Προς το περιεχόμενο

IP και στοιχεια

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο άλλος έκανε κάτι πάρα πολύ χοντρό ώστε να χρειαστεί εισαγγελέας και ο κανείς τσαντιστεί πάρα πολύ τότε μπορεί να κινήσει ουρανό και γη. Πιό πολύ είναι νομικό το κόλλημα παρά τεχνικό.

Δημοσ.

Γίνεται...το πως δε ξέρω,αλλά γίνεται,κάνοντας trace την ip...με κάποιο πρόγραμμα που δε σταματά το tracing στο κοντινότερο dslam.Απλά δε το κάνει οποιοσδήποτε!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν ο άλλος έκανε κάτι πάρα πολύ χοντρό ώστε να χρειαστεί εισαγγελέας και ο κανείς τσαντιστεί πάρα πολύ τότε μπορεί να κινήσει ουρανό και γη. Πιό πολύ είναι νομικό το κόλλημα παρά τεχνικό.

Συνήθως άρση του απορρήτου γίνεται μετά από βούλευμα και μόνο σε κακούργημα.

Δηλαδή αν κάποιος/α βρίσει, δεν γίνεται άρση απορρήτου.

Δημοσ.

Σαφως και μπορει μιας και οι ips ειναι καταχωρημενες ολες, εκτος και αν σερφαρει μεσω ανωνυμου proxy που εκει κινεισε αλλιως. Βασικα εγω χρησιμοποιω ενα ψηλομαυρο soft, που σου λεει μεχρι και σε πιο οροφο μενεις. Βασικα με απλο ψαξιμο και με δυναμικη ip φτανεις μεχρι τον provider χωρις κανενα κοπο ενω με στατικη, τα πραγματα ειναι ακομη πιο ευκολα

Δημοσ.
Σαφως και μπορει μιας και οι ips ειναι καταχωρημενες ολες, εκτος και αν σερφαρει μεσω ανωνυμου proxy που εκει κινεισε αλλιως. Βασικα εγω χρησιμοποιω ενα ψηλομαυρο soft, που σου λεει μεχρι και σε πιο οροφο μενεις. Βασικα με απλο ψαξιμο και με δυναμικη ip φτανεις μεχρι τον provider χωρις κανενα κοπο ενω με στατικη, τα πραγματα ειναι ακομη πιο ευκολα

Δηλαδή αν σου πω την ip μου θα μου πεις πόλη/διεύθυνση/όροφο/τηλέφωνο;

Δε θα χρησιμοποιήσω proxy για να μη σε δυσκολέψω.

Ο ISP προφανώς και θα πρέπει να ξέρει ποιος είσαι και από που μπαίνεις αλλιώς δε μπορεί να σου δώσει internet.

Δημοσ.
Δηλαδή αν σου πω την ip μου θα μου πεις πόλη/διεύθυνση/όροφο/τηλέφωνο;

Δε θα χρησιμοποιήσω proxy για να μη σε δυσκολέψω.

Ο ISP προφανώς και θα πρέπει να ξέρει ποιος είσαι και από που μπαίνεις αλλιώς δε μπορεί να σου δώσει internet.

για να μην σου πω και τι ωρα πηγες τουαλετα τελευταια φορα...

• Super Moderators
Δημοσ.
για να μην σου πω και τι ωρα πηγες τουαλετα τελευταια φορα...

Το επικίνδυνο είναι να σου πει και τι έκανες στην τουαλέτα την τελευταία φορά που πήγες... :P

Δημοσ.
Το επικίνδυνο είναι να σου πει και τι έκανες στην τουαλέτα την τελευταία φορά που πήγες... :P

Ακόμα χειρότερα να έχει και το αντίστοιχο βιντεάκι :P

Δημοσ.

Η έρευνα για κάποιον κοινό χρήστη φτάνει μέχρι τις pool IP που μοιράζει ο ISP στους πελάτες του, εφόσον πάντα μιλάμε ότι ψάχνουμε την dynamic IP ενός απλού χρήστη που συνδέεται στο διαδίκτυο με σύμβαση pstn/isdn/adsl από ISP.

Αυτό μας δίνει χώρα-πόλη και σε μερικές περιπτώσεις & ευρύτερη περιοχή. Μέχρι εκεί πάει.

Από εκεί & έπειτα θα χρειαστούν τα logs του ISP ώστε να βρεθεί σε ποιόν αριθμό τηλεφώνου/στοιχεία δώθηκε η IP την x ημερομηνία και ώρα.

Για να δωθούν αυτές οι πληροφορίες, όπως είπες και ο συνάδελφος Paredwse, χρειάζεται εισαγγελική διαταγή το οποίο ούτε όσο εύκολο όσο ακούγετε είναι, ούτε θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον ISP.

Από την άλλη, και να βρει κάποιος από μόνος του τα επιθυμητά στοιχεία, μέσω κάποιου ISP (το πως και να το ρωτήσετε δεν θα το απαντήσω) , εκτός ότι φέρνει σε δύσκολη θέση τον ISP, δεν μπορεί να κάνει κάποια νόμιμη χρήση με αυτά ύστερα.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...