Προς το περιεχόμενο

Smart forfour

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αγοράσω αυτό το αμάξι. Ποια η γνώμη όσων το έχουν οδηγήσει; Η μικρή έκδοση 1.1 παρόλο που βγάζει 75 ίππους θα το κάνει γρήγορο ή να προτιμήσω την πιο μεγάλη (1.3 96 ίπποι); Είναι καλά αμάξια ή χαλάνε με το παραμικρό; Ανταλλακτικά τώρα που σταμάτησε η παραγωγή του θα βρίσκω;

Έχω πολλές ερωτήσεις αλλά μη σας πρήζω. Όποιος έχει εμπειρία/γνώση από το αμάξι αυτό ας ρίξει 2 αράδες!

Δημοσ.

mitsubishi colt ειναι η μηχανη κ ισως κ το πατωμα...

σιγουρα το 1.3 ειναι οτι πρεπει.

κ τωρα που εχει σταματησει νομιζω θα το βρισκεις πολυ φτηνα

Δημοσ.

ειναι ιδιο με το colt ...πατωμα και μηχανικα μερη

το θεμα ειναι πανακριβο ... ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο ...

10000 φορες κολτ

Δημοσ.

Τα έχω βρει σε πολύ καλή τιμή, 50% κάτω από τη τιμή αγοράς με μόλις 3 χρόνια παλαιότητας. Οπότε δε τίθεται θέμα αρχικής τιμής.

Τίθεται θέμα όμως τιμής συντήρησης καθώς φίλος μηχανικός μου είπε ότι έχει πανάκριβα ανταλλακτικά, πιο ακριβά απ' αυτά της Mercedes! Επίσης, έθεσε ερώτημα για την αξιοπιστία του (ότι δηλαδή χαλάει συχνά άρα θα δώσω ένα βουνό λεφτά στα επόμενα χρόνια για τη συντήρηση του). Ξέρετε κάτι εσείς γι αυτό;

Δημοσ.

ειναι φιλος σου αυτος?

απ οσο ξερω τα mitsubishi δεν χαλανε...

να τα φτιαξαν ωστε να χαλανε στα σμαρτ χλωμο οποτε μλκς σου λεει.

demo car Ειναι?

Δημοσ.

Κοίταξε, η αρχική τιμή που είχε το αυτοκίνητο ήταν πολύ υψηλή για αυτά που προσέφερε. Το ότι σταμάτησε να βγαίνει δεν είναι τυχαίο (εμπορική αποτυχία). Και για μένα είναι και άσχημο.

Δημοσ.

Οντως. Τυχερός είσαι. Εχει σταματήσει η παραγωγή, οπότε κ ανταλλακτικά θα ήταν δύσκολο να βρεις κ τα σέρβις του θα ήταν τσιμπημένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...