίζουν με το φτιάξιμο της ταινίας.......

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Emena mou arese arketa...an ekseresoume tis moufes hackeries (alla ti na perimeneis?).<BR>To mono pou den katalava einai giati to amaksei tou travolta,eixe to timoni deksia enw itan sthn Amerikh!! confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Δημοσ.

Επειδή το αμάξι του ήταν αν θυμάμαι καλά Bentley η οποία είναι αγγλική βγάζει ελάχιστα κομμάτια και οπότε πρέπει ο ευτυχής της κάτοχος να κάνει αυτήν την παραχώρηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...