Προς το περιεχόμενο

Ειναι αυτο το laptop μια καλη αγορα;

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα αυτο το laptopακι και επειδη δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα με laptops θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας.

Δεν το θελω για gaming σιγουρα αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι αν θα μπορω με ανεση να το δουλεψω ως Dj με το laptop αυτο...η επεξεργαστικη του δυναμη ειναι Ok?

Να πω επισης οτι οικονομικα ειναι το maximum που θα μπορουσα να δωσω.

Τελος επειδη φανταζομαι οτι ειναι μειον το οτι θα το παρω απο "super market" να σας αναφερω οτι ο πατερας μου ετυχε να αγορασει 2 desktop pcs τις ιδιας εταιριας και του βγηκαν αστερια...αυτα.

Thanx in advance.

Link:

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080630.p.laptoptargatraveller

Δημοσ.

θα ελεγα να προτιμησεις ενα laptop στο οποιο θα μπορεις να εχεις ενα σερβις.Πες οτι αυτο σου χαλαει κατι τι θα κανεις?και στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις ενα λαπτοπακι ικανοποιητικο.Η επιλογη δικη σου

Δημοσ.

ηταν και αυτο μια σκεψη που ειχα μεχρι που θυμηθηκα οτι στο πρωτο pc που ειχε παρει ο πατερας μου το χαλασε το dvd-rw και επικοινωνισε με τους αρμοδιους και ηρθε ατομο στο σπιτι μας μεσα σε 48 ωρες και το αλλαξε... για εμενα αυτο ειναι ενα μεγαλο δειγμα αξιοπιστιας

Warranty /Service 2 years incl. pick-up and return service (15 months on the rechargeable battery)

Δημοσ.

Ειναι αυτο το laptop μια καλη αγορα;

ΟΧΙ.-

Πολύ απλά γιατί με τα ίδια χρήματα αγοράζεις LG, HP με καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη εγγύηση, οπότε γιατί να το ρισκάρεις?

Δημοσ.

Βασικά είναι παλιό στοκ ολά τα εξαρτήματα του είναι παλιά ,πάντως τα χαρακτηριστικά του δεν είναι πολύ ασχημά και η τιμή του καλή είναι.Δικιά σου απόφαση ,εγώ πάντως στη θέση σου δεν θα το ρίσκαρα.

Δημοσ.

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ LIDL ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΩΤΑ....ΧΑΧΑΧΑ

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΟΝΟ....

ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΨΑΞΕΙς ΚΑΤΙ .... ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.... ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...