xolloth Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 μηπωs δινουμε μεγαλυτερη σημασια απο οτι πρεπει στοSAR; http://news.pathfinder.gr/health/488535.html
neTTor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε το http://www.ipmart.com/main/index.php Σαν παρέα έχουμε φέρει μερικά μοντέλα απο εκει.Ποιότητα λίγο πάνω απο μέτρια,αλλα καλή σχεση τιμής/αγοράς.
joanna_k13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ έχω ένα κινέζικο που βλέπεις και tv.Είναι το δεύτερο κινέζικο που παίρνω και λειτουργεί άψογα!Το έχω εδώ και ένα μήνα!Τι θα γίνει στο μέλλον δεν γνωρίζω αλλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη.
xolloth Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 το πρωτο ποσο καιρο το ειχεs; σου δημιουργησε προβληματα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 OMG! Μου αρέσει που το βρίσκετε και όμορφο! Για να μην πω το iphone που γράφει από πίσω! Προσωπικά θα ντρεπόμουνα να το βγάλω από την τσέπη! Υπάρχουν άπειρα επώνυμα κινητά με αυτή την τιμή και μάλιστα μπορείς να ακούς άνετα μουσική, ραδιόφωνο κλπ κλπ! Επίσης ετοιμάσου ψυχολογικά για το πρώτο "σοκ" όταν ανοίξεις τη συσκευασία του (εκτός και αν στο στείλουν σε σακούλα super market!)
xolloth Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 δηλαδη για γινε σαφεστεροs,τι σοκ μπορει να παθειs οταν ανοιξειs την συσκευασια;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 δηλαδη για γινε σαφεστεροs,τι σοκ μπορει να παθειs οταν ανοιξειs την συσκευασια; Εννοώ πως θα βρεθείς μπροστά σε μια συσκευή με χάλια ποιότητα κατασκευής-υλικών! Κάτι σαν τα παιχνίδια-απομιμήσεις κινητών που αγοράζουμε στα μικρά, με τη διαφορά πως αυτό θα έχει ένα υποτυπώδες hardware! Μην περιμένεις ούτε στιβαρή κατασκευή, ούτε απροβλημάτιστη χρήση-πλοήγηση στα menus κλπ κλπ! Όπως επίσης μην περιμένεις χαμηλά νούμερα ακτινοβολίας μιας και η πιστοποίηση για τα υλικά κατασκευής του, είναι ...τυπική (το πολύ πολύ να δεις κολλημένο κάνα αυτοκόλλητο CE)! Είναι ακριβώς όπως όλα τα προϊόντα που αγοράζεις από τις "φίρμες": Abibas, Sgwach, Felostina, Daeboo, Mile, Boss, Sansumg κλπ κλπ
xolloth Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ενταξει δεν περιμενω υλικα ποιοτηταs,αλλα επειδη μια ζωη εχω ταακριβοτερα κινητα,αποφασισα οτι δεν παει αλλο οικονομικα και ειπα να δοκιμασω και τα κινεζικα. απο οποια πλευρα και αν το εψαξα κατεληξα οτι εαν κρατησει 1 χρονο ,ειμαι ευχαριστημενοs. το θεμα ειναι οτι touchscreen,3,5 intches κ.λ.π.δεν βρισκειs με 140 ευρω οσο και να ψαξειs,απο αυτην την πλευρα το βλεπω. αλλωστε εχω και το n95[original] και οι απαιτησειs μου απο το κινεζικο ειναι,να δουλευει σωστα το touchscreen,τα sms και να εχει πολυ δυνατα ηχεια γιατι εχω ψιλοκουφαθει απο την μουσικη που ασχοληθηκα για πολλα χρονια,και θελω να ακουω τον ηχο κλησηs πολυ δυνατα εαν ειμαι σε χωρουs με φασαρια. εαν μου καλυπτει αυτεs τιs αναγκεs ,δεν ζηταω τιποτα αλλο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ενταξει δεν περιμενω υλικα ποιοτηταs,αλλα επειδη μια ζωη εχω ταακριβοτερα κινητα,αποφασισα οτι δεν παει αλλο οικονομικα και ειπα να δοκιμασω και τα κινεζικα.απο οποια πλευρα και αν το εψαξα κατεληξα οτι εαν κρατησει 1 χρονο ,ειμαι ευχαριστημενοs. το θεμα ειναι οτι touchscreen,3,5 intches κ.λ.π.δεν βρισκειs με 140 ευρω οσο και να ψαξειs,απο αυτην την πλευρα το βλεπω. αλλωστε εχω και το n95[original] και οι απαιτησειs μου απο το κινεζικο ειναι,να δουλευει σωστα το touchscreen,τα sms και να εχει πολυ δυνατα ηχεια γιατι εχω ψιλοκουφαθει απο την μουσικη που ασχοληθηκα για πολλα χρονια,και θελω να ακουω τον ηχο κλησηs πολυ δυνατα εαν ειμαι σε χωρουs με φασαρια. εαν μου καλυπτει αυτεs τιs αναγκεs ,δεν ζηταω τιποτα αλλο. Το πόσο "touch" είναι η οθόνη, περιμένουμε να μας το πεις όταν το παραλάβεις!
