Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για υπολογισμό πεδίου πίνακα Access

jamespr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Η ζέστη αρκετή αλλά εμείς μπροστά από τον υπολογιστή παλεύουμε. Έχω φτιάξει έναν πίνακα όπου έχει πεδία Ποσότητα, Αξία_Μονάδας και Συνολική Αξία. Υπάρχει τρόπος να Βγάζει τη συνολική αξία κατευθείαν στο πεδίο χωρίς να χρειάζεται να το γράψω. Σε πλαίσιο κειμένου γράφω =([Ποσότητα]*[Αξία_Μονάδας]) και μου βγάζει το αποτέλεσμα που θέλω αλλά πως γίνεται να το περνάει μόνο του στο πεδίο κάθε φορά που συμπληρώνω τα άλλα δύο;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας.

Να περνάτε όλοι καλά

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά. Η ζέστη αρκετή αλλά εμείς μπροστά από τον υπολογιστή παλεύουμε. Έχω φτιάξει έναν πίνακα όπου έχει πεδία Ποσότητα, Αξία_Μονάδας και Συνολική Αξία. Υπάρχει τρόπος να Βγάζει τη συνολική αξία κατευθείαν στο πεδίο χωρίς να χρειάζεται να το γράψω. Σε πλαίσιο κειμένου γράφω =([Ποσότητα]*[Αξία_Μονάδας]) και μου βγάζει το αποτέλεσμα που θέλω αλλά πως γίνεται να το περνάει μόνο του στο πεδίο κάθε φορά που συμπληρώνω τα άλλα δύο;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας.

Να περνάτε όλοι καλά

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ CALCULATE FIELD .... ΣΤΗΝ ΑCCESS ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ

http://allenbrowne.com/casu-14.html :mrgreen:

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ φίλε. Αυτό δουλεύει μια χαρά με γλυτώνεις από πάρα πολύ κόπο. Να είσαι καλά. Εγώ προσπαθούσα να το φτιάξω από τον πίνακα.

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...