darksoulg7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Παιδια γεια σας ... εχω ενα προβλημα με τον ενισχυτη της κιθαρας μου ... δεν αναπαραγει εξωτερικα τον ηχο ...δηλαδη ουσιαστικα δεν ενισχυει ... αλλα εαν βάλω στην θυρα για τα ακουστικα , κανονικα τα ακουστικα μου για να ακουω μονο εγω ...ακουγεται κανονικα ...ξερετε τι παιζει ?? ...O ενισχυτης μου ειναι ο Marshall mg15 dfx .. btw , επειδη εχω λιγο καιρο την κιθαρα , αν ξερει καποιος πως επηρεαζουν οι μαγνητες τον ήχο της κιθαρας και τι προτιμαται σε καθε περιπτωση , θα ημουν ευγνωμων ...ευχαριστω εκ των προτερων ...
papakatse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μπορεί να είναι από το πιο απλό, να έχει κουνηθεί κάποιο καλωδιάκι, μέχρι να έχει κάψει έξοδο.. Τον πήρες καινούργιο? ή δεύτερο χέρι? Μάλλον θα πρέπει να τον ανοίξεις.. ή αν όχι εσύ κάποιος ηλεκτρονικάκιας..
darksoulg7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καινουργιος ειναι ...οχι απο δευτερο χερι ... βασικα τον μετεφερα απο Πατρα - Αθηνα ...και τωρα τον εβαλα πρωτη φορα να παιξει και το καταλαβα .. Οποτε ισως ενισχυονται οι πρωτες υποψιες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.