xolloth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ρε παιδια για να μην τρελλαθουμε ,το cect p168 την πρωτη εκδοση δηλαδη,την ειχα δει σε ενα φιλο και μαλιστα το ειχα περιεργασθει για λιγο,και απο οτι θυμαμαι [εχουν περασει 6 μηνεs],μια χαρα ηταν το touch του,αντιστοιχο του viewty που ειχα εγω. τωρα μαλιστα στην 168C που εχω παραγγειλει,πιθανον να εχει ακομα μεγαλυτερη βελτιωση. παντοs το shop που το εχω παραγγειλει και το οποιο εχει και διευθυνση και τηλεφωνο,ειναι καινουργιο στον χωρο μολιs 2 μηνων,και απο οτι μου ειπαν σε συνομιλια μαζι τουs,αυτα που παραγγελνονται με αντικαταβολη,πρωτα τα δοκιμαζουν αυτοι και μετα τα στελνουν. εσυ bildanos το εχειs το συγκεκριμενο τηλεφωνο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ρε παιδια για να μην τρελλαθουμε ,το cect p168 την πρωτη εκδοση δηλαδη,την ειχα δει σε ενα φιλο και μαλιστα το ειχα περιεργασθει για λιγο,και απο οτι θυμαμαι [εχουν περασει 6 μηνεs],μια χαρα ηταν το touch του,αντιστοιχο του viewty που ειχα εγω.τωρα μαλιστα στην 168C που εχω παραγγειλει,πιθανον να εχει ακομα μεγαλυτερη βελτιωση. παντοs το shop που το εχω παραγγειλει και το οποιο εχει και διευθυνση και τηλεφωνο,ειναι καινουργιο στον χωρο μολιs 2 μηνων,και απο οτι μου ειπαν σε συνομιλια μαζι τουs,αυτα που παραγγελνονται με αντικαταβολη,πρωτα τα δοκιμαζουν αυτοι και μετα τα στελνουν. εσυ bildanos το εχειs το συγκεκριμενο τηλεφωνο; Με το συγκεκριμένο όχι, με άλλα αντίστοιχα όμως έχω παίξει τα οποία διαφήμιζαν το touchscreen και τελικά είχαν απλά σε ορισμένα σημεία της οθόνης περιοχές που μπορούσες να αγγίξεις με το στυλό! anyway, περιμένουμε review (όχι γιατί καιγόμαστε να το πάρουμε, αλλά απλά να μας φύγει η περιέργεια!)
xolloth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 η λογικη λεει οτι απο την στιγμη που ενα κινητο δεν υποστηριζεται απο πληκτρολογιο και λεει οτι ειναι touchscreen ,θα πρεπει να ειναι. αλλωστε το ειχα δοκιμασει στου φιλου που ειπα παραπανω,χωριs την χρηση γραφιδαs που εαν θελειs μπορειs να την χρησιμοποιησειs για γρηγορα μηνυματα,κατι παρομοιο με το viewty που ποτε δεν χρησιμοποιησα την γραφιδα.
bazexas200 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 kalimera extes mou ekopse ta kalodia tou fortisti o skylos.exo to brand h688.poli kali syskeyh.poy mporo na bro fortisti.einai periergos giati kanei 2 douleies.fortizei ti syskeyh kai einai kai usb.perimeno kapoia apantisi euxaristo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.