Προς το περιεχόμενο

Overclocking utilities & tools

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως λεει και ο τιτλος παιδια, υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμματακι για overclocking τον επεξεργαστη μιας και η μητρικη μου δεν εχει την παραμικρη επιλογη για κατι τετιο ? Δεν ειμαι πολυ του overclocking αλλα αν μπορω να ανεβασω τον Ε8400 μου στα 3.3 τοτε θα ειναι πολυ καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Η απαντηση ειναι μια και σαφης: ΟΧΙ.

Μονο για ελαφρυ oc και μονο εαν εισαι υπερτυχερος και εαν και εαν... δεν αξιζει.

Μητρικη που να μην εχει επιλογες για oc εχω να δω απο το 2003 παντως.

• Moderators

Μεχρι και η Asrock με VIA ειχε... και το 630i (nvidia), αλλα και το 945GC2 με Core2 πανω...

Τωρα αμφιβαλλω εαν αυτες που δεν εχουν. Μπορεις να δειξεις μια?

By the way ποια μητρικη εχεις topic starter? Μπορει να υπαρχουν οι επιλογες και απλα να ειναι κρυμμενες...

τα κρυμμένα είναι στις giga και αφορούν chipset ( strap/timings) όχι το Fsb

ας δοκιμάσει setfsb και clockgen ( αν το βρει πουθενά ) αλλά να μην περιμένει πολλά καμιά 100αριά Mhz παίζει και να λέω πολλά κάποια στηγμή θα σκαλώσουν οι μνήμες του και το cpu καθώς θα ζητήσουν παραπάνω τάση και δεν θα την πάρουν δεν αναφέρομαι καν στην αλλαγή strap εκεί αν γλιτώσει το BSOD και παγώσει μόνο το pc τυχερός θα είναι :lol:

oc από win δεν έκανα ποτέ μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ωπα εδω ειμαστε,εχω giga mobo και δεν μου εχει επιλογη για timing στις μνημες.τι πρεπει να πατησω για να δω τις κρυμμενες επιλογες μηπως και εχει εκει ρυθμιση για timing στις μνημες????[δεν εχω το βιβλιαρακι της μητρικης]

Ναι δυστυχώς αν δεν έχεις επιλογές για Vcore, Vdimm μην περιμένεις πολλά ...

Το ClockGen το έχω εγώ (αν και το βρίσκεις με googlάρισμα), το σπαστικό είναι να βρεις το σωστό clock generator number ... Καμιά 20αριά έχει εμένα, και μόνο ένα δούλεψε ... :P

aaamf1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...