revvok Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε μια asus p5n-e sli. Συνδέοντας το d-link router που δίνει η forthnet στην onboard κάρτα δικτύου, ενώ όλα φαίνεται να λειτουργούν σωστά στις ρυθμίσεις κ στις ιδιότητες του δικτύου..ο i.e δεν ανοίγει την σελίδα του (192.168.1.1)..Επίσης μαζί με το router υπάρχει κι ένα cd 'γρήγορης εγκατάστασης' που σου λέει με βήματα να συνδέσεις το router κτλ. κι όταν φτάνει η ώρα να μπει στις ρυθμίσεις του βγάζει μήνυμα που λέει ότι το router δεν έχει συνδεθεί και ελέγξτε το καλώδιο κτλ...Ψάχνοντας στο internet βρήκα ότι ο nvidia controller και η onboard κάρτα δεν είναι ότι καλύτερο και πολλοί πρότειναν την λύση pci κάρτας..Πήρα λοιπόν μια pci κάρτα δικτύου d-link και αφού την εγκατέστησα κανονικά υπάρχει πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται το πρόβλημα..ή μήπως είναι software πρόβλημα (xp)? A το router έχει δοκιμαστεί σε άλλο pc και δουλεύει κανονικότατα..
papakatse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 τσέκαρε αν έχεις τπτ firewall/ (ειδικά κάτι Norton Internet Security) ανοικτό, και αν ναι, παραμετροποίησέ το κατάλληλα. Έπειτα, τσέκαρε μήπως έχεις καρφώσει τπτ ip, οπότε η κάρτα σου να είναι σε άλλο υποδίκτυο, έστω και αν σου λέει ότι είναι συνδεδεμένη. ε, και μετά basics... run.. cmd.. ping 192.168.1.1 για να δεις αν φτάνεις μέχρι το router, ip config /all, για να δεις τι ip έχουν πάρει τα interfaces σου, και βλέπεις.. Στις συνδέσεις δικτύου είναι όλα εντάξει? Δεν βλέπεις τπτ θαυμαστικό πουθενά? Επίσης στο D-Link είναι ενεργοποιημένος ο DHCP Server? κάντου ένα Hard Reset για καλό και για κακό.. μήπως έχει τπτ Mac Filter.. ξέρω γω.. By the way, δεν φαντάζομαι να έχεις βάλει Proxy στις ρυθμίσεις του Inet Explorer? Δηλαδή με Firefox ανοίγει τη σελίδα του router???
revvok Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 όχι δεν υπάρχει κανένα firewall ανοικτό..ακόμα και ένα ηλίθιο firewall της nvidia που λέγεται ότι προκαλεί προβλήματα το απεγκατέστησα.. έκανα και ping και ipconfig..όλα νορμάλ ..και στις συνδέσεις δικτύου και στο router τώρα αυτό με το proxy στον explorer δεν το είχα σκεφτεί και δεν το τσέκαρα (δεν είναι στο δικό μου pc) και δεν υπήρχε άλλος browser..θα πάω αύριο πάλι να το τσεκάρω
papakatse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 τώρα αυτό με το proxy στον explorer δεν το είχα σκεφτεί και δεν το τσέκαρα (δεν είναι στο δικό μου pc) και δεν υπήρχε άλλος browser..θα πάω αύριο πάλι να το τσεκάρω Κοίτα μήπως βρεις τίποτα δεκάρες ip 10.χ.χ.χ και εκπλαγείς... :-D καλού κακού πάρε και καμιά εξτρά LAN καρτούλα μαζί σου.. έτσι για τη δοκιμή!!
theo37 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εχω κι εγώ.από τη forthnet στην οποία απευθύνθηκα ζητώντας βοήθεια μου είπαν ότι υπάρχει ? πρόβλημα στην κάρτα δικτύου.προχτές λειτουργούσαν όλα κανονικά... edit: τελικά την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα πάλι και δούλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.