xolloth Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 σημερα παρηγγειλα ενα κινεζικο τυπου iphone κινητο για δευτερη συσκευη αλλα και για να την δοκιμασω εαν οντωs ειναι επικινδυνη οπωs λεει η μια πλευρα χρηστων κινητων,η η τελεια λυση σε τιμη/αποδοση οπωs υποστηριζει η αλλη πλευρα. εχω διαβασει σε διαφορα φορουμs αποψειs πολλων χρηστων ,αλλα συμπερασμα που να γερνει υπερ τηs μιαs η τηs αλληs πλευραs,δεν εχω βγαλει. αλλοι τα θεωρουν επικινδυνα και με υψηλο δεικτη SAR και αλλοι το αντιθετο. το σιγουρο ειναι οτι ειναι φθηνα και ικανοποιουν αυτουs που ψαχνουν μια οικονομικη λυση εστω και αν η συσκευη κρατησει για 1-2 χρονια. Παρηγγειλα το cect p168 με 139 ευρω απο εδω http://www.mylot.gr/product_info.php?products_id=39 Oποιοs εχει εμπειρια καιρο απο κινεζικα,αs μαs πει την γνωμη του,ωστε να βγει κανα συμπερασμα.
cyber_katsarida Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 θα είχε ενδιαφέρον μόλις πάρεις το κινητό στα χέρια σου να μας κάνεις ένα mini review
xolloth Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 μου ειπαν σε 10 μερεs θα το παραλαβω,αμεσωs θα το κανω.
Tuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΑ (1) ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. (Σε περίπτωση βλάβης ή αντικατάστασης μας στέλνετε τη συσκευή με δικά σας έξοδα αποστολής) ..Κοίτα αυτό το ωραίο...
nokiamaniac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μαλλον δεν επρεπε να επιλεξεις κινεζικο κινητο..μπορουσες να αγορασεις καποιο αλλο για δευτερο..
aGka8l Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ο κολητος μ το εχει αυτο!απο το εβαυ γυρω στα 90ευρώ ! του χε μπει να το παρει του λεγα θα εκραγει στο κεφαλι σου αυτος τπτ!! το κινητο με 2μβ ραμ ουττε βiντεο δε βλεπεις! ειναι μονο για κλησεις και τπτ αλλο
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μα για κλησειs το θελω και για να ακουω μουσικη,που και που και κανα sms ,τιποτα αλλο,τα υπολοιπα με το viewty..σε αυτουs τουs τομειs δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα.
vtecakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι το φθηνο παντα δεν ειναι και καλο! Για να δουμε...
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 εαν υπολογισουμε ομωs και τα εργατικα που ειναι παμφθηνα στην Κινα,ειναι λογικο να ειναι πολυ φθηνοτερεs οι συσκευεs. οσον αφορα τιs μπαταριεs μην ξεχναμε οτι ολεs οι μεγαλεs εταιριεs εχουν κινεζικεs μπαταριεs. βεβαια εαν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να πω τιποτα,αλλα ανοιξα αυτο το ποστ για να ακουσουμε καμμια γνωμη απο οσουs εχουν καιρο τετοιεs συσκευεs. εαν παντωs βγει ανθεκτικο το κινητο αυτο,δεν προκειται να ξαναπαρω ακριβο κινητο.
vtecakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 εαν υπολογισουμε ομωs και τα εργατικα που ειναι παμφθηνα στην Κινα,ειναι λογικο να ειναι πολυ φθηνοτερεs οι συσκευεs.οσον αφορα τιs μπαταριεs μην ξεχναμε οτι ολεs οι μεγαλεs εταιριεs εχουν κινεζικεs μπαταριεs. βεβαια εαν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να πω τιποτα,αλλα ανοιξα αυτο το ποστ για να ακουσουμε καμμια γνωμη απο οσουs εχουν καιρο τετοιεs συσκευεs. εαν παντωs βγει ανθεκτικο το κινητο αυτο,δεν προκειται να ξαναπαρω ακριβο κινητο. φιλε εννοειται οτι εαν ειναι αξιοπιστο δεν αξιζει να αγοραζεις ακριβα κινητα.
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 οχι τιποτα αλλο ,αλλα εγω καθε 6 μηνεs αλλαζω κινητο και επειδη εχω μπει εδω και χρονια στο τρυπακι να παιρνω μονο τα καλα κινητα απο 500 ευρω και πανω και μετα να τα πουλαω χανονταs τα μισα λεφτα,ειδα οτι δεν παει αλλο. εχω χασει τα λεφτα του αιωνα και σκοπευω να το κοψω αυτο το σπορ. με τα λεφτα που εχει ενα κινεζικο εαν δεν εχει σπουδαια προβληματα,1 χρονο να μου κρατησει ,ειμαι αρχονταs.
bazexas200 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 kalimera pira kai ego to brand h688.eimai euxaristimenos.to mono pou einai sta agglika.yparxei h glosa sta ellinika.
xolloth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 αυτο δυστυχωs ειναι ενα προβλημα,τουλαχιστον μεχρι να το μαθειs και να το δουλευειs με το αγγλικο μενου. απο οτι εχω δει δεν υποστηριζονται τα πιο πολλα απο ελληνικο μενου. τι να κανουμε,αs δουλευει σωστα και αυτο το προβλημα το προσπερναμε.
trigger_zab Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δείχνει ωραίο αλλά από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω τι λέει... καλό θα ήταν να μας πείς όταν το πάρεις. Από την άλλη βέβαια... με 140 ευρώ τι ποιότητας κινητό παιρνεις από τις γνωστες μάρκες με τέτοια μνήμη και έξτρα μπαταρία; Αν σου βγεί καλό μας βλέπω για πομαδικές παραγγελίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.