Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις σχετικα με XML, Access και C++

SweetChild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια εργασια σχετικά με τα παραπάνω (σε συνδυασμο) και χρειάζομαι καποιες διευκρηνύσεις για να συνεχίσω.:rolleyes:

• Γίνεται να εξάγω τα δεδομένα των τριών πινάκων μου (δημιουργούμενα στην Access) σε 1 μόνο XML αρχείο (με κώδικα, μέσα από το πρόγραμμα μου γραμμένο σε C++)?
  • Αν γινεται το παραπάνω: Γίνεται να τα εξάγει ως εξής: Να βάζει πρώτα τα δεδομένα/πεδία όλων των πινάκων και μετά από κάτω να βάζει τις καταχωρήσεις τους? (Δλδ να διαλέξω εγώ πως να εμφανίζονται)
  • Αν γινονται τα παραπάνω: Μετά θα μπορώ να τον αντιθετο τρόπο να εισάγω δεδομένα από το XML προς την βάση μου? Να εμφανίζονται όπως τα είχα πριν δλδ.
  • Ποιές εντολές χρησιμοποιώ για τα παραπάνω? Γιατί εχω μονο την βασική που τα εξαγει απλά...

Ξέρω ότι είναι δυσκολο να τα γνωρίζει κάποιος όλα αυτά... Αλλά έστω και κάποιος με γνώσεις γενικα στα XML θα με βοήθουσε αρκετα να λύσω καποιες αποριες.

Ευχαριστω, περιμενω απαντησεις σας...

:-)

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω γίνωνται όμως δεν ξέρουμε σε τί είδους C++ δουλεύεις.

VC++.NET; κάτι άλλο;

Επίσης μην περιμένεις να δεις τον κώδικα γραμμένο εδώ για δύο λόγους

α) το πρόβλημα είναι απλό αν έχεις στοιχειώδη γνώση (για να σου ζητηθεί θα πρέπει να έχεις ήδη μάθει πως γίνεται) προγραμματισμού,

β) είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όλα τα παραπάνω γίνωνται όμως δεν ξέρουμε σε τί είδους C++ δουλεύεις.

VC++.NET; κάτι άλλο;

Σε C++ Builder 6 δουλευω.

Επίσης μην περιμένεις να δεις τον κώδικα γραμμένο εδώ για δύο λόγους

α) το πρόβλημα είναι απλό αν έχεις στοιχειώδη γνώση (για να σου ζητηθεί θα πρέπει να έχεις ήδη μάθει πως γίνεται) προγραμματισμού,

Στοιχειώδεις γνωσεις προγραμματισμου εχω... Αυτο δεν σημαινει ούτε οτι τα ξερω όλα, ούτε ότι έχω απαραίτητα τα μέσα για να τα βρω (π.χ. βιβλια καταλληλα, οι ανθρωπους να ρωτησω)....

β) είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ.

Το βασικό μέρος ξέρω να το κάνω. Μια εντολή είναι και τέλος. Το θέμα ειναι να κάνω την εργασία μου λίγο πιο προχωρημένη ή έστω έτσι όπως θελει να την δει ο καθηγητης μου. Αμα τα ήξερα ολα αυτα δεν θα ρωτούσα...Άλλοστε δεν ζητησα να μου κανουν το προγραμμα. 5 σειρες κώδικα που ζητησα να μαθω, είναι το 1% της εργασίας μου.

Καμια φορα η λυση ειναι ευκολη και μπροστα στα ματια μας, αλλα αδυνατουμε να την δουμε. Και ελπιζουμε καποιος πιο εμπειρος να ξερει..

Το φορουμ δηλαδη με ποιον τροπο βοηθάει αυτούς που ζητούν να μαθουν κατι για να συνεχισουν? Ξανατονιζω ότι δεν συμφωνω κι εγω με το να λυσεις την εργασια καποιου στο 90-100%.. Αλλα το να βοηθησεις με το να του γραψεις 10-20 σειρες δεν ειναι θέμα να γίνεται..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ACCESS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ???ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΦΟΒΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...