lambros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Επειδη δεν μου εχει τυχη ποτε λεω μηπωσ εχετε λυσει εσεισ το προβλημα αυτο. Φιλοσ μου μενει σε ενα χωριο που δεν εχει φτασει ι τεχνολογια ακομα.Επειδη δεν θελει να αγορασει karta vmc μεσω κινητου δικτυου με ρωτησε και ετσι και εγω ρωταω,υπαρχει τιποτα εξοπλισμοσ που να βαζεισ ΙΣΔΝ γραμμη (οχι ΑΔΣΛ) σε καποιο ρουτερ και να την εχει wifi? Διλαδι μοντεμ με wifi.Να κανει κλησει την γραμμη του οτε την ισδν και να βγαζει λαν ι wifi.
kostastnt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Λογικά θα γίνεται... Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά αν συνδέσει το isdn modem με το ασύρματο ρούτερ θα παίζει... Ρίξε μια ματιά σε dlink, linksys, netgear και λοιπές εταιρίες δικτύωσης...
xvagos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 lambros δεν γίνεται αυτό που θες να κάνετε. Γιατί πολύ απλά το Modem-router δεν δέχεται κλήσεις τηλεφωνικής γραμμής, δηλαδή δεν είναι ISDN-modem να πάρεις κάποιο αριθμό και να συνδεθείς, είναι σαν ένα τοπικό δίκτυο υπολογιστών.
lambros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 υπαρχουν καποια ρουτερ cisco series 800 αλλα εκτοσ που ειναι ακριβα κανουν δουλεια????
21century Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλύτερα να δοκιμάσει με καμια προσφορά κινητής τηλεφωνίας, αφού ρούτερ ακόμα και για ISDN γραμμή πολύ δύσκολα θα βρεις και δεν αξίζει τον κόπο ακόμα και με 128αρα γραμμή..
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Επειδη δεν μου εχει τυχη ποτε λεω μηπωσ εχετε λυσει εσεισ το προβλημα αυτο.Φιλοσ μου μενει σε ενα χωριο που δεν εχει φτασει ι τεχνολογια ακομα.Επειδη δεν θελει να αγορασει karta vmc μεσω κινητου δικτυου με ρωτησε και ετσι και εγω ρωταω,υπαρχει τιποτα εξοπλισμοσ που να βαζεισ ΙΣΔΝ γραμμη (οχι ΑΔΣΛ) σε καποιο ρουτερ και να την εχει wifi? Διλαδι μοντεμ με wifi.Να κανει κλησει την γραμμη του οτε την ισδν και να βγαζει λαν ι wifi. Υπάρχει διαθέσιμος υπολογιστής ή θα πρέπει να γίνει η δουλειά χωρίς μεσολάβηση PC... ;
aGka8l Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μπορει να παρει ενα isdn router ν το βαλει ναπαιρνει νετ ον demand και μετα στο ρουτερ να συνδεσει ενα AP αλλη λυση εινι αυτη π σκευτηκε ο parsifal αντι για ρουτερ αν το κοστος ειναι ακριβο να βαλει ενα μικρο παλιο πισι να κανει τη δουλια του ρουτερ
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 αλλη λυση εινι αυτη π σκευτηκε ο parsifal αντι για ρουτερ αν το κοστος ειναι ακριβο να βαλει ενα μικρο παλιο πισι να κανει τη δουλια του ρουτερ Όχι ακριβώς τη δουλειά του router, αλλά ενός WiFi AP. Αν υπάρχει PCάκι, το έξτρα κόστος θα είναι μόνο αυτό μίας φθηνούλας PCI κάρτας WiFi (~15ευρώ)...
e-tic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν παίρνεις ένα ADSM απο μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας? Αφού είναι σε κατσικοχώρι θα συνδέεται με ταχύτητα GPRS (53,2 Κbps) και το συνολικό κόστος ανά μήνα θα είναι το ίδιο (μη σου πω και φθηνότερο). Άρα θα έχει ίδια ταχύτητα, ίδιο κόστος αλλά και φορητότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